Şimdi Ara

METROBUSTEKI SURIYELI OLAYI (VIDEO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim simdi bu teyzeyi ayiplamammi lazim ? Bu amcayada aferin cok iyi ettin vatan sana minnettar dememmi lazim ? Bana kalirsa amca yanlis yapiyor.teyze ise gayet hakli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suriyelileri sevmem ama abarttınız 10 yaşında bebeye yer varmış nolmuş yani..
  • Çocuksa çocuk kardeşim yapacak bir şey yok. Dilenci dilencidir. Artık ırkçı olmakta fayda var.
  • Dilenci diye tepki gösterebilirsin hatta haklı olabilirsin. Ancak 10 yaşında çocuktan bahsediyoruz. 20-25 yaşında birinden değil. Milletin içindeki vicdan duygusunu bile öldürmüşler.
  • Çocukların suçu ya da bir ideolojisi yoktur. Burada bir suçlu aranacaksa savaş zamanında çocuk yapan ailede aramak gerekir.(Bu videodaki çocuktan değil genelden bahsediyorum)
    Suriyelilerin savaş bittiğinde derhal ülkelerine gönderilmesinden yanayım lakin bu savaşı başlatanlardan biride akp hükümetidir ve bu çocuklara bunu düşünerek davranmak gerekir. Onların bu durumda suçu yoktur.
    Evet ülkemde mülteci istemiyorum ama çocuklara karşı vicdansız da değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekai -- 10 Haziran 2017; 14:39:21 >
  • Üzülmedim , bunun yasında velet , canlı bomba olup 50 vatandasımızı parcalarına ayırdı
    http://www.haberturk.com/gundem/haber/1285133-gaziantepte-bombali-saldiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Bey -- 10 Haziran 2017; 14:45:35 >
  • İnsan, kınadığı şeyi yasamadikca ölmez.

Karşınızda bir çocuk var. Politikacıların hatasını bu çocuk ödüyor ve siz kalkıp bir çocuğa karşı bile boyle merhametsizce düşünebiliyorsunuz. Kaldı ki ülkelerinin bu halde olmasına sebep olan bir ülkenin vatandaşları olarak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl bir kafa yapınız var ya sizin, o çocuk sırf suriyeli diyemi bu lafları sözleri hakediyor yani? yoksa kürt olasada başka ırktan olasa böyle yapılamsı hakmıdır? illa birinin doğru olanı hak etmesi için türk olmasımı grekiyor? bu kafa yapınız ile dünya yaşansaydı kusura bakmayın ama hiçbirimiz bu dünyada olmazdık. ALLAH tan sizin gibi zihniyettekiler anca buradan laf yazmaktan ibaret kalıyor. gerçek hayatta bir hükmünüz ve etkiniz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

nasıl bir kafa yapınız var ya sizin, o çocuk sırf suriyeli diyemi bu lafları sözleri hakediyor yani? yoksa kürt olasada başka ırktan olasa böyle yapılamsı hakmıdır? illa birinin doğru olanı hak etmesi için türk olmasımı grekiyor? bu kafa yapınız ile dünya yaşansaydı kusura bakmayın ama hiçbirimiz bu dünyada olmazdık. ALLAH tan sizin gibi zihniyettekiler anca buradan laf yazmaktan ibaret kalıyor. gerçek hayatta bir hükmünüz ve etkiniz yok

Bu gunler gecer .HUKMUMUZ GERI GELDIGINDE TÜRK DUSMANLARI KACACAK DELIK ARASIN.

• quote:

nasıl bir kafa yapınız var ya sizin, o çocuk sırf suriyeli diyemi bu lafları sözleri hakediyor yani? yoksa kürt olasada başka ırktan olasa böyle yapılamsı hakmıdır? illa birinin doğru olanı hak etmesi için türk olmasımı grekiyor? bu kafa yapınız ile dünya yaşansaydı kusura bakmayın ama hiçbirimiz bu dünyada olmazdık. ALLAH tan sizin gibi zihniyettekiler anca buradan laf yazmaktan ibaret kalıyor. gerçek hayatta bir hükmünüz ve etkiniz yok

Avatardan belli ne olduğun ilerde ya abileri gibi tecavüzcü yada canlı bomba olur. artık kimsenin sabrı kalmadı beslemek zorunda değiliz maalesef benim kardeşim annem neden rahat yürüyemiyor bu barzolar yüzünden. bırakın bu insancılık ayaklarını , israili boykot etmek istersen teknolojik şeyleri bırakmanı öneririm

• Kadın tipik chpli.

