Şimdi Ara

Metro 2033 5850 performansı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 34 DK Sonra iniyor oyun sabırsızlıkla yükleyeceğim
  • ee bi farkı olsun nvidia nın da dimi herşey ati ye olmucak dimi
  • Oyun bayağı bayağı iyi sanırım. Ben kötü birşey çıkacak diye bekliyordum. Ruslar kötü FPS yapmıyor zaten, Cryostasis'de iyice belli olmuştu.

Edit: Üsttekü resimlerde yüzü bize dönük adamın kıyafetleri mükemmel duruyor, özellikle diz bölümüne dikkat edin. Sanki Cell-Shaded gibi hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerroner -- 17 Mart 2010; 16:27:57 >
  • gtx 285 in yerlerde süründüğünü gördüğü halde hala buna nvidia oyunu diyorlar kafanız iyi sizin tesellation da unigine kadar yoğun değil sadeec karakterler üzerinde ancak driver kurtarır nvidiayı
  • http://img309.yukle.tc/images/1583hata_2.jpg bu hata neyden kaynaklanıyo olabilir
  • Oyunun kurrulumu sonunda ki herşeyi kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

http://img309.yukle.tc/images/1583hata_2.jpg bu hata neyden kaynaklanıyo olabilir

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?x3daudio1_7

Free downloada tıklayıp indirin system32 ye atın . Zaten Text te yazıyordur nereye atacağınız

• Teşekkürler kardeş eyv. deniyorum hemen

edit:denedim o sorun düzeldi şimdi de oyuna girerken executable vs gibi hata alıyorm çıldıracağm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 17 Mart 2010; 17:02:49 >
  • valla kapalı mekan oyunlarda beni tek etkileyen oyun doom3(nvidia oyunu) olmuştu benim için devrim niteliğindeydi özellikle gölge oyunları falan. ondan sonraki hiçbir oyunda benzer şeyler olduğu için o etkiyi alamadım.açık mekanda ise farcry ardından tabiki crysis.açıkçası yukardaki grafikleri beni hiç etkilemiyor oynasam da etkileyeceğini sanmam
  • C:\windows\system yada C:\windows\system32 ye yapıştır. her ikisinede yapıştırırsan farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

valla kapalı mekan oyunlarda beni tek etkileyen oyun doom3(nvidia oyunu) olmuştu benim için devrim niteliğindeydi özellikle gölge oyunları falan. ondan sonraki hiçbir oyunda benzer şeyler olduğu için o etkiyi alamadım.açık mekanda ise farcry ardından tabiki crysis.açıkçası yukardaki grafikleri beni hiç etkilemiyor oynasam da etkileyeceğini sanmam

Kesinlikle katılıyorum benide grafik anlamında en çok etkileyen oyunların başında geliyor Doom 3 ne oyundu ya o zamanlar GeForce 4 ile acaba oynayabilecekmiyiz diyorduk Carmack amca GeForce 4 ile 30 fps alırsanız kendizi şanslı sayın demişti hiç unutmam

• f.e.a.r kardeş sağolasın o sorunu hallettim ama oyun açılırken executable (bunun gibi bişi) böyle bi hata alıyorum ??
  • Aranızda Mersin'de olup da bu oyuna sahip olan var mı? Geleyim alayım, hem tanışır bir çay içeriz. Hatta AVP de varsa süper olur. Malum ömür törpüsü 1k bağlantı
  • Oyunun optimizasyonu ile ilgili olarak;
    Sponsor nvidianın
    ”Ulan şu atinin 5 serisine zamanında ve yeterli cevabı veremedik ,bari öyle bi oyun patlatalım ki,bizim kartlar çossun,ati kartlar pelt olsun”+”crysis sayesinde iyi reklam yaptık ve kart sattık,aynı şey neden olmasın”
    türünden bi çakallığı olabilirmi?
    Diye soracam ama nvidianın 2 serisi kartlarının durumuda ortada.
    Sanırım her şey şu ünlü GTX 470 ve GTX 480 nin çıkmasıyla netleşicek.
    Saygılarla…
  • @ Dante
    oyunda aldığın fps nasıl bizimle paylaşırmısın lütfen?
    özellikle dx11'de merak ediyorum sonuçları.

