Şimdi Ara

Metin2'yi tebrik ederim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metin2'yi cafede oynuyan çocuklardan gördüm. Adı metin 2 ama türk oyunumu ki bu? bne öyle zannediyorum.

Tebrik etmeye gelince. 4 sene önce silkroad'dan tanıştığım çocukla konuşuyordum, oyun hakkında problemi olduğunu söyledi. Bende tamam resim çek yolla dedim. Yolladıda ne görüm metin 2

Allahın Meksika'lısının bilgisayarında metin2. Hemen sordum

Metin2'yi tebrik ederim

"bu oyunu oynuyormusun ? "

"hayır" dedi, galiba kardeş oynuyor. Ama ilginç olan (eğer türk oyunuysa) Anadoludan kalkmış, batı kıtası ABD'e kadar gitmiş. Oyunu hiç oynamadım ama gurur duydum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 27 Temmuz 2010; 18:05:42 >

• Oyunu yapanda,şirkette türk değil ki. Türk playerların online oyunlardaki sayısı bir hayli fazla. E hal böyle olunca Türkçeleştirilmiş olarak yayınlıyorlar. Premium ücretleri yabancı şirkete gidiyor.
  • Oyun GameForge adlı bir alman firmanın yapımıdır. %100 Türkçe olduğu yazıyor heryerde ama ne kadar doğru bilemem.
  • Türk oyunu oynayanı da bir hayli var
  • Hayır türk değil, alman oyunu.Ayriyetten berbat bir oyun...
  • Internet kafe **çocuklarının** oyunu!!! Metiiiin2!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelin-uial -- 27 Temmuz 2010; 18:21:55 >
  • Türk oyunu değil ama Türkler oynasın diye yapılmış bir oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır.Türk yapımı bir oyun değil.Sadece Türkçe sürümü hazırlanmış bir kaç oyundan bir tanesi

Ekleme : Yani oyun ilk x dilinde sürüldü sonra başka bir millet için y sürümü çıkartıldı.Ardından Türkçe sürümü geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 27 Temmuz 2010; 18:46:52 >
  • hacker musayı öldüren oyunnnn!!
  • oynuyan Türklere yazıklar olsun dediğim bir oyun=) Gameforge adlı alman firmasının kurduğu ve en çok geliri Türk Pvp'sinden kazandığı halde hala beta sürümü Türklere sunmakta gelişmemizi istemeyen tek avrupalı millet almanlar bunu artık anlayın. biraz 1.dünya savası tarihine bakarsanız alman komutanların nasıl atalarımızı öldürttüğünü anlarsınız zaten onlara güvenmek en büyük hatalardan biriydi
  • Oyunun her ülkeye ayrı olanı var. US , TR , FR gibi.Bizim oynadığımız TR olanı.Türk GM'lerinin yönettiği , NPC'lerin , görevler , itemlerin türkçe olduğu MMO oyunudur.
  • Silkroad'ın Malazgirt serverı gibi düşün..
  • Metin 2 Kore yapımıdır. Metin korece göktaşı anlamına gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

Metin 2 Kore yapımıdır. Metin korece göktaşı anlamına gelir

Çin Oyunu...Ama Çinlilerin yaptığında Koreliler,Japonlar ve Çinliler de oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @İskender Büyük

quote:

Çin Oyunu...Ama Çinlilerin yaptığında Koreliler,Japonlar ve Çinliler de oynuyor.

Çinliler anca oyunları istila ediyorlar. Sinir bozucu
  • quote:

Evet aynısını ben yazacaktım. Belki Gameforge satın almıştır ama yapımcıları Koreli.
  • Türk oyunu olarak mount and blade warband var diyebiliriz online oynuyan çok yabancı var
  • Oyunun türkçe dil desteği dışında bir artısını bulamadım açıkçası. Download ettiğime bin pişman. Tüm online oyunları denemeye çalışırdım. Ama metin2yi görünce kararım değişti. Göz var nizam var dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Oyunun türkçe dil desteği dışında bir artısını bulamadım açıkçası. Download ettiğime bin pişman. Tüm online oyunları denemeye çalışırdım. Ama metin2yi görünce kararım değişti. Göz var nizam var dedim.

Aynen bende cafe'de görmüştüm grafikler berbat, knight online gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: @İskender Büyük

quote:

Çinliler anca oyunları istila ediyorlar. Sinir bozucu

Bir kere türk serverlarına saldırdılar.GM yazıyordu pazar kurmayın , itemleri depoya koyun diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.