Şimdi Ara

Metro 2033 5850 performansı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahafiec

@f.e.a.r
    ayarlar "very high" mı yoksa "high" mı?

Very high'da ayarlar
  • quote:

evet 6.6 gb.

ok sağol anni
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

quote:

evet 6.6 gb.

ok sağol anni

sevgiler
  • Bu alanda 23Fps Alıyorum Artık Dumanlı alanda nolur bilemem
     Metro 2033 5850 performansı

Ayarlar şu şekilde DOF Açık Tessalation Kapalı
     Metro 2033 5850 performansı

HD5770+E6750 2.66@3.22 ekran kartında oc yok

• Yalnız videonun altındaki yoruma bittim:

"Someone call an Exorcist for those guys!"

• Şimdi DriverSweeper ile sileceğim bütün herşeyi.Belki kalıntı olabilir 10.2 kullanıyordum sileyim 10.3a yı yükleyeyim bu başlıktan söyleyeceğim.Nekadar fps aldığını naptığını kafamı bozdu şimdi
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

Yalnız videonun altındaki yoruma bittim:

evet iyi aklına gelmiş yazanın.
    yalnız bu tür hatalar başka oyunlarda da oluyor, bukadarı nadir de olsa...

@f.e.a.r
    bu ayarlardayken elden DOF kapatabiliyormusun hocam? etkisi ne oluyor?

Şimdi Oyundayken DOF kapattım 25 fpsden 48fps oldu garip

• Biriniz yollayında yükleyem şu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

Crysis'teki performans sorunları EKSİ Crysis grafikleri = Metro 2033

dx10 ve max dx11 grafiklerini karşılaştıran SS'lere bakın doğru dürüst fark yok.. ama biri 60fps biri 15fps

geçiniz....

+1547
  • arkadaşlar bende bu oyun dx11de açılmıyor dx11i kapalı gösteriyor sadece dx9 ve 10 açık sizce neden olabilir ya gecenin 5inden beri ugraşıyorum bi yardımcı olun ilk dx11 oyunum olacaktı zaatialileri varmı bi fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

arkadaşlar bende bu oyun dx11de açılmıyor dx11i kapalı gösteriyor sadece dx9 ve 10 açık sizce neden olabilir ya gecenin 5inden beri ugraşıyorum bi yardımcı olun ilk dx11 oyunum olacaktı zaatialileri varmı bi fikri olan?

HD 5850 mi kullanıyorsun? Aynı sorun bende de var her seferinde ekran kartının sürücüsünü yeniden yüklemem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sencenebu

quote:

arkadaşlar bende bu oyun dx11de açılmıyor dx11i kapalı gösteriyor sadece dx9 ve 10 açık sizce neden olabilir ya gecenin 5inden beri ugraşıyorum bi yardımcı olun ilk dx11 oyunum olacaktı zaatialileri varmı bi fikri olan?

HD 5850 mi kullanıyorsun? Aynı sorun bende de var her seferinde ekran kartının sürücüsünü yeniden yüklemem gerekiyor.

Nasıl yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

quote:

quote:

Nasıl yani

Yeniden yükleyince Dx11 olarak görüyor yüklemeden sadece Dx10 ve Dx9 olarak ayarlayabiliyorsun. Her seferinde dediğim de bilgisayarı her acısta.

• @Sencenebu
    İlk aklıma gelen regedit dosyalarınızda sorun olabileceği çünkü öyle bi durum genel olsaydı konu içerisinde mutlaka bahsedilirdi diye düşünüyorum.
    Ayrıca driver ı tamamen kaldırdığınızdan emin misiniz? Yinede hd5850 kullanan arkadaşlar yorum getirecektir
    Son olarak sanırım bugün 10.3 driverı çıkacaktı belki onu yükleyince düzelebilir, sorun o şekide ise.
  • steamde oyuna yeni pacth gelmiş ve dx11 tessalation optimization falan yazıyordu..mutlaka yükleyin
  • bende directx11 tamamen kapalı sadece directx 9 ve 10 gözüküyor catalyst 10.2 yüklü bide 10.3ü yükleyip deneyim kafayı yiyecem ya :@
  • catalyst 10.3ten sonra metro 2033 hiç açılmıyo appcrash.exe hatası veriyo şuan arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz
  • nvıdıa oyunu diye bas bas bağırdık crysis 2dede aynı sonuçlar olcak sırf dx 11 var diye 5770 5850 5870 aldınız nerde oyun dirt2 için kartı aldık derseniz tamam ama çoğu fps shooter oyunlar zaten nvıdıa yapımı cod 6da optimize sorunu yok yoksa ondada sorun yaşardınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leech

quote:

quote:

Nasıl yani

Yeniden yükleyince Dx11 olarak görüyor yüklemeden sadece Dx10 ve Dx9 olarak ayarlayabiliyorsun. Her seferinde dediğim de bilgisayarı her acısta.

arkadaşım sendede asus radeon serisi var heralde :) bendede aynı sorun vardı 10.3ü kurdum directx11 açıldı, ama seninde dedigin gibi bilgisayar her yeniden açılışında oyun hata veriyodu ve ccc driveri kurunca düzeliyodu ama neyseki çözümü buldum :D aslına bakarsan biraz şans eseri oldu diyebiliriz farkettiysen yeni driveri kurduktan sonra restart attıgında gamer osd açılamıyor diye hata veriyo bende burdan esinlenerek asus gamer osd ve turbo v evo programlarını kapattım ve gotcha :D smartdoctoru kapama ama sakın o mükemmel bi program:)

not: ekran kartın asus degilse bile aşagıdaki açık programları kapatmayı dene ben gamer osdyi kapatınca sorunsuz girebiliyorum şuan metro2033e

---arkadaşlar bu arada aklıma geldi metro2033ü e-book olarak indirebilirmiyiz acaba 15dakkadır flan arıyorum ama daha rastlamadım türkçesine bulan indiren varmı acaba? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 25 Mart 2010; 6:37:26 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.