Metropoll Haziran 2020 anketi



-
-
-
Görünen köy. Halen akp+mhp yüzde 40 alabiliyor, şaşırtıcı olan o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99
Görünen köy. Halen akp+mhp yüzde 40 alabiliyor, şaşırtıcı olan o.ana nedi chp...koy bakalım başına mansur gibi adamı bak bakalım ne oluyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Temmuz 2020; 15:3:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99
Görünen köy. Halen akp+mhp yüzde 40 alabiliyor, şaşırtıcı olan o.sanırım kararsızlar dağıtılınca akp+mhp 44.8 ediyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyMondaysanırım kararsızlar dağıtılınca akp+mhp 44.8 ediyor
Alıntıları Göster%44 etmesi için kararsızların hepsini onlara yazman lazım, nasıl bir dağıtım bu merak ettim
-
Çok güldüm. Koymazlar. Koydurmazlar. Çalışanlarında başını alırlar. Hangi siyasi parti lideri koltuk bıraktıki KK bıraksın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
biz burda gereksiz siyasi tartışmalara girerken kılıçdaroğlu chp kurultayına "tek aday" olarak girmeye hazırlanıyor ve arkaplanda abdullah gülü seçimlerde millet ittifakı adayı yapmak için kulis yapıyor.Kurultaydada yeni kadrosunu buna göre dizayn ederek parti içi muhalefetide bertaraf etme niyetinde zira kılıçdaroğlu son beyanlarında deva ve gelecek partisi ile ittifak yapmak istediğini açıkça dile getirdi,yani bunun anlamı babacan ve davutoğlunun ayrı ittifaklarda kendi adaylıklarını ortaya koyup seçim pastasını bölmektense onlarında kabul edeceği bir ismi aday gösterip millet ittifakı çatısı altına almak niyetinde.öte tarafdan hdp kanadındada abdullah gül ismine çok karşı çıkanda olmaz.
Abdullah gülün geçen hafta birden medyaya çıkıp millet ittifakı çizgisinde beyan vermesi,parlementer sisteme geçilmesi gerekliliğini söylemesi zaten millet ittifakı partilerinin öncelikli istediği ve savundığu konu dolayısyıla Türkiye genelinde oy potansiyeli yüksek olabilcek gül ismini kılıçdaroğlu çok istiyor dolayısıyla kılıçdaroğlu kurultayda terkar başkan olur ise abudllah gülü tekrar siyasi alana çekmek için tüm gücüyle uğraşacak,tablo onu gösteriyor.Yani sonuç itibariyle bu anketlerin nihayi görüntüsü sene sonunda dahada şekillenecek.şuan hiçbir parti erken seçim havasında olmadığı gibi vatandaşada bu yansıyor çünki erdoğan karşısında kim aday olacak bunu net bilmiyorlar onun için bana göre kılıçdaroğlunun net aday tercihi seçimleri direkt etkileyecek faktör olacak.bence chp kurultayı bu noktada kırılma noktası olacak ama bu konu hiç tartışılmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyMondaysanırım kararsızlar dağıtılınca akp+mhp 44.8 ediyor
Alıntıları Göstermatematik hocana selamlar
-
ülkedeki bölünmüşlüğü, birbirinden nefret edecek hale getirilen kutuplaşmayı, içinde edilmiş ekonomiyi, gram bırakılmayan dünyadaki itibarımızı, parlamenter sistemi (en kötüsü şu anki tek ses yönetiminden iyidir) düzeltecek bir parti-partiler başa geçsin artık. akp-mhp hariç, saydıklarımın tek sorumlusu bu iki partinin siyasetleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elde Kuran sallama devri bitii, ocakta kaynayan tencere var mı yok mu ona bakacak artık millet..
-
İç patlama olur
En Beğenilen Yanıtlar

Görünen köy. Halen akp+mhp yüzde 40 alabiliyor, şaşırtıcı olan o.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X