Bildirim
DERS ÇALIŞIRKEN ENERJİK TUTACAK İLAÇ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
işe yarar mı bilmem ama ben sporda pre-workout kullanınca aşırı güç ve odaklanma veriyo bu yüzden bende kullanmayı düşünüyorum bu arada almayı düşündüğüm big-joy pre
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gerçek pre-workout iç motivasyonundur hocam bir sınav için ilaç işine girme çocuğun olmaz özellikle ritalin falan aman diyeyim yarın öbür gün sincan sokaklarında eroin ararsın
-
Vitaminler enerji vermez ama multivitamin al işe yarıyormuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
büyük bir kupaya 2 tatlı kaşığı nescafe üstüne su yerine cola 12 saat ayakta tutar
-
hocam adam motivasyonum yok onun için ilaç kullanacağım demiyor ki adamın bahsettiği her gün diğer insanlara göre daha yol çektiği ondan dolayı yorgunluğunun fazla olduğu motivasyon olduktan sonra 4 saat uyku bile yeter bi yerden sonra sökmez destekleyici şeylere ihtiyaç duyulabilir
29+2. doğal ilaç kimyasallar ile beyninizi bulandırmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trez -- 14 Kasım 2021; 15:47:59 >
Hayalleriniz olsun o ilaç. Açın netten güney kampüs’e bakın, çimlerde fikifiki yaptığınızı düşünüp hız problemi çözmeye devam. Kafanıza bir şey takılırsa sorun gene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ders çalışmazsan A-101'de kasiyer olacaksın hocam, ona göre çalış
Aradığım yorum
Hayaller, insanın kesinlikle iyi bir motivasyon kaynağı oluyor
Valla bazı bazı 14 saat çalıştığım günlerin gecesi hayallerimin heyecanından uyuyamadığım olduğunu net hatırlıyorum. Üni derdi bitti ama diğer konularda yine oluyor. Hap, ilaç vs. hikaye. O sınavı kanırtmak isteyen adam kanırtır. Denedim gördüm. Basmaya devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim tavsiyem red bull-polisten kaçtığımız gece edition
çok işe yarıyor.
Hocam bırakın kendinize eziyet etmeyi ilaçla felan vücudunuza zarar vermeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X