Şimdi Ara

Metro 2033 5850 performansı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MeMETH_

quote:

Orijinalden alıntı: Sencenebu

quote:

Orijinalden alıntı: leech

quote:

Orijinalden alıntı: Sencenebu

quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

arkadaşlar bende bu oyun dx11de açılmıyor dx11i kapalı gösteriyor sadece dx9 ve 10 açık sizce neden olabilir ya gecenin 5inden beri ugraşıyorum bi yardımcı olun ilk dx11 oyunum olacaktı zaatialileri varmı bi fikri olan?

HD 5850 mi kullanıyorsun? Aynı sorun bende de var her seferinde ekran kartının sürücüsünü yeniden yüklemem gerekiyor.

Nasıl yani

Yeniden yükleyince Dx11 olarak görüyor yüklemeden sadece Dx10 ve Dx9 olarak ayarlayabiliyorsun. Her seferinde dediğim de bilgisayarı her acısta.

arkadaşım sendede asus radeon serisi var heralde :) bendede aynı sorun vardı 10.3ü kurdum directx11 açıldı, ama seninde dedigin gibi bilgisayar her yeniden açılışında oyun hata veriyodu ve ccc driveri kurunca düzeliyodu ama neyseki çözümü buldum :D aslına bakarsan biraz şans eseri oldu diyebiliriz farkettiysen yeni driveri kurduktan sonra restart attıgında gamer osd açılamıyor diye hata veriyo bende burdan esinlenerek asus gamer osd ve turbo v evo programlarını kapattım ve gotcha :D smartdoctoru kapama ama sakın o mükemmel bi program:)

not: ekran kartın asus degilse bile aşagıdaki açık programları kapatmayı dene ben gamer osdyi kapatınca sorunsuz girebiliyorum şuan metro2033e

---arkadaşlar bu arada aklıma geldi metro2033ü e-book olarak indirebilirmiyiz acaba 15dakkadır flan arıyorum ama daha rastlamadım türkçesine bulan indiren varmı acaba? :)

Evet Asus kullanıyorum Gamerosd'den cıkıs yaptım fakat yine Dx9 Ve Dx10 var.

• evet ilk başta directx11de oynadıgım oyun kendini directx10a almış bendede kapandı tekrar directx11
  • böyle performans özürlüsü bir oyunu oynamam arkadaş.
  • yokmu bu oyunun e-kitabını bulan arkadaşlar? insan merak eder ya :D türkçesini arıyorum ama hala yok türkçe destekli program bulursam inglizcesini indirip çevirecem
  • hort bakalım

1920x1080 aa kapalı dx11 maximumda 20 fps civarı alıyorum
  • bunun benchmarkı çıktı aslında, metro 2033 update 2 yazınca çıkıyor google'da..

Metro 2033 5850 performansı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

bunun benchmarkı çıktı aslında, metro 2033 update 2 yazınca çıkıyor google'da..

Metro 2033 5850 performansı

Alien vs Predator testlerinin oldugu konuya bunudamı eklesek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.R.E.L.İ.A.T.O.R

quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

bunun benchmarkı çıktı aslında, metro 2033 update 2 yazınca çıkıyor google'da..

Alien vs Predator testlerinin oldugu konuya bunudamı eklesek?

bence sen yeni konu aç orda paylaşalım
  • Uygun oldugum bir zamanda hazırlamaya çalışacağım...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.