Şimdi Ara

Metrobüş Şoföründen Şikayetçiyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün metrobüsle eve gelirken, metrobüs şoförü telefonla konuşuyordu, araç numarasını aldım fakat nereye şikayet edeceğimi bilmiyorum, sizinde başınızdan böyle bir olay geçti mi ve nereye başvurabilirim? En az 60 kişilik bi aracı kontrol eden bir insanın yoldayken telefonla konuşması hiçte hoş görülecek bi durum değildir, boşver seni mi gerdi tarzından mesajlar atmayın lütfen.

• Hocam boş ver ya zaten metrobüslerin yolları bomboş olmuyor mu bırak konuşsun bir şey olmaz.
  • Belki acil bir telefondu hemen ön yargılı olmayın zaten telefonla konuşsa nolcak dümdüz yol
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Hocam boş ver ya zaten metrobüslerin yolları bomboş olmuyor mu bırak konuşsun bir şey olmaz.

Metrobüs yolları boş da, her sene onlarca kaza neden oluyor? Ben daha önce ss ve videolu bir mail atmıştım iettye.

İş yerinde olmasam bulurdum şimdi senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TalatK

Arkadaşlar bugün metrobüsle eve gelirken, metrobüs şoförü telefonla konuşuyordu, araç numarasını aldım fakat nereye şikayet edeceğimi bilmiyorum, sizinde başınızdan böyle bir olay geçti mi ve nereye başvurabilirim? En az 60 kişilik bi aracı kontrol eden bir insanın yoldayken telefonla konuşması hiçte hoş görülecek bi durum değildir, boşver seni mi gerdi tarzından mesajlar atmayın lütfen.

Şoförlere telefon görüşmesi serbest. Şehirlerarası otobüsler de dahil buna

adamlar direksiyona yıllarını veriyorlar gözü kapalı sürebilecek adamlar çalışıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Hocam boş ver ya zaten metrobüslerin yolları bomboş olmuyor mu bırak konuşsun bir şey olmaz.

Metrobüs yolları boş da, her sene onlarca kaza neden oluyor? Ben daha önce ss ve videolu bir mail atmıştım iettye.

İş yerinde olmasam bulurdum şimdi senin için.

Bilmiyorum açıkçası doğrudur hiç şahit olmadım.
  • Onca kaza neden oluyor diye sormuşsun

Senin gibiler yüzünden oluyor!! Adamı uyarsana!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Afra tafra yapmayı biliyorlar. Şikayet edilmeli. Eğer serbest ise zaten size şikayet aşamasında bildirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Onca kaza neden oluyor diye sormuşsun

Senin gibiler yüzünden oluyor!! Adamı uyarsana!

Sence benim gibi 15 yaşındaki bir çocuğun sözlerini dinler mi? Düşünceden çok, dış görünüşe bakılan bir ülkede yaşıyoruz. "Size söyledim boşver gibisinden mesajlar atmayın diye ama görüyorum ki, yol boş ne olacak ki diyen arkadaşlarımız bile olmuş. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.."
  • Şikayet et olumlu veya olumsuz sonuç ne olursa.

• Teşekkürler yardımızın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.