Şimdi Ara

AÖF+KPSS'ye HAZIRLANMAK+ İŞ HAYATI BİRARADA YAPILABİLİR Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb. arkadaşlar. Başlıkta ta dediğim gibi bunların 3'ü (eğer ki çalıştığın full ama mesaili bi iş değilse) bir arada yürür mü? Bi yandan gündüzleri araya iş sıkıştırmam lazım,bi yandan aöf'de bi bölüm okuyorum ve 4. Sınıftayım,bi yandan da bu senenin sonunda olacak kpss sınavına hazırlanıyorum. Sizce yürütebilir miyim? Biraz deneyimli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum açıkcası... MECBURUM biraz bu 3'ünü yapma konusunda.

sabah 8.00 iş başı
    akşam 19.00 paydos,eve gelmen 1 saat
    akşam 20.00 den sonra 1 saat eve geldin dinlendin akşam yemeği diyelim,yorgunsan uyursun,ayrıca 2 gündebir kendi işlerin olur onları akşamları yaparsın
    haftada 1 veya 2 gün,bilemedin 3 gün akşam 21.00 ile gece 23.00 arası çalışırsın
    haftada 6 saat çalışarak prof bile olursun
  • deneyimliyim 6 senedir aöf 1.sınıfı geçemedim,20 iş değiştirdim
  • Yorgunsan uyursun yazmışsın mesela.. Evet aynen dediğin gibi akşam 7 gibi evde olurum diyelim,8'e (yada 9'u da bulabilir) evde yemek v.s. Ama onlar bittikten sonra biraz uykuyu sıkıştırırsam dediğin gibi 21.00-23.00 arasına çalışmayı sığdıramam sarkar biraz. bi de bunlar için hftaiçi hemen hemen 3 saat çalışma gerekebilir.. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukalemun_baris -- 20 Ekim 2013; 23:30:38 >

aöf + iş ile yapamadım ben.

aöf + iş + kpss diyorsan zor. Memur olmadığına göre iş saatleri tr de pek iyi değil.

Orijinalden alıntı: baris195

deneyimliyim 6 senedir aöf 1.sınıfı geçemedim,20 iş değiştirdim

Başarılı olabilmem için sormuştum bu soruyu?
  • ya çalışırsın ya okursun ikisi birden olmaz
    ama iş yerinde boş oturan güvenlik elemanıysan ele kitabı al oku sadece bu mümkün

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Olmaz

aöf + iş ile yapamadım ben.

aöf + iş + kpss diyorsan zor. Memur olmadığına göre iş saatleri tr de pek iyi değil.

Öyle mi diyosun?

Orijinalden alıntı: Deadman87

iş veya okumak arasında bir tercih yapmak zorundasın

Yapamıyorum işte,mecburum,bi yandan çalışmam lazım. Önceden CBÜ örgün okuyordum bitti,bu aöf'ü o yıllarda yazmıştım,örgün okulum bitti,bu açıktan olduğu için gündüz okul yerine işe gidiyorum,aynı zaman aralığı. O yüzden okulda geçen vakit iş'te geçiyor yine aynı şekilde. Örgün bi okulum yok sonuçta.

Orijinalden alıntı: baris195

ya çalışırsın ya okursun ikisi birden olmaz
    ama iş yerinde boş oturan güvenlik elemanıysan ele kitabı al oku sadece bu mümkün

Yapamıyorum işte,mecburum,bi yandan çalışmam lazım. Önceden CBÜ örgün okuyordum o bitti,bu aöf'ü o yıllarda yazmıştım,bu açıktan olduğu için gündüz okul yerine işe gidiyorum diye düşünüyorum,aynı zaman aralığı. O yüzden okulda geçen vakit iş'te geçiyor yine aynı şekilde. Örgün bi okulum yok sonuçta.
    İyi günler. Kuzenim 29 yaşında. Bu sene AÖF bitirdi ve bu seneye kadar her yıl neredeyse KPSS'ye de girdi, ve sabah 7 akşam 6 arasında bir iş yerinde çalıştı. AÖF'te ki ortalaması gayet iyiydi, atıyorum 4 üzerinden 3.60, 3.70 gibi bir şey. KPSS'ye de AöF'ten sonra çalışıyordu. Yani AÖF için Mayıs'ta veriyordu yanılmıyorsam son sınavını, daha sonra KPSS çalışıyordu ve 82-83 gibi bir puan getirdi. Haftanın bir günü, perşembe günü ise hiç çalışmıyordu halı saha maçları olduğu için. Yani haftada 6 günde yaptı bu dediklerimi. Sen neden daha iyisini yapamayasın?
    C, JAVA, Visual Basic
  • hem iş hemde kpss gibi kurt bir sınava hazırlanmak zor olur. Temelinde yoksa bence işi bırakmalısın. Benim gibi 1 sene eve kapanıp iş hayatını kurtarmaya çalışmalısın. İşle zor olur. Ders çalışırken bile hemen bitsin diye kendini kandırırsın. İşinin geleceği yoksa işi bırak tabi.
    Nature cannot be fooled.
  • işimiz zor bende bu sene örgün+aöf+kpps+ygs/lys hazırlanmayı düşünüyorum bakalım hangilerinden başarılı olucam.

Orijinalden alıntı: Huddleston

Konu dışındaki konular/mesajların mesaj sayına etki etmez.

Konuyu taşıybilir miyim? Msj sayımın artmasını istiyrm bi yandan da?

Orijinalden alıntı: bukalemun_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

Konu dışındaki konular/mesajların mesaj sayına etki etmez.

Konuyu taşıybilir miyim? Msj sayımın artmasını istiyrm bi yandan da?

Ne yapmam lazım msj sayımın artması için? Kötü oldu bu .s
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.