Şimdi Ara

MEZUNLAR NAPACAK DERSHANE İŞİNİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dershaneler temel lise olacak peki mezun arkadaşlar napacak bilgilendirin lütfen.Evde mi hazırlanacaksınız yoksa dershane sartmi diyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim temel sorunum zaten dershane denen salak oluşumdu. Tüm senemi saçma salak yönlendirmelerle çaldılar. Onların yaptırmak istediklerini yaptım ve hiç kendi yönetimimi sağlayamadım. Ödev yapmaktan, onlara yetişmeye çalışmaktan neyim eksik neyim doğru bakamadım. Seneye dershane olsa bile gitmeyecektim açıkçası. Eğer konulara az çok hakimsen ve güzel bir program ayarlayabilirsen bence çok daha iyi işler yapabilirsin. Yapamadığımız soruları da arkadaşlara, foruma vs. soracağız yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Lise mezunu ne iş yapabilir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Tek sorun yapılamayan soruları cozdurmek olur ama ne eksikse oraya göre bi oluşum başlar her zaman.Bununda çözümünü bulurlar.

Orijinalden alıntı: dauntless1

ben evde çalışıcam.benim için tek sorun deneme ve yapamadığım sorular.deneme yapan bi yer olursa orda sınavlara girerim sadece sorularımıda artık ordan burdan araştırıp sorup öğrencem

inekle.com'u kullanabilirsiniz. Ben bu sene ordan çok yararlandım. Saati 15tl, havuza soru göndermek için 50 kuruş gerekiyor. 100 soru sorsan 50tl yani hiçbir şey değil. Özel dersten kat kat daha uygun hocalarda üni öğrencisi olunca halden anlıyolar gayet iyiler.
  • valla yazın falan çalışıcam 2 ay bi iş yerinde para biriktirip ders nette nin kurslarını falan alıcam bol bol kaynak alıcam dershaneye gittiğimden bin kat daha faydasını görücem diye düşünüyorum umarım yanılmam
    Hocam ben bir yerde pişman oldum dershanenin tek faydası biraz disiplin oda insanın içinden gelmeli yoksa kaynak ve dediğiniz gibi dersnette ile sonradan başlayıp benden çok daha iyi yapan arkadaşlar var.

• kardeş ne saçmalıyorsun sen neresi uygun bunun ? 1 soru 50 kuruş şaka mı bu ? İlk 1000 e girmek isteyen bir insan 50 bin soru çözmesi lazım en az . bu 50 bin sorunun %20 sini çözemedi diyelim 10 bin soru sorması gerekecek , hadi yarısını sonradan çözdü 5 bin soru . 50 kuruştan 2500 lira mı verecek şimdi ?

Orijinalden alıntı: bilmem06

quote:

Orijinalden alıntı: dauntless1

ben evde çalışıcam.benim için tek sorun deneme ve yapamadığım sorular.deneme yapan bi yer olursa orda sınavlara girerim sadece sorularımıda artık ordan burdan araştırıp sorup öğrencem

inekle.com'u kullanabilirsiniz. Ben bu sene ordan çok yararlandım. Saati 15tl, havuza soru göndermek için 50 kuruş gerekiyor. 100 soru sorsan 50tl yani hiçbir şey değil. Özel dersten kat kat daha uygun hocalarda üni öğrencisi olunca halden anlıyolar gayet iyiler.

birde yanında anlatmayacak açıklamayacak. soruyu çözüp yollayacak sana 50 kuruş nedir ya. Bir sorunun değeri 20 kuruştan fazla olamaz . 100 soru için 3 kitap parası verilmez. Uygun falan değil soru çözdürmek ama özel dersi bilemem ...

• O zaman az çalışsaydın da güzel puan alsaydın, mezuna kalmakla uğraşmazdın. Pis tembel herif.
    Net bi şekilde söylüyorun Fen bilimleri dersanesindeyim bu sene mezunum bundan önce final uğur a gitmiştim amam hiç biri bi boka yaramıyo .. Evde calıs en iyisi nejdet hoca tekin hocadan git... Dersane çok iyi öğrencilerin gitmesi gereken biyer çünkü onlar orda bişeyler katabiliyo kendine ... Ben etüt alıyorum orta düzey bi öğrenciyiim 20 dakika etüt veriyoalr 6 soru anca çözdürebiliyorum geriyede sorulması gereken çok soru kalıyo aam iyi bi öğrenci 20 dakikada bi kaç soru sorup eksiğini anında kapatabiliyo ............
  • Inekle.com u falan bosverin cidden. Universite ogrencileri anlatiyor. Ilk 1000e giren adam bile universtedeyken sana bi konu amlatsa hocanin anlattiginin yarisi kadar anlatir. Ordski adamlar genelde ortalama bolumlerden.
    valla okulunuzda sevdiginiz hoca vardir sorulariniz birikince gidin sorun. Onun disinda evde calismak çok daha iyi bence. Teknofem videolari acayip kaliteli her turlu yetiyor. Surekli evde kalincaninsan sıkılıyor iste tek sorun bu yalniz kaliniyormus. Teknofem dinledikten sonra fem sb ustune videolu cozumleri, sonra da baska kitaptan cozersiniz dersaneden bin kat daha faydali olur. Tek sıkıntı bunalmak işte . Kendinize hakim olabiliyosaniz çok ileri cekersiniz diye dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.