Şimdi Ara

Mf İçin En İyi Kitaplar Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl mezuna kaldık.Hazirlanirken nerdeyse hiç soru bankası çözmedim. Çok az çözmüştüm. Sonuç 165k. Bu yıl full soru bankalarıyla boğuşmak istiyorum. Alacağım soru bankalari ve gerçekten al dediğiniz konu anlatimlari varsa ekliyorum ve kitapçiya gidiyorum.

YGS-LYS

MATEMATIK
    1)Fem Beyaz Soru Bankası
    2)Karekök Soru Bankası
    3)Final Soru Bankası

GEOMETRİ
    1)Güvender Lys Soru Bankası
    2)Fem Simetri Ygs-Lys

FİZİK
    1)Palme Soru Bankası
    2)

KİMYA
    1)Palme Soru Bankası
    2)

BİYOLOJİ
    1)Palme Soru Bankası
    2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 2 Temmuz 2015; 23:31:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes guvenderin lys geometri sorubankasi var kolaydir alt yapi yapmani saglar, konu anlatimi icin ygs ve lys simetriler cok iydir lysi zordur karekok geo ygs-lys soru bankasi. Bu dedigim kitaplari bitir geo full

Fen dersleri icin palme konu anlatimi palme soru bankasi ygs lys fzk kmya bio hepsi icin genelde fende palme her turlu

Matta ygs ve lys icin femin beyaz kitaplari var ayri ayri o ikisi, karekokun ygs lys soru bankasi ve final soru bankasi

Bunlari bitir ilk 5bin cepte ilk bin okul puanina bagli
    Bu sene 3.senemdi o kadar cok arastirdim ki yazdigim kitaplardan sasma

• Kardeş ygs 240k, lys dediğim gibi 165k oldu. Bu yıl bu dediğin kitapları alacağım. Sana güveniyorum. 40-50k yapabilir miyim ? 5-10k yapacak kapasitemin olduğumu düşünmüyorum.

• Takipteyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Takip
  • Bak guzel kardesim bu işin kapasitenin K siyle uzaktan yakindan alakasi yok. Altyapisi temeli ikokul ortaokul ve liseyi dolu dolu geciren bi adam atiyorum kimyada gazlardan mol konusunu 2 saatte bitirir belli ki senin temelin yok misal sen 4 saatte bitirirsin. Senin altyapin olmadigi icin sure olarak biraz daha caba sarfetmen gerekir ama ikinizde o konulari bitirmis olursunuz. O yuzden sakin kapasitem yok falan deme. 50k falan hedefini de kucuk gosterme. 10k ya yaparsin 5k da yaparsin ozguven yerinde olsun asla pes etme. Ve gaza gelip kasima kadar calisip sonra lys kadar boslama. Hep calis duzenli calis gunde 8saat degil 5 saat calis ama her gun calis..sen inandiktan sonra her yere gidebilirsin Allah yolunu acik etsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağol. Verdiğin destekten dolayı teşekkür ediyorum. Odaklanma problemim var birazcık. ders çalışırken dalıyorum gidiyorum. Bunun için ilaç da alacağım hatta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.