Şimdi Ara

MEZUNA KALDIĞINIZ SENE NASIL GEÇTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MEZUNLAR PSİKOLOJİNİZ NASILDI NELER YAPTINIZ ŞÖYLE YAP BÖYLE YAP DEDİĞİNİZ ŞEYLER VARMI ASLA BU HATAYA DÜŞME DEDİĞİNİZ BİR DURUM VARMI BİR YARDIMCI OLUN BİZ MEZUN ADAYLARINA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedef202300 -- 15 Haziran 2016; 9:07:03 >

• sana diyeceğim tek şey sene içinde aşık olma,kimseden hoşlanma duygularına mühür vur geç
    kimse için yok o beni bırakmaz sene boyunca hep yanımda olur falan deme sonra ayrılırsınız geri toparlayamazsın
    ne yaparsan yap ne edersen et ama sene içinde sevgili yapma
    günübirlik takılacak kız bulursan affetme ama düzenli ilişkiymiş yok seviyorum aşıgım falan bu moda sakın kaptırma kendini sene içinde sonra çok pişman olursun iş işten geçince
  • Zor bir seneydi. Hayatımın en zor dönemiydi diyebilirim. Allah'ın izniyle bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zor bi seneydi benim için ve çok şükür bitiyor. Bittiğine inanamasam da. Benim gerçekten büyüdüğüm sene, mezuna kaldığım sene diyebilirim. Sana tavsiyem seni ileriye taşıyacak bir destekçi bul. Bu bir aile olur bir arkadaş olur belki de bir sevgili olur. Bir kişi bul ve bir sene boyunca ders dışında sadece onunla iletişim kur. Ne tamamen kendini dışarıya kapatarak ne de sosyal olarak geçmez bu sene. Geçer de verimli geçmez, bir işe yaramaz. İnterneti ve bilgisayarı kaldır. İzleyeceğin dizi varsa yaza sakla. Aklın fikrin ders çalışmak olsun. Eğer beyninde iki ekranla yaşayabiliyorsan. Birine baktığında diğerinden gelen ses dikkatini dağıtmayacaksa aşık olmanda bir sakınca yok. :)
  • Çok zor bir seneydi.Artık ailemden yaşadıdığım şehirden uzaklaşmak istiyorum.Bunaldım artık.
    Mezuna kalırken ortalığı parçalarım.Her konuyu bitiririm diyede boşuna düşünme.Hayal ettiğin gibi olmuyor.Ha çok idealistsen kalabilirsin.Sıralamasını çeken ve düşüren arkadaşlarım var.O tehlikeyi de göze almalısın.

• Ahaha 3ümüzde zor bi seneydi yazmışız arka arkaya :D adamaların gözü korkacak kalmaktan.

• Kafa,psikoloji olarak bi sorun yasamadim ama vücudum kaldırmadı marttan itibaren habire hasta olmak çok yordu.Zaten zayifim daha da kilo verdim.fazla dizi izlemeyin bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyal ol ders calis tabiki ama sosyal olmakta onemli surekli kafan derstte olmasin pskilojin bozulur ve konulari anlayamazsin

• Gerçekten benim içinde hayatimin en zor senesiydi.Ailen ne kadar bir şey demese de üstünde baskı hissediyorsun.Benim ygs siralamam 2 kat geriye gitti saçma sapan ygs yüzünden.Üstelik geçen yildan fazla net yaptım.

Çok fazla boş vaktin olduğu için zamani doğru kullanamayabiliyorsun.Mezuna kalirken çok çalışacağım eskisi gibi olmayacak gibi sözler versende bunu uygulayan insan çok az oluyor.Bence hala sinava girmemişken vaktini mezuna kalma düşüncesiyke oyalama.Ben sınav açiklanip ygs siralamasi benden kötü olup lys de atak yapanlarin benim istediğim bölümlere gittiklerini görünce çok pişman olmuştum son zamanlar çalışmadığıma.

Mezuna kalmayı herkese tavsiye etmem özellikle belirli bir hedefi olmayip kalanlara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lightflood L kullanıcısına yanıt
    en yakın arkadaşım annem birde zaten çok asosyal biriyim
  • ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    nick ile uyumlu değil ama pdr ile hukuk düşünüyorum inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedefsınıföğretmenliği

nick ile uyumlu değil ama pdr ile hukuk düşünüyorum inşallah

Bence kesin bir kararin yoksa kalma mezuna

• Sıkıcı bunaltıcı ve uzun bir seneydi. Ama diğer taraftan geriye dönüp bakınca aslında zamanın çok hızlı geçtiğinin farkına varıyorum. Garip bir durum yani. Yaşaman lazım :D Bide sakın yapacak bir şey yok zamanım çok diye düşünüp çalışmalarını erteleme bir bakıyorsun sınav kapıya dayanmış hala eksikler var.
  • ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    gönlümden geçen pdr inşallah
  • 1-ilk olarak sıkıcıydı.

2-sürekli ailemin gözü benim üstümde olduğu için baskı altında hissettim.

3-hoşlanmalar hat safhada oldu.sene başında hoşlanıp kaybettiğim bir insan oldu .Hayatımdan gidince zor toparladım gerçekten.Hoşlanma olsun ama ilerisini düşünme derim en azınran bu bu sene için.Mezun senen bitince eğer hala konuşmaya devam ediyor olursanız daha ilerisini düşünebilirsin.

4-sosyal medya ile pek alakam yoktu .o yönden rahattım.

5-telefonum yoktu .yine o yöndende rahattım ama odamda bilgisayar olduğundan o beni fazlasıyla oyaladı.Buna dikkat etmelisin.Odanda sürekli duran bir bilgisayar olmasın.

bunlar öneri gibi oldu ama olsun

• fiziksel olarak rahat psikolojik olarak çok bunaltıcı

• ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi
  • Buzzlightyear1 kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya gelmistim gidiyorum

• Gülüyorsun mutlu sanıyorlar

• Mezun değilim ama kendimi 2015 Hazirandan beri hep mezun gibi hissettim belki konuları erken bitirdiğim içindir sebebini bilmiyorum

Zor bi seneydi demek farz olmuş, kesinlikle öyleydi
    Sosyal aktivitelerden fedakarlık yapmak zorunda kaldım; 2 yıl düzenli spora giden,fitness yapan biriyken asosyal birine dönüştüm ve oldukça kilo aldım
    Eskiden çok fazla arkadaşım varken sınav senesinde sadece 4 'dost' um vardı ama çok çok daha iyiydi :)

Bir de çalışmalara çok erken başladığım için erken yoruldum, Mayısta zaten pilim bitmişti benim
    (Ygs iyi gelirse şarj oluyorsun ama benim iyi gelmedi)
    yani güzel bi Mf3 sonucuna ve sağlam bi tatile ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 15 Haziran 2016; 18:19:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.