Şimdi Ara

DH Adminleri ne iş yapar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle büyük ve takip edilen bir sitenin amatörler tarafından yönetilmesini görmezden gelmeye çalışıyorum ama artık sıkmaya başladı.

Sürekli ekteki hatayı alıyorum ,Pc 'de sorun vardır diye düşünüyordum yerinde okulda da sürekli hataları almaya başladım.

Zaten sayfalarda sürekli bir admin arayışı var yıllardır ya adam gibi admin bulamadılar yada hepsi facede karı kız peşinde.

Bu sitede bu hatalar artık görmezden gelinemez ! Birileri ya şu işi düzgün yapsın yada gitsin iş arasın.

Şimdi ya konuyu kitleyecekler ya beni engelleyecekler.Açıkçası umrumda değil.

DH Adminleri ne iş yapar ?

• Diğer bölümleri bilmem ama Otomobil genel Adminlerinin tek vazifesi ;

Olumlu VW konularını ve VW Fan Boy'ları koruyup kollamak ,gözetmek , el üstünde tutmak vb ....
  • 2005 yilindan beri uyeyim, gectigimiz yillarda mazide bu tarz hatalara denk geldigim var ancak son yillarda genelde mobilim ve bu hatalara hic denk gelmedim.

Umarim probleminiz hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 22 Şubat 2016; 5:08:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yarbay rütbesine gelmenize ve forumda aktif olarak paylaşımlar yapmanıza rağmen halen hangi konunun nereye açılması gerektiğini öğrenememeniz çok kötü...

Sonrasına gelince Ülkemizde bizim forum kadar teknik detay ve karmaşık altyapıya sahip bir başka forum yoktur, bu kadar detay ve karmaşanın olduğu yerde de sıkça hataar olması normaldir.

Ayrıca, bu hataları Adminler-yöneticiler değil, teknik personel düzeltme halletme görevini yerine getirmektedir.

Bir diğer konu, Forum yöneticilerimizin bir çoğu evli ve çoluk çocuk sahibi kişilerdir, karı-kız peşinde şeklindeki düzeysiz ve seviyesiz yakıştırmanızı da size iade ediyoruz...

İyi forumlar dilerim...

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sey sorucam o kadar profesyonel ve iyi ve adil bir siteyseniz şöyle bir sey de yardimci olursunuz herlade diger hesabım banlandi ömür boyu magdur olan taraf yanlış anladı beni hakli olduğumuda anladi ve ayrica kendide bir istekde bulundu hesabimin acilmasi icin çünkü mağdurum ben kapatmaya gelince hemen kapatıyorsunuz acmaya gelince kimsede ses yok yani anlatmak istediğim su eger biraz adilseniz mağdurum hakkımı yemeyin hesabımi acin bunu da sizin üstünüz afminler var biz.destekten iletisime gectik ama tinlamiyorlar çok isleri var siz gecerseniz iyilik yapmış olursunuz hayırlı günler

• önden laf sokup sonra yardım istemekte bizim foruma has birşey sanırım...

Forumdesteğe yazdıysanız bir de bu bölüme bir başlık açın...uygun görülürse işlem yapılır....
    Kimseye laf soktuğum yok hocam sucsuz yere hesabim banlandi sahista zaten söylüyor bunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bölümün ismi "Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız" olduğu için bu bölüme bir başlık açıp sorununuzu dile getirebilirsiniz...
    Teşekkür ederim hocam

• Merhabalar benim eski profilim sinanbjk olan ve bu profilde crimal coins nickli arkdasla bir coins alisverisinde bulunduk bana 2 tane hesap verince arkdasim bende digerine yatırdım ona bakmayinca parayi yatirmadigimi zabnetti ve beni sikayet etti. Sonra kendisiylr iletisime gecip yanlış anlasilan konuyu düzelttik. Ve criminal coins arkdas destketende benim bir sucum olmadığını ayrica beyan etmiştir.lutfen adminlerin hesabimin açılmasını istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Menendiz

Merhabalar benim eski profilim sinanbjk olan ve bu profilde crimal coins nickli arkdasla bir coins alisverisinde bulunduk bana 2 tane hesap verince arkdasim bende digerine yatırdım ona bakmayinca parayi yatirmadigimi zabnetti ve beni sikayet etti. Sonra kendisiylr iletisime gecip yanlış anlasilan konuyu düzelttik. Ve criminal coins arkdas destketende benim bir sucum olmadığını ayrica beyan etmiştir.lutfen adminlerin hesabimin açılmasını istiyorum

Ödeme işleminde bir yanlışlık oldu sonra arkadaşla tatlıya bağladık olayı.Şuanlık sıkıntı yok,arkadaşın hesabı boş yere banlanmış oldu sadece onun açılmasını talep ediyoruz.

• Yardımlarınızı bekliyorum hayırlı günler

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Öncelikle yarbay rütbesine gelmenize ve forumda aktif olarak paylaşımlar yapmanıza rağmen halen hangi konunun nereye açılması gerektiğini öğrenememeniz çok kötü...

Sonrasına gelince Ülkemizde bizim forum kadar teknik detay ve karmaşık altyapıya sahip bir başka forum yoktur, bu kadar detay ve karmaşanın olduğu yerde de sıkça hataar olması normaldir.

Ayrıca, bu hataları Adminler-yöneticiler değil, teknik personel düzeltme halletme görevini yerine getirmektedir.

Bir diğer konu, Forum yöneticilerimizin bir çoğu evli ve çoluk çocuk sahibi kişilerdir, karı-kız peşinde şeklindeki düzeysiz ve seviyesiz yakıştırmanızı da size iade ediyoruz...

İyi forumlar dilerim...

Haftaya Fb Bjk maçı ve Survivor olduğu gun foruma girebilecek miyiz acaba söyler misiniz şuan bile girmek zorda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

İyi forumlar dilerim...

Haftaya Fb Bjk maçı ve Survivor olduğu gun foruma girebilecek miyiz acaba söyler misiniz şuan bile girmek zorda?

Survivor yüzünden forum çöküyor. O gün giremeyebiliriz. Klasik dh.

• Forumun sağlam bir yeri yok ki..
    Şuan mesela konu açamıyorum,hata veriyor,mobilden de denedim yine hata verdi....Ayrıca konularımıza mesaj gelince bildirim gelmiyor.İMBD sistemi muhtemelen hala bozuk....
  • az önce uzun uzun forum hatalarını yazdım bu hatayı verdi bu konuya mesaj atarken

504 Gateway Time-out

nginx/1.8.0

forum her allahın günü bozuk,üstelik sürekli bozuluyor yıl oldu hala bozuk....
  • Forumda okadar cok reklam varki bu msj yazarken bile kasıyor forumdan biri saglam bi forum acsada topluca oraya gecsek yöneticiler haric tabiki

• Bana yanlış yere açtığımı iletiyorsun.Peki şuan doğru yerde de noluyor ? Ne değişti ?

Yorumları okuyun şikayet eden birtek benmiyim ? veya bir anket yapın sitemizin performansından memnumusunz diye gerçeği görün.

Sorun şu ki sorunları görmezden gelmek bu sorunu düzeltmeyecek.Bu konuyu buraya açsamda birley değişmeyeceğini bildiğim için genel bölüme açtım.

Böyle büyük bir foruma bu hatalar yakışmıyor.Bir iki olur ama her gün hergün bu sorunların çıkması birşeyleri yanlış yaptınıızı gösterir.

Şahsi algılamayaın lafım size değil karar veren kimse ona...Bende BT sektöründe çalışıyorum.Bir sorun 3 kere tekrar yaşanması halinde tutanak yiyoruz.Burası baya free sanırm.
  • Ayıptır kardeşim kac gün oldu magduruz burda adminler ne is yapıyor yazıklar olsun size

• Forum çok detay içeriyor. Onun için böyle bir siteyi kontrol etmek zor diye düşünüyorum. Bu kadar detaylı başka bir site varsa söyleyin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.