https://mobile.twitter.com/NOnurkuru/status/1357312988634578945 Ayrıntılar şurada. Kutuplaştırma politikası çöküyor yerine hak ve özgürlükleri önceleyen ekonomiyi önemseyen insanlar gitgide artıyor. Fark yüzde 10'a çıkmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 4 Şubat 2021; 17:5:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Metropoll son anket. Millet ittifakı farkı açıyor

-
-
2023 seçimlerini iple çekiyorum. Acaba seçim sonuçları açıklandığında şu bel bağladığınız anket sonuçlarından, muhalif mahallelerde yapılan sokak röportajlarından ve sosyal medyadan yüz çevirecek misiniz o gün ? Cumhur ittifakı %50 altına düşmez beyler boşa medet umuyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3132CD1BE
2023 seçimlerini iple çekiyorum. Acaba seçim sonuçları açıklandığında şu bel bağladığınız anket sonuçlarından, muhalif mahallelerde yapılan sokak röportajlarından ve sosyal medyadan yüz çevirecek misiniz o gün ? Cumhur ittifakı %50 altına düşmez beyler boşa medet umuyorsunuz.Umut fakirin ekmeği be ne yapacaksın.
Sen üniversiteyi kazanırsan birgün hayvani bir haksızlığı protesto edersen dayak yeme, iş bulabil, demokratik bir ülkede yaşa istiyoruz liseli arkadaşım.
Sonun çaresiz kalıp intihar eden gençler gibi olmasın diye umuyoruz işte. Yoksa yazanların çoğunun tuzu kuru.
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99Umut fakirin ekmeği be ne yapacaksın.
Sen üniversiteyi kazanırsan birgün hayvani bir haksızlığı protesto edersen dayak yeme, iş bulabil, demokratik bir ülkede yaşa istiyoruz liseli arkadaşım.
Sonun çaresiz kalıp intihar eden gençler gibi olmasın diye umuyoruz işte. Yoksa yazanların çoğunun tuzu kuru.
Alıntıları GösterBen cumhur ittifakını övmedim abicim. Ülkenin siyasi realitesinden bahsettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O zaman kaybettiğimizi görmeyi iple çekiyorum demek ilginç. Umutsuzluk pompalamak öğretilmiş çaresizlik gibi şeylere girme hocam. Enseyi karartırsan mutsuz yaşarsın. O realite değişiyor emin ol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Şubat 2021; 19:0:33 >
quote:
2023 seçimlerini iple çekiyorum. Acaba seçim sonuçları açıklandığında şu bel bağladığınız anket sonuçlarından, muhalif mahallelerde yapılan sokak röportajlarından ve sosyal medyadan yüz çevirecek misiniz o gün ? Cumhur ittifakı %50 altına düşmez beyler boşa medet umuyorsunuz.%50 alacağına inanıyorsan kardeşim sen gerçek bir trollsün. İmkansız %50 ki %45 bile imkansız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Epıl%50 alacağına inanıyorsan kardeşim sen gerçek bir trollsün. İmkansız %50 ki %45 bile imkansız.
Alıntıları GösterTroll değilim üni sınavına hazırlanıyorum işim olmaz öyle şeylerle. Siz neye göre böyle konuşuyorsunuz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3132CD1BETroll değilim üni sınavına hazırlanıyorum işim olmaz öyle şeylerle. Siz neye göre böyle konuşuyorsunuz hocam
Alıntıları GösterDemek üniversite sınavına hazırlanıyorsun. Umaırm Boğaziçi'ni kazanırsın hocam. Hahahahahaha.
"Siz neye göre böyle konuşuyorsunuz hocam" birçok sorun var + gençliğin çoğu muhalif partilere oy veriyor haliyle %50 alması imkansız, zaten en yüksek döneminde o kadar ya alıyodu ya alamıyodu. Abartmaya gerek yok yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: EpılDemek üniversite sınavına hazırlanıyorsun. Umaırm Boğaziçi'ni kazanırsın hocam. Hahahahahaha.
"Siz neye göre böyle konuşuyorsunuz hocam" birçok sorun var + gençliğin çoğu muhalif partilere oy veriyor haliyle %50 alması imkansız, zaten en yüksek döneminde o kadar ya alıyodu ya alamıyodu. Abartmaya gerek yok yani
Alıntıları Gösterinş boğaziçini kazanırım hocam sağol
Sizin kafalar varken düşmez..
Halk nefret söylemi ve çatık kaşlar yerine İmamoğlu gibi ılımlı gülen yüzler istiyor....
