Şimdi Ara

Metro 2033 5850 performansı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Oyunu xbox ta oynuyorum,ne bir kasma ne de kötü grafikler var,pc ye yüklemedim bile

yüklememek ile iyi etmişsin bence
  • yakında patchle düzeltirler ikinci stalker vakas işte zaten motoruda onun modifiyesi
  • dx 11in sadece yeni kartları satmak icin yem oldugunu anlamaya bslamıssınızdr umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

dx 11in sadece yeni kartları satmak icin yem oldugunu anlamaya bslamıssınızdr umarım..

tabi performansın 2 katına çıkmasi bir etken degil. idle de 90 yerine 20 watt harcamak bir neden degil. gittik sadece dx11 için aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

dx 11in sadece yeni kartları satmak icin yem oldugunu anlamaya bslamıssınızdr umarım..

tabi performansın 2 katına çıkmasi bir etken degil. idle de 90 yerine 20 watt harcamak bir neden degil. gittik sadece dx11 için aldık.

2 katına?Hd 5970 bile bazı oyunlarda halen gtx 295e geciliyor..git bak tmun testlerine.ayrıca 2kat performansı bana acr misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

valla kapalı mekan oyunlarda beni tek etkileyen oyun doom3(nvidia oyunu) olmuştu benim için devrim niteliğindeydi özellikle gölge oyunları falan. ondan sonraki hiçbir oyunda benzer şeyler olduğu için o etkiyi alamadım.açık mekanda ise farcry ardından tabiki crysis.açıkçası yukardaki grafikleri beni hiç etkilemiyor oynasam da etkileyeceğini sanmam

Kesinlikle katılıyorum benide grafik anlamında en çok etkileyen oyunların başında geliyor Doom 3 ne oyundu ya o zamanlar GeForce 4 ile acaba oynayabilecekmiyiz diyorduk Carmack amca GeForce 4 ile 30 fps alırsanız kendizi şanslı sayın demişti hiç unutmam

off off eski günler

betası(alpha da olabilir) nete düşmüştü de, (çalınmıştı aslında ) denemiştik 3 arkadaş benim bilgisayarda.. ağzımız açık izliyorduk oyunu dünyadaki ilk kesintisiz morphing efektini canlı canlı görmüştük .. tabi kart can çekişiyordu(ti4200).. ertesi hafta işlemciyi anakartı(cely 1.7>amd 2500) değiştirmiştim ..

metro da çok sağlam oyun bence, herşeyi açmamıza gerek yok, oynanabilir olsun yeter.. eğlenmek için oynuyoruz nasılsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 17 Mart 2010; 21:18:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kcbilir

Aranızda Mersin'de olup da bu oyuna sahip olan var mı? Geleyim alayım, hem tanışır bir çay içeriz. Hatta AVP de varsa süper olur. Malum ömür törpüsü 1k bağlantı

hocam 1 aya inmez diyorsan geldiğimde veririm
  • 5850 kartımla oyunda Dx11 aktif edemiyorum. Dx9 ve Dx10 gözüküyor. Bu sorunu yaşayıp veya yaşamadan çözümü bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.
  • işletim sistemin ney?
  • ben gayet akıcı oynuyorum ama fraps açmıyorum fps kaybına neden oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

işletim sistemin ney?

Windows 7 Dxdiag'da Direcxt11 olarak gözüküyor fakat oyunda acamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty

quote:

Orijinalden alıntı: kcbilir

Aranızda Mersin'de olup da bu oyuna sahip olan var mı? Geleyim alayım, hem tanışır bir çay içeriz. Hatta AVP de varsa süper olur. Malum ömür törpüsü 1k bağlantı

hocam 1 aya inmez diyorsan geldiğimde veririm

• @cestvrai, 4x AA 8x AF Tüm ayarlar full daha yükseltecek bişey kalmadı. Özellikle harika bir Dx11 grafik detayı olan Advanced DOF'un dibine vurduğum anlardan ss aldım performans olarak göstermek için;
     Metro 2033 5850 performansı Metro 2033 5850 performansı Metro 2033 5850 performansı Metro 2033 5850 performansı

• o silahtaki poligon sayısı 3 filan sanırım?
  • quote:

o silahtaki poligon sayısı 3 filan sanırım?

bu oyunda zaten bir tek karakter modellemelerine detay eklemişler gördüğüm kadarıyla.
    ama gel gör ki
  • quote:

o silahtaki poligon sayısı 3 filan sanırım?

En sondaki silahın mermilerini güzel yapmışlar hakkını yeme

Oyunda o kadar kasacak bir şey göremedim ben. Fermiler ne yapacak acaba...
  • Dante'nin verdigi ss'lere baktimda grafikler gercekten saglam !!! Bilmem dikkatettinizmi karakterin tirnaklari ile el dokusunun nekadar gercekci oldugunu +silahin mermileride harbi fotograf kalitesinde ....

Oyunu daha oynayamadim ama heyecenle bekliyorum.. Lanet olasi anakart garantide !!! Aldim 2 gun sonra hayda garantiye !! God damn anakart 6gb remleri algilamiyor, ilk pirize fisi takip acinca .. hep 2gb algiliyor.. Artik gelene kadar sizin ss'lerle idare edecez !!!

Ha birde dantenin resimlerinde tunel girisinde cekili ss'teki o bugulu goruntunun sebebi dx11 efekti olmasimi merak ettim simdi !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@Dante
    resimler çok güzel olmuş hocam, eline sağlık.

yalnız o son resimde tabancayı tekrar doldururken içinden mermi yerine boş kovan çıkmasını beklerdim aslında..

şahin abi sanırım tek atış yapmış 5 tanesi varken değiştirmiş doluları da gösterrmiş haliyle boş kovan bi tne yani
  • Beyler oyunun grafikleri iyi de bir de şu videoyu izleyin derim ben .

Son bölümde break dans var

http://www.gametrailers.com/video/ai-lowlights-metro-2033/63219
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@Dante
    resimler çok güzel olmuş hocam, eline sağlık.

yalnız o son resimde tabancayı tekrar doldururken içinden mermi yerine boş kovan çıkmasını beklerdim aslında..

Hakkaten hocam neden öyle modellemişler mermileri ben de anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.