Şimdi Ara

MEZUNA KALDIĞINIZ SENE NASIL GEÇTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-070660CBF

Mezun değilim ama kendimi 2015 Hazirandan beri hep mezun gibi hissettim belki konuları erken bitirdiğim içindir sebebini bilmiyorum

Zor bi seneydi demek farz olmuş, kesinlikle öyleydi
    Sosyal aktivitelerden fedakarlık yapmak zorunda kaldım; 2 yıl düzenli spora giden,fitness yapan biriyken asosyal birine dönüştüm ve oldukça kilo aldım
    Eskiden çok fazla arkadaşım varken sınav senesinde sadece 4 'dost' um vardı ama çok çok daha iyiydi :)

Bir de çalışmalara çok erken başladığım için erken yoruldum, Mayısta zaten pilim bitmişti benim
    (Ygs iyi gelirse şarj oluyorsun ama benim iyi gelmedi)
    yani güzel bi Mf3 sonucuna ve sağlam bi tatile ihtiyacım var
    Açıkçası çok zor geçti. Tüm arkadaşlarım üniversiteli olmuş gezerken benim evde konu tekrarı yapıp deneme yapmam Ama sonuçta her şey daha iyi bir hayat için o yüzden katlanıyoruz. Nihayet bitecek 11 gün sonra

• Cidden zor bir seneydi, normalde gayet sosyal bir insanim lakin bu sene dershaneye gitmememin etkisiyle yeni arkadas edinemedim. Eski arkadaslarimdanda 2-3 kisi kaldi. Bunun disinda beni asiri zorlayan sikan birsey olmadi. Eger yasadigin sehir kucukse hep ayni seyleri yapmaktan sikilabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir kumar gibi mezuna kalmak eğer idealist biri değilsen. Geçen sene ile bu sene sıralamam Arasinda 3 kişi var geriye düşmüşüm bide. 55 puan artırıp. Yani o sene ne yapacaklarını bilemiyorsun sinav nasıl gelir bilemiyorsun benim her dersim denemeler ile ayni geldi sosyali 35 37 yapan ben sınavda 20 yaptım. Bide eğer seninle beraber tanidiğin insanlar varsa ve gerçekten haketmeden bir sıralamaya geliyorlarsa insanın zoruna çok fazla gidiyor günlerce benle dalga geçti bir arkadaş. Neyse. Tek isteğim şehirden gitmek bir iki hafta kafa dinlemek ruhen ve fizikten çok yoruldum 10 kilo aldim ailem her an başimda. Sevgili konusunda da şunu söyleyeceğim ağzi gözü oynamaz sana destek olursa sevgili olayi sıkıntılı değil. MEZUNA KALMAYİN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü bir yıl oldu. Kasımdan sonra daha da kötüleşti. Nisandan sonra zirve. Süreç içinde baya baya ölsem keşke dediğim oldu. Bu biraz uç olabilir ama mükemmelliyet takıntın varsa akıldan geçiyor hele mükemmellliyetçi olup da mükemmel değilsen. Tabii bu ölme isteğü periyodik olarak geliyor her zaman değil. Ölmek istiyorsun ama intiharla değil. Korkunç.

Bazen de diyorum bu bir korku filmi gibi. Mahvediyor ama mükemmel bi deneyim gibi de geliyor. Düşünsene avrupadaki hiç bir gencin böyle bi tecrübesi yok olmayacak belki de. Bu konu üzerine saatlerce konuşulabilir aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: swindler48

Cidden zor bir seneydi, normalde gayet sosyal bir insanim lakin bu sene dershaneye gitmememin etkisiyle yeni arkadas edinemedim. Eski arkadaslarimdanda 2-3 kisi kaldi. Bunun disinda beni asiri zorlayan sikan birsey olmadi. Eger yasadigin sehir kucukse hep ayni seyleri yapmaktan sikilabilirsin.
    Askerlik belgeleri,sgk prim borcu,öğrenci,indirimli öğrenci kartını kullanma,hastanelerde aile üzerinden bakım hakkın bitince cidden insan büyüdüğünü farkediyor :D
  • 3 kafadar kalmayı düşünüyoruz sıkıntı yaşıyacağımı sanmıyorum bu senem sınava rağmen güzel geçti