• türk düşmanı olan benmiyim? yoksa siz ırkçılık yaparak insanlık düşmanı olanlarmısınz? bir hayvana gösterdiğiniz değeri bir insna heleki çocuğa gösteremiyorsanız, ne türküm deyin nede insanım. ırkçılık yaparak türk olunmaz. türk hiçbir zaman ırkçıda olmaz. sizin gibi zihniyetcikler sadece kendini türk sanan zavallılardır.
  • avatarımdan neymiş ne olduğum söyle bakalım. kim büyüyünce ne oluyormuş açık konuşurmusun?

israili ben boykot ediyorum. kendini üstün ırk görüp başkalarına ne yapsa hak görmeyi işte bazılarıda kendini israilliler gibi üstün ırk görüp başka ırklara mensum çocukda olsa öldürülmeli ölmeli zihniyetine kapılmış. sizin gibiler insanım diye ortalıkta geziyorya işte zavallılarsınız acınacak zavallılar
  • kadın ıyı söylemiş.
  • quote:

türk düşmanı olan benmiyim? yoksa siz ırkçılık yaparak insanlık düşmanı olanlarmısınz? bir hayvana gösterdiğiniz değeri bir insna heleki çocuğa gösteremiyorsanız, ne türküm deyin nede insanım. ırkçılık yaparak türk olunmaz. türk hiçbir zaman ırkçıda olmaz. sizin gibi zihniyetcikler sadece kendini türk sanan zavallılardır.

bir bitmedi sizin gibiler de. ota moka ırkçı, faşist deyin anca. hayatında bir tane bile suriyeli görmemişsindir muhtemelen. hatta 1 hafta doğuya git, geldiğinde bu mesajları utanarak silersin. hayat sandığın gibi toz pembe değil.
  • quote:

avatarımdan neymiş ne olduğum söyle bakalım. kim büyüyünce ne oluyormuş açık konuşurmusun?

israili ben boykot ediyorum. kendini üstün ırk görüp başkalarına ne yapsa hak görmeyi işte bazılarıda kendini israilliler gibi üstün ırk görüp başka ırklara mensum çocukda olsa öldürülmeli ölmeli zihniyetine kapılmış. sizin gibiler insanım diye ortalıkta geziyorya işte zavallılarsınız acınacak zavallılar

ben kendimi üstün ırk olarak görmüyorum vatansız milletsiz insanlar bizim gibilere ırkçı faşist diye ağlar . israili boykot ediyormuş kim bilir evine coca colada almıyorsundur. herşeye ırkçı faşist diye ağlamayın komiksiniz

• işte vatansızlığın milletsizliğin ne olduğunu bilseydiniz o çocuğa yapılan muameleye üzülürdünüz. ama sizde ne empati yapmak var nede insanlıktan nasibini almak var. yok sizler rusyadan ab den abd gibi ülkelerdne gelenlere ırkçı değilsiniz yardakcısınız. ama nerede mazlum gariban ihtiyacı oaln biri olsa onlarada düşmansınız ırkçısınız. sizin gibi kafadakiler bu ülkede var olamıyorsa bunun sebebi ibizleriz. ve bizler var olduğumuz sürece bu vatanda asla ama asla mazlumlar ezilmeyecek. sizlerde biryerlerinizi yırtarak sızlamanya yakınmaya devam edeceksiniz.
    not: benim bu söylevlerimin siyasetle alakası yoktur. ama sizin gibi insanlıktan nasibini almamışlar bir çocuğun o halinden bile nefret kusmayı becerebilir hale gelmişsiniz. bu yüzdende size üzülüyorum ama bu kafayla yaşamaya ve bu kafayla ölürseniz vay halinize
  • hayatımda ne görüp ne görmediğmi nereden bileceksin. şükür yaşım çoğu şeyi görmeye sebeptir. ALLAH beterini göstermesin. ama bu çocuk üzerinden nefret kusmayı bile becerebiliyorsanız. sizin insanlığı görüp yaşamadığınız belli
  • quote:

avatarımdan neymiş ne olduğum söyle bakalım. kim büyüyünce ne oluyormuş açık konuşurmusun?

O çocuk büyüyünce senin benim kız kardeşimi taciz edecek, parklarda torba tutacak ve 10-15 seneye de Allahuekber nidalarıyla yine bizim ırkımızdan insanları bombayla havaya uçuracak. Başlarım vicdanına da insanlığına da. Bunlara yağmurlu havada su yok. Defolup gitsinler.
  • böyle öngörüyoruz yada böyle olacağını düşünüyoruz diye ne yapalım hepsini öldürelimmi?

aslında ne yapalım biliyormusun bütün erkekleri birgün tecavüz edecek ihtimali var diye ya öldürelim yada hadım edelim. sonuçta tecavüz eden türk yokmu?

yada abd ab nin kuklası olmuş terör örgütlerinin maşası oalcak diye bütün erkek yada kadınlarıda önceden öldürelim. sonuçta bu işi yapan türklerde var?

orada olan bir çocuk ve o çocu knasıl eğitilirse öyle olur. hadi o iyi insanların elinde iyi bir eğitim düşünce alırda, siz bu kafaya bu yaşlarda gelmişseniz, sizler nasıl eğitilirsiniz yada böyle bir imkan varmı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.