-
quote:
2023 seçimlerini iple çekiyorum. Acaba seçim sonuçları açıklandığında şu bel bağladığınız anket sonuçlarından, muhalif mahallelerde yapılan sokak röportajlarından ve sosyal medyadan yüz çevirecek misiniz o gün ? Cumhur ittifakı %50 altına düşmez beyler boşa medet umuyorsunuz.cumhur tayfası istanbul seçimlerinde imamoğlu değil başkan muhtar olamaz diyordu, 800 bin fark attık :D
-
AKP devri bitiyor. Hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımız güzel yaşasın. -
hard akpli çevrede büyüdüm ve şu anda da o tarz bir çevrede yaşıyorum. gözlemlediğim kadarıyla bir değişiklik yok hala reisçiyik reisçi modundalar ama ülke benim tanıdıklarımdan ibaret değil tabi. bakalım hayırlısı
Endişeye mahal yok. İktidar değişse de Yeni Türkiye değişmiyor. Eski Türkiye hayal. CHP'den o kadar korkmayın, CHP'den ancak azınlık partisi olur.
Seçime sadece Cumhur ittifakı AKP + MHP girerse, kesinlikle kaybeder. Hele ekonomi kötü iken ve Erdoğan'ın karşısında, İmamoğlu ya da Yavaş varsa, Erdoğan direkt kaybeder.
Bunu Erdoğan da bildiği için, önce Akşener'i yanına almak istedi. Olmayınca, muhalefet partileri bölmek istedi. Şu ana kadar muhalefet diri ve güçlü duruyor. Bir Sarıgül, Erdoğan'a yanaşır gibi duruyor. İnce, Akşener, Kılıçdaroğlu, Temel, Babacan, Davutoğlu hepsi muhalefet bloğunda. Muhalefet eski hatalarını tekrar etmiyorken, iktidar partisi hata üstüne hata yapıyor. Mesela esnaf dükkanını açamazken pandemi nedeniyle, Uludağ daki otellerde partyler ve AKP'nin mitingleri ve genell kurulları serbest gibi.
Heyecanlı bir seçim olacak.
-
Ağzınıza çaktığımız 800 bin oy yetmedi herhalde o zamanda akp öndeydi canım benim..
her seçim aynı terane
-
Anketlere çok da güvenme taraftarı değilim. Her şey sandıkta biter. Ancak süprizler çıkabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Umut fakirin ekmeği be ne yapacaksın. Sen üniversiteyi kazanırsan birgün hayvani bir haksızlığı protesto edersen dayak yeme, iş bulabil, demokratik bir ülkede yaşa istiyoruz liseli arkadaşım. Sonun çaresiz kalıp intihar eden gençler gibi olmasın diye umuyoruz işte. Yoksa yazanların çoğunun tuzu kuru. |
Halk nefret söylemi ve çatık kaşlar yerine İmamoğlu gibi ılımlı gülen yüzler istiyor.... |
O zaman kaybettiğimizi görmeyi iple çekiyorum demek ilginç. Umutsuzluk pompalamak öğretilmiş çaresizlik gibi şeylere girme hocam. Enseyi karartırsan mutsuz yaşarsın. O realite değişiyor emin ol. |
cumhur tayfası istanbul seçimlerinde imamoğlu değil başkan muhtar olamaz diyordu, 800 bin fark attık :D |
%50 alacağına inanıyorsan kardeşim sen gerçek bir trollsün. İmkansız %50 ki %45 bile imkansız. |
Demek üniversite sınavına hazırlanıyorsun. Umaırm Boğaziçi'ni kazanırsın hocam. Hahahahahaha. "Siz neye göre böyle konuşuyorsunuz hocam" birçok sorun var + gençliğin çoğu muhalif partilere oy veriyor haliyle %50 alması imkansız, zaten en yüksek döneminde o kadar ya alıyodu ya alamıyodu. Abartmaya gerek yok yani |
AKP devri bitiyor. Hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımız güzel yaşasın.
|
Sizin kafalar varken düşmez.. |
Seçime sadece Cumhur ittifakı AKP + MHP girerse, kesinlikle kaybeder. Hele ekonomi kötü iken ve Erdoğan'ın karşısında, İmamoğlu ya da Yavaş varsa, Erdoğan direkt kaybeder. Bunu Erdoğan da bildiği için, önce Akşener'i yanına almak istedi. Olmayınca, muhalefet partileri bölmek istedi. Şu ana kadar muhalefet diri ve güçlü duruyor. Bir Sarıgül, Erdoğan'a yanaşır gibi duruyor. İnce, Akşener, Kılıçdaroğlu, Temel, Babacan, Davutoğlu hepsi muhalefet bloğunda. Muhalefet eski hatalarını tekrar etmiyorken, iktidar partisi hata üstüne hata yapıyor. Mesela esnaf dükkanını açamazken pandemi nedeniyle, Uludağ daki otellerde partyler ve AKP'nin mitingleri ve genell kurulları serbest gibi. Heyecanlı bir seçim olacak. |
Benzer içerikler
- ömer aktaşöz
- kürtler atatürk"ü sever mi
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- banu avar hangi partili
- iran sınırındaki mayınlar neden temizleniyor
- togg renk seçenekleri
- tango yasaklandı mı
- nintendo switch 2 türkiye
- disney plus üyelik paketleri
- kaliforniyum nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X