• Mükemmel bir seneydi sonlara doğru enerjinin bittiğini hissediyorsun ama abi saat 11 de kalkmanın verdiği huzur hiç bir yerde yok :D

• Ders çalışmak hiç sorun değil ama şu istediğin yeri kazanıp kazanamama korkusu insanı yiyip bitiriyor.
    12.sınıfken "neyse yaa olmadı mezuna kalırım" diyebiliyosun ama mezun senende böyle bir lüksün kalmıyor

• Bu sene hayatimda gitmediğim kadar hastaneye gittim. Ekstra 10 kilo aldim. Fiziksel olarak dezavantajlar bunlar. Duygusal anlamda ise şöyle söyliyim geçen seneden daha ilerde olduğuna kendini bir kere inandırırsan gerisi geliyor. Enteresan şekilde bu sene daha fazla arkadaşım oldu yeni arkadaşliklar edindim etutten. Sürekli ders calismadik her hafta pazar günü halisaha yaptık mesela bunun gibi şeyler. Dersler konusuna gelirsek de çok fazla boş zamanin oluyor gunde 5 saat calissan dahi sanki hic calismamissin gibi geliyor bu yönden güzel diyebilirim. Unutma çevrendekiler çok önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran-Eylül:Bu yıl daha çok kascam sınavı kazancam bilkent boun kazancağğmmmm behnnn

Eylül-Kasım:Aman daha var az sakin geçen yıl millet kasmadan nerelere gitti sende yaparsın bilkent olur ya ne var kazanmakta

Kasım-Ocak:sakin sakin kazancam inş modları Odtü olur bence bilkenti zorlarım

Ocak-Mart:of sıkıldım yeaaa kazanmam lazım ama çalışamıyorum ODTÜ'de olur illa bilkent gerek yok zengin sıpalarıyla napcam ben

Mart:son kasışlar ben sınavda zıçsam 20bin gelir kazancam az kaldı #diren

Mart ortası-Nisan:oha koca yıl bunun için mi mezuna kaldım lanet olsun ösym lanet olsun ygs sonra hard derse yumuluş o geçtiğim kamil sıpa beni geçmiş oha oha şu kezo benden iyi yapmış vay anasını...

Nisan-Mayıs:arada teklemeler olsada hardcore kasış o sıralama çekilecek yeaaa sabahlamalar hani acemisindir arabayı kaldırırken 3 defa tekletir sonra bir gaza basar 2ye takar uçarsın ya ondan

Haziran ve bitiş:yeterrrr sıkıldım isyağğğnnn ygs de kötü zaten selçuk kazansam yeter aman geçen yıl 30 netle nerden nere çekmişler aman çok kastım azda yatayım vs vs

Mezuna kalma sürecim bu özetle 18 Temmuz da o sonuç belgesinde ne görürsem o herşey bitmiş olacak ya iyi ya kötü o an bittiğini farkedeceksin belki çok mutlu belki çok hüzünlü koca yıl ve tek gerçek olan o sonuç belgesinde yazan senin ne yaptığın ne çalıştığın ne kadar çalıştığın denemelerde ne yaptığın hiç bir anlamı yok o an gerçekler yüzüne öyle bir çarpar ki...

Aslında sınav stresi haricinde çok kötü geçmedi ailem bir kere bile bana otur ders çalış demedi ailem oldukça anlayışlı idi.

Zaten benim ortamım bellidir herkesle arkadaş olmam çok bir şeyde paylaşmam yıl içinde bir çok arkadaşımla cafede buluşup güncel ve teolojik tartışmalar da yaptık birbirimize destek de verdik.Yeri geldi eskileri anımsadık yeri geldi dedikodu yaptık.Hani evde bunaldım öldüm geberdim diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 15 Haziran 2016; 19:23:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayallerçukurovahukuk

sana diyeceğim tek şey sene içinde aşık olma,kimseden hoşlanma duygularına mühür vur geç
    kimse için yok o beni bırakmaz sene boyunca hep yanımda olur falan deme sonra ayrılırsınız geri toparlayamazsın
    ne yaparsan yap ne edersen et ama sene içinde sevgili yapma
    günübirlik takılacak kız bulursan affetme ama düzenli ilişkiymiş yok seviyorum aşıgım falan bu moda sakın kaptırma kendini sene içinde sonra çok pişman olursun iş işten geçince

+1
  • Bitiyor diye mutluluktan aglayacagim kadar bbbeerrrbbaaatttt, sıkıcı, stresli, yorucu ve insanı yalnizlastiran seneydi en azından benim için böyleydi

• Kendi adıma kotu bir sene değildi. Ygs'ye kadarki yılımı anlatayım. Anksiyete bozukluğum sebebiyle boğuştuğum üniversite, hayata atılma, birey olma korkusunu biraz yendim. Terapi gördüm tabii, antidepresan kullandım. Bu danışmanlık sırasında farklı insanlar tanıdım asla yapmayacağım bir şey yapıp tek başıma bilmediğim yere gittim.(evet anksiyetem bu boyuttaydı) 100u aşkın film izledim, düzenli yoga yaptım, basketbol izlemeyi alışkanlık edindim maçlarına gittim, zaten tüm ligleri maçlarını takip etttim, makyaja başladım -bu hobiye dönüşünce para akıttım baya- ama şoyle ki ben karanlık bir lise donemi geçirdim. Lisenin bana verdiği zararı atlatmak için bu yıla ihtiyacım vardı. Sırf ders çalışmak amaçlanırsa o yıl geçmez. Kendini kısıtlamadan düzenli ders çalışıp kalan vakti kendine ayırırsan hem yılın boşa gitmemiş olur hem de sınavda karşılığını alırsın.

• Hersey berbatti hangi tarafini hangi kotubtarafini yazsam bilmiyorum psikolojimin bozulmasini mi? bedensel olarak bitik hale gelmesini mi ? Ilac kullanmaya baslamayi mi? Hergun sinir krizleei gecirip her an aci vekmeyi mi? 8-9 ay boyjnca hergunun keske ve pismanlikla gecmesini mi ?yalniz kalmak mi? Yedigin ictigin ayri gitmedigi insanlarin hic olmamasi mi? Bidr bunlarin ustune ygsdr daha kotu yapip lysde cok daha kotusunu yapacaginibilmek ve o kodumun sinavina girmek zorzorjnda olmak kacma sansinin olmamasi vr caresizce sonunun cok karanlik olacagini bile bile beklemek sadece beklemek? Oysa eskidem ne kadae enerjik hayat dolu ozguvenli bi insandjm beni bu halr getiren ruh hastasi yapan berbat bi seneydi tek iyi hocbir iyi tarafi yok hemde hic sonuda daha da karanlik olacak cok dhaa karanlik

• quote:

Orijinalden alıntı: elllfbill

quote:

sana diyeceğim tek şey sene içinde aşık olma,kimseden hoşlanma duygularına mühür vur geç
    kimse için yok o beni bırakmaz sene boyunca hep yanımda olur falan deme sonra ayrılırsınız geri toparlayamazsın
    günübirlik takılacak kız bulursan affetme ama düzenli ilişkiymiş yok seviyorum aşıgım falan bu moda sakın kaptırma kendini sene içinde sonra çok pişman olursun iş işten geçince

+1

düşündürücü

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: elllfbill

quote:

+1

düşündürücü

sana iyi düşünmeler

• ALLAH SENİ İNANDIRSINNN......

BEN HİÇ ÇALIŞAMADIM MEZUNKEN.ÇOK ÇALKANTILI BİR MEZUN HAYATIM OLDU.BAZEN GÜZEL BAZEN ACI VERİCİ.

• Ben üzgündüm ama onlara yorgunum dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben öbür seneye kalicam. Haziranin basindan beri çalısamiyorum

• ByCrusader9 kullanıcısına yanıt
    Hocam kendini toparla ve çalısmaya basla bence ben haftaya baslayacagim kitalarimi ayarliyorum calisma ortamimi felan suan ciddi anlamda bir karar al

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.