Şimdi Ara

mgame ne yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mgame den umutlu musunuz sizce oyunu kendisi mi oynatır yoksa oynatma haklarını başka bir firmaya mı satar

edit : tek isteğim var oda online gm sayısının artması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 13 Mayıs 2012; 15:00:59 >

• Bence kendisi oynatacak , umut besleyecek halim yok oyunu bırakalı çok oldu . Yani benim umut ettiğim şeylerin gerçekleşme ihtimali yok .
  • Bence kendisi oynatır. Hali hazırda 2 tane ko oynatmakta tywanko ve japko. Uskoyla birlikte 3lerler gibime geliyor.
  • Kendisi oynatır ama koxp falan devam eder gibi geliyor bana.
  • mgame oyunu devralamaz
  • Kendisi oynatmayacaksa da eski günleri aratmayacak bir şirketin almasını temenni ederim. MGame illegal programlara çözüm bulmak için çalışıyor, bunu oyuncularıyla paylaşıyor, en azından çaba gösteriyorlar, şu sıralar bunun çözümüne daha da ağırlık vermiş durumdalar. (Bkz. Resmi Mgame KOL açıklama) Tabii ki K2'nun (Usko) MGame bağımlı olduğunu biliyorduk, fakat en azından bunun için bir görüşme yapabilirdi değil mi?, el altından item satan bir firmadan ne beklersin ki?

Ben şu resimdeki açılış ekranındaki oyunu özledim;
     mgame ne yapar

MGame daha yenilikçi olacak, çeşitli yamalar getirecek yani 1300lü patchlerin gelmesini beklemeyin, oyunun eski görünümüne getirilmesinin imkânı yok, fakat eski düzenin geri gelmesini umut ediyoruz. Eski görünüm ve düzeni daha açıklayıcı olmak adına biraz açmak istiyorum.

Şu an MGame'in sunucularında hack araçları çalışır durumda, xtrap, soacs gibi güvenlik yazılımları yok, yani MGame oyunu aldığı gibi yayınlamaya başlarsa koxp kaçınılmaz. Biz oyun üzerinde çeşitli değişiklikler yaparak bu durumu engellemesini umuyoruz.

Eski görünümün gelmeyecek olmasını da şu şekilde değerlendirebiliriz, MGame oyunu kendi yayınlamaya karar verirse (ki öyle görünüyor yeni Usko web sitesi hazırlanmaya başlandı) kendi yamalarını oyuna ekleyecektir, bu yamaların içeriği birçoğunuzun bildiği gibi Under The Castle, yeni oyun teması, haritaları içeriyor, bunların dışında henüz etkinleştirilmemiş benimde test etmeye fırsatım olduğu bir yamadan bahsetmek istiyorum. Legal multi client ve oto makro ( rr+skill pedal gibi) evet, evet yanlış duymadınız mc ve makro diyorum, oyunun kendi özelliği olarak bu iki özelliği kullanmak mümkün fakat bunlarında çeşitli kısıtlamaları var, örneğin 2 saatten fazla bu özellikleri kullanamıyorsunuz.
    MGame'in bu özelliği sunmaya hazırlanıyor olmasının nedeni, oyuncularının sadık olmasından kaynaklanıyor olabilir, ki illegal programların çalışması mümkün olduğu hâlde bu programları kullananları görmeniz çok ama çok zor. Bu özelliği yayınlamasının sebebi tartışılır, fakat ben koxp olmasın illegal item olmasın da, multi client ve makroya da razıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Kendisi oynatır ama koxp falan devam eder gibi geliyor bana.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion da Nasıl Hile Yapılır?
    18 yıl önce açıldı
    DH Adminleri ne iş yapar ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten 1300lü patchlerin gelmesini ben istemiyorum . Tamam çok güzel günlerim geçti o patchlerde ama koxp belası o günlerimide karalamasın
  • Geçen bir yerde denk gelmiştim. Server birleşmesini JAPKO da yapmıştı sanırım mgame.
    Muhtemelen burada da kullanacaktır. Yani açılış zamanları birbirlerine yakın olan serverler birleşebilir gibi bir öngörü var bende.

Ayrıca oyunu biz yayımlamak istiyoruz diye bir amaçları da var mı bilinmez. Tekrardan yayımlama hakkı başka bir şirkete satılabilir.
  • 1299 a döndürmezlerse yapıcakları diğer yenilikler boşuna olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4r0n

1299 a döndürmezlerse yapıcakları diğer yenilikler boşuna olur

illegal itemler silinse boşuna mı yani ? birde önceden koxperlar felan korkardı koxp açarken şimdi sanki oyunun kendi eklentisi gibi koxp , herkes ama herkes kullanıyor , koxp tamamen bitmeyebilir ama koxp kullanan birisi kullanırken ban yemekten korkmalı bence .

Ekleme : Önceden ne güzel koxp partileri parti olarak banlanırdı şimdi koxp kullanmayan enayidir bu oyunda (bkz:ben)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 13 Mayıs 2012; 14:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

illegal itemler silinse boşuna mı yani ? birde önceden koxperlar felan korkardı koxp açarken şimdi sanki oyunun kendi eklentisi gibi koxp , herkes ama herkes kullanıyor , koxp tamamen bitmeyebilir ama koxp kullanan birisi kullanırken ban yemekten korkmalı bence .

Ekleme : Önceden ne güzel koxp partileri parti olarak banlanırdı şimdi koxp kullanmayan enayidir bu oyunda (bkz:ben)

illegal itemlerin silinmesi koxperlerin banlanması bunlar yenilik sayılmazki zaten yapılması gereken şeyler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

illegal itemlerin silinmesi koxperlerin banlanması bunlar yenilik sayılmazki zaten yapılması gereken şeyler

Evet doğru noktaya parmak bastın yapılması gerekenleri yapmadıkları için yapılması gereken şeyleri yaptıklarında yenilik olarak algılıyoruz

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 13 Mayıs 2012; 15:49:26 >

• Start geldi.Ama oyun fonksiyonları çalışmıyor
  • Koxp kalkarsa yeni sw gelirse 6server açsalar dolar ama pek bişi değişmez bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.