Şimdi Ara

MEZUNA KALDIM BİRKAÇ ŞEY SORABİLİR MİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70k'dan mezuna bıraktım bu sene,potansiyel olarak 30-40k hedefimdi tyt denemelerim 90 altına düşmezdi,ayt son denemelerimde 65-70 arasıydım.En istemeyeceğim sınav geldi karşıma zor bir türkçe,kolay bir matematik (tyt adına) ve ÇOOOOOOOK kolay bir ayt matematik sınavı beni hedefimden cok geri attı yapamadım yani.Asıl konuya gelirsek bu sene hedefim ilk 10k yaparsın yapamazsın diyen olur saygım var,bu haftasonu başlayacağım ufaktan problem,paragraf çözerek.tyt adına en büyük eksiğim problem kısmıydı benim için 29-4 yaptım ve boşlarımın 7si de problemdendi zamanım oldugu halde çözemedim bana problemler için ne yapabilirim önerir misiniz direkt kaynak adı bile verebilirsiniz,ayrıca geometrim de çook iyi değil onun için sene boyu ne yapabilirim önerilerinize açığım, teşekkürler.

• yektuğ mat

• hocam fasikül alıp 1-2 haftalık bir süreçte uzatmadan yoğunlaşarak bitirmek birçok konu için faydalı oluyor bence. yani kitabı-fasikülü alıp 2 ayda bitirmek yerine problem fasikülü 1-2 hafta içinde temizlemeye çalışın bunu yaparken de çözemediklerinizin çözümünü detaylı dinleyin ya da birine sorun. bence bu fizikte ayt matta vs. herhangi bir konuda henüz zaman varken uygulanacak en güzel yöntem. geoyu bilmiyorum bu yıl hiç geo çalışmadım desem yeridir ama birinden dinlemek icap ediyorsa kenan kara iyidir, çemberin analitiği, analitik vs. eyüp b den son haftalarda dinlemiştim upuzun videolardı bence böyle böle böle gidince işler erteleye erteleye uzuyor o yüzden tek parça olması iyiydi.
    tüm bunlardan sonra da zaten herkesin mat-geo için önereceği şey çözebileceğin kadar deneme çözmektir herhalde, deneme çöz yapamadıkların üzerine düşün, çözemeyince nasıl çözüldüğünü detaylıca öğren ve tekrar et.
    umarım hedeflediğinizden daha iyisini de yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 9 Ağustos 2022; 3:2:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyüpb pdf dinle sırayla çap/acil-bs-metin-apotemi çözmeni öneririm hocam ilk acili hızlıca 1 haftada çöz günde 1 konuyu eyüpten de acilden de bitir sırayla böyle git sonra bsye gelince günde 40 40-daha hızlı ve verimli halledersin-çöz metin apotemide de 10 10 20 20 kafana göre takıl böyle gelişirken geoda eyüp dinle bireyb-eski basımlarda daha çok klasik oluyor-çöz arkasına 3d mi alırsın acil mi alırsın kafana göre onu da rutin haline getir baktın denemeler 8 9 geliyor denemeden gidersin
    geoda kenan kara da izlemediysen o da olur da eyüp adamdır ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çap/acil-bs-metin-apotemi'yi seneye yayayım dimi hocam bunlar bitince de denemelere başlarım?

• matematiğin güler yüzü mustafa hoca problem kampına başlıyormuş ona ne dersiniz hocam

• ayttmmdatytbizetershaci A kullanıcısına yanıt

hayır hocam bence bunların bitmesini bekleme denemeye acilden hadi olmadı bsden sonra başla haftada 2 gün branş atarsın 1 gün genel çözersin 3 gün problem çözersin branş at bi yerden sonra mutlaka bunları sene içine yay hatta ocak şubata kadar biterse sonrasında her gün deneme atmayı öneriyorlardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

eyüpten şaşma derim hocam

• eyüp hocanın kitabı var mı yoksa sadece videoları izleyip daha sonra kitabımdan çözdüğü problem konusunu mu çözeyim

kitap yok hocam pdf al çöz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.