bu arada 940/1265 için ne voltaj veriyorsun karta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 17 Mart 2010; 17:31:48 >
  • al yine nvidia saçmalıklarından biri ati'de tesellation açtığında yerlerde sürünüyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Oyun nvidia tabanlı bu yüzden fazla bişey beklememesi lazım atinin ama yinede yüksek değerlere ulaşması lazımdı.Metro 2033 oyun bölümünde hd5870 olan arkadaşlarda 50-60-70 fps arasında değişiyor en yüksek ayarda.Nvidia demekki kartına güveniyor bakalım ne sonuç verecek.Şuan için dx11 oyun oynamadım tesselation açık avp indirdim oda dx11 açılmıyor.Nvidia atağa kalkınca zaten forum kızışmaya başlar merak etmeyin

onun için fix yayınladı amd sitesinde var bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

sen nvidiayı felan bırakta düzgün yorum yapmayı öğren

yorum yapmayı gayet iyi biliyorum dert etme sen.. şuan nvidia yı savunabiliyorsan sorun sende.. benim sadece ayaklarım yere basıyor.. henüz çıkmamış bir kartı göklere çıkarmıyorum.. çıksın görelim iyiyse iyi kötüyse kötü..nvidia ya güvenirdim yazılım vs yüzünden şimdiye kadar.. ama ne zaman çıkacağını, nasıl performans olacağını bilmediğim bir kartı saçma sapan reklam kampanyaları yüzünden bekleyecek de değildim.. kasımda aldım atiyi erken çıkardı diye.. ilk 1 ayı biraz sorunluydu driver yüzünden ama 4 aydır da adam gibi kullanıyorum.. nvidia bu saatten sonra isterse çok iyi kart çıkarsın aradaki 5-6 ayı düşününce hiç pişman değilim.. gerekirse de gider alırım nvidia yı gerçekten değeceğine inanırsam.. ama böle boş gösterileri yüzünden değil.. adam gibi tarafsız oyunlardaki performansına göre..

ayrıca ileride iş hayatımda nvidia örnek alacağım bir firma.. gerçekten 5 para etmez şeylerle (kartı demiyorum.. gereksiz, kimsenin işine yaramayacak duyurularını, haberlerini kastediyorum..) bir bilinmezi aylardır beklettirebiliyorlar millete.. büyük yetenek.. son kullanıcıyla dalga geçiyor resmen.. sizin gibiler sayesinde de sırtları yere gelmez.. bu kadar körü körüne savunmasanız sizin için daha iyi olacak ama bunun bile farkında değilsiniz..

son cümleme bakasan önce çıkar sonra konuş diyorum.. ama daha çıkmadan boş boş konuşuyor nvidia.. daha çıkmamış bir kartı oyunun optimum gereksinimlerine yazdırıyor.. para yedirmese hangi firma daha ne idüğü belirsiz bir kartı resmi sistem ihtiyaçlarına yazar?? belki çıkmayacak belki daha kötü bir kart olacak..

quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

quote:

sanki bi oyunu kendine göre ayarlatacanda şuan ki rezilliğini kapatacaksın..

biraz zaman geçsin oyun ati kartlarda da daha optimize hale gelecektir eminim

nvidia keklesin biraz milleti, suyunu çıkarana kadar kullansın pazarlamada daha sonra çıkar yama:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Oyun nvidia tabanlı bu yüzden fazla bişey beklememesi lazım atinin ama yinede yüksek değerlere ulaşması lazımdı.

Ben buna büyük oranda katılmıyorum. Şöyle düşünün, bir geliştirici olduğunuzu varsayın. 10 adet müşterinizden 6'sında Nvidia kart 4'ünde ATI kart vardır ortalama olarak (Intel bu tarz 3d oyunlarda direkt devre dışı zaten). Ve siz bu iki grubu da yabancılaştıramazsınız, anca birisine daha fazla özellik sunabilirsiniz temel olan hiçbirşeyi çıkartmadan (bkz. Dirt2, Batman, vs.) ATI veya Nvidia destekli hiçbir oyun bence diğer kartta sorunlu olarak çıkartılmaz ya da ne bileyim 4870 seviyesinde bir kart 9800 gt ayarında performans vermez. Company of Heroes ya da Call of Juarez gibi oyunlarda sanki biraz olur gibi oldu bu ama, son dönem çıkan oyunların benchmarklarına baktığımızda kartlar halen vermesi gereken performansları veriyor bence. ATI'nin hala kendine özel bir oyunu yok (Dirt2 ve arkadaşları sadece DX11 oyunları), Nvidia ise sponsor olduğu oyunlarda Physx ve 3d vision'u ön plana çıkartıyor artık. FPS değerleri ise olması gerektiği gibi, bence de en güzel rekabet şekli bu zaten. Yani kartları engelleme, ekstra özellik sun.

Tabi kartların gerçek performansında yüzde 5-10 oynama olabilir kimi sponsorlu oyunlarda. Ama kimi zaman bazılarının "Nvidia oyunu, ATI oyunu bu olsun o kadar" diye abarttığı gibi aşırı durumlar yok bence. Mesela bu oyun da Tesselation özelliğine abandığı için tüm kartları eşit derecede yoracak, GTX 4x0'ler de fazlasıyla kasılacak bence.

Not: Gelebilecek tepkiler düşünülerek 7-3 dağılımı 6-4 olarak değiştirilmiştir :))

Nfs shift ve saboteurda oluyodu performans düşüklüğü...

• Oyunu xbox ta oynuyorum,ne bir kasma ne de kötü grafikler var,pc ye yüklemedim bile
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.