Şimdi Ara

mgs 4 iptal edilirse tepkin ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar tabikide İnşallah böyle birşey olmayacak ama düşününki kojima konami ile anlaşmazlığa giriyor ve kafası atıyor mgs yi hiç bir platformda çıkarmak istemiyor ve projeyi iptal ediyor.Başka bir firmayada vermiyor haklarını.Tepkiniz ne olurdu.Mesala Ps3'ünüzü rafa kaldırırmıydınız?

Şahsen ben tabikide ps3'ten vazgeçmezdim ama belli bir süre kendime gelemezdim sanırım..Çünkü kaç yıldır tek beklediğim oyun ve ps3'ü alma sebeplerimden birisi..

• ""

Olurdu.

Ama öyle birşey olmayacak tabiki
  • Benim ne yapacağım belli de, kojima ve konami bana dava açarlarmıydı, yoksa olayı örtbas ederlermiydi bilemiyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • gece gece bunu mu merak ettin
  • birden aklıma geldi napıım:)ehhehehehehe
  • Hic bisey...
  • Metal Gear Solid 3'ü tekrar bitiririm 4'ü oynamış kadar olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 24 Mart 2008; 3:25:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İptal edilse ne olur edilmese ne olur. Çıkarsa oynarız çıkmazsa da piyasadaki bomba oyunlar ile yolumuza devam ederiz.
  • walla bana bişi olmazdı ama kojimaya ne olurdu bilemicem nede olsa masraflar kendiliginden ödenmiyor:D
  • büyük bir üzüntü olurdu herhalde sonra unutulurdu ama

Edit: agır kacardi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalframe -- 24 Mart 2008; 4:12:37 >
  • PlayStation 3'ü almama neden olan oyun olduğundan Kojima'nın kapısına dayanır ve oyunun bitmiş bir kopyasını alırdım zorla. ...
  • İptal edilme olsalığı yok gerçi ama iptal edilseydi kojima fan kitlesinin hayal kırıklığına uğratıp ismini lekelerdi.Kırılırdım kojimaya.
  • küfrederdim
  • kojima bu durumda kendini de iptal ve imha etsin,yoksa zaten yüzbinlerce ps fanı kojimayı......dııııt biiiip
  • çıkmazsa beni masraftan kurtarır ps3 almayız olur biter.güzel de olur hani
  • mgs4 hayatımızın dönüm noktası olmassa olmazlarından , o olmazsa yaşamayız su içemeyiz , karnımız doymaz ,

mgs4 öyle bir şeyki hayat durur , analar ağıt yakar mgs4 iptal edildi diye,

tüm türkiye greve çıkar.

Konu başlık ve içerik olarak çok saçma , hayatınıza oyunların bu kadar girmesine izin vermeyin , izin verirseniz hayatınız oyun olur ve bu tür başlıklar açmaya devam edersiniz.
  • GTA IV iptal olursa diye sorsan bence daha fazla tepki alırsın
  • ozaman hangisi iptal edilirse daha fazla üzünüt duyarsınız mgs4 vs gta 4?

şahsen mgs 4 derim..
  • bence bu soruyu xbox bölümünde sormalısın
  • MGS4 iptal olsa üzülürdüm, onca zaman bekledik emek verdik heyecan duyduk... GTA4 iptal olsa Tınmam bile :))) hgahahah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.