Şimdi Ara

MEZUNLAR NAPACAK DERSHANE İŞİNİ!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BadiGıv

Net bi şekilde söylüyorun Fen bilimleri dersanesindeyim bu sene mezunum bundan önce final uğur a gitmiştim amam hiç biri bi boka yaramıyo .. Evde calıs en iyisi nejdet hoca tekin hocadan git... Dersane çok iyi öğrencilerin gitmesi gereken biyer çünkü onlar orda bişeyler katabiliyo kendine ... Ben etüt alıyorum orta düzey bi öğrenciyiim 20 dakika etüt veriyoalr 6 soru anca çözdürebiliyorum geriyede sorulması gereken çok soru kalıyo aam iyi bi öğrenci 20 dakikada bi kaç soru sorup eksiğini anında kapatabiliyo ............

Hocam iyi ogrenciler için de kötü bence. Bizim arkadaslar var korfezde ödg de. Biraktilar dersaneyi zaten hic etut bile almadilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 1stwarrior

quote:

Orijinalden alıntı: bilmem06

quote:

Orijinalden alıntı: dauntless1

ben evde çalışıcam.benim için tek sorun deneme ve yapamadığım sorular.deneme yapan bi yer olursa orda sınavlara girerim sadece sorularımıda artık ordan burdan araştırıp sorup öğrencem

inekle.com'u kullanabilirsiniz. Ben bu sene ordan çok yararlandım. Saati 15tl, havuza soru göndermek için 50 kuruş gerekiyor. 100 soru sorsan 50tl yani hiçbir şey değil. Özel dersten kat kat daha uygun hocalarda üni öğrencisi olunca halden anlıyolar gayet iyiler.

birde yanında anlatmayacak açıklamayacak. soruyu çözüp yollayacak sana 50 kuruş nedir ya. Bir sorunun değeri 20 kuruştan fazla olamaz . 100 soru için 3 kitap parası verilmez. Uygun falan değil soru çözdürmek ama özel dersi bilemem ...

kardeş farkettiysen özel dersle kıyasladım. Hoş kullanmak size kalmış ben tavsiye verdim sadece. Dershaneye kayıt yaptırsan benim şehrimde 5-6 milyarı gözden çıkarcaksın, yol paranı yemek paranı da ekle. İyi hocadan özel ders alacam dersen en az saatlik 80tl yi gözden çıkaracaksın. Hoca sana dakikada 1 soru çözse 50 civarı sorunu çözebilir. Ki sen 20 tane sağlam türev integral çözdürsen anlaman için hoca da yavaş çözecek ve 20 soruyla 1 saatin bitecek belki de. İnekle'de üni öğrencisi olarak hoca olduğunu düşün, odtüde okuyosun diyelim. Soru başı 20 kuruş için uğraşır mıydın? Ben uğraşmazdım. Çözeceksin uğraşacaksın, fotoğrafını çekeceksin yükleyeceksin bi ton zaman. Boş insan olsan olabilirdi ama onlarda sağlam okullarda okuyan öğrenciler. Femin kitapların çözümleri var zaten teknofemde. Cozenadam.com da da var bazı kitaplar.

• Çok sıkılırsınız evde çalışırsanız psikolojiniz bile bozulabilir .
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.