|
Şahsi hatalarımı yazayım belki size faydası dokunur. bence başarısızlık başarıdan fazla şey öğretiyor. Herkes başarı kısmına odaklanıyor ama ben başarısızlık kısmı içinde aynı derecede önelidir diyorum. Çok düzensiz çalıştım. (bir gün 6-7 saat bazı günler kitap yüzü bile açmadım böyle olunca hep bir yerden patlak veriyor insan.) Hiç tekrar yapmadım.(uzun sürekler sonucunda öğrendiğim konuları bile yapamadım sanki konuyu ilk kez öğreniyor gibiydim bu baya önemliymiş.) Çok az deneme çözdüm.(Test kitaplarında fule yakın yapıyordum ama gerçekler denemede ortaya çıkıyormuş ben denemeyi sevmezdim test kitaplarını severdim ama sınava yakın sorular hep denemelerde geliyor.) sürekli oyun oynadım.(lol, cs go gibi oyunlardan vazgeçemedim bunu ayarında tutamadım eğlence değil de bağımlısı gibiydim) son zamanlarda iyice umursamaz oldum.(bazı arkadaşlarım yavaş yavaş başladılar sınava ben hep hızlıca bitirmeye çalıştım onlar son zamanda hızlandı ben son zamanlarda çok yavaşladım bu da motivasyonumu yok etti) çözemediğim soruların çoğunu çözdürmedim.(çözdürmediğim sorular hep başıma bela oldu yapamadığım soruların yarısı buradan geldi özellikle de matematik için) sürekli erteliyordum saat 7 olunca çalışacağım diyordum 7:01 olduğu zaman neyse 8'de başlarım diyordum.(böyle olduğu zaman direk o saatte başlamak lazım bir kere yaparsan arkası geliyor.) seviyeme uygun kaynak çözmedim.(seviyem iyiyken kolay kitaplar çözüyordum bu sıkılmama neden oluyordu kötüyken de zor kitapları çözüyordum bu da moralimi bozuyordu seviyemize göre kitap seçmek bence baya önemli.) genel anlamda hatalarım bunlardı bunları yapmasam daha iyi olurdu herhalde. Sizin tavsiyeleriniz neler ? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler