Şimdi Ara

Metin2 Bütün sorularınız cevaplarım. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
31.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cikogfb

quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

yau bazıları diyor artık 100 tane kesmeniz lazım at zırhlamak için akrep okçu dogrumu ben hep 50 ye zırhladım

evet son zamanlarda çoğu kişide öyleymiş 100 tane kesmesini istiyolarmış nedir bu anlayamadım atını zırhlayan zırhıladı şimdi biz 100 tane nasıl kesicez

100 tane mi 50 tane mi bilmem benim zamanımda 50 taneydi.
    Şuanda oyunla yakından alakam yok o yüzden kesin bir şey söyleyemem.

• quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

Eyvallah .Uğur. ben yokken yardımcı olmuşsun arkadaşlara.

Önemli değil dostum

bu arada şu at zırhlama konusunda bence hala 50 tanedir
    eğer 100 yaparlarsa kimse zırhlayamaz ben atı zırhlama görevini 5 kişi zar zor yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

Max 30. Seviye dediğine bakma en fazla 21

at 30 lvl oldugunda boynuzları parlar
  • bende her türlü PVP server yardımı yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Josea

quote:

atımız malesef 30 seviye olamıyor şimdi durum nasıl bilmem ama öyleydi herneyse sadece akrep okçu değil yılan okçuda kesseniz göreve işliyor

• quote:

quote:

quote:

atımız malesef 30 seviye olamıyor şimdi durum nasıl bilmem ama öyleydi herneyse sadece akrep okçu değil yılan okçuda kesseniz göreve işliyor

sen bu kafayla devam et victor

• quote:

quote:

quote:

30 olabiliyor Biniclik Klavuzları ile..

ve zırhlama görevinde 100 tane, asker yapmak için de 300 okçu istiyor artık...

• quote:

quote:

quote:

Full sürüm oldugunda görebiliriz boynuzu parlayan 30 lvl atları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 13 Nisan 2009; 16:16:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen bu kafayla devam et victor

Zeki çocuk ben madalyonla görev yaparak 30 yapamıyoruz demek istedim en son 21 ve geri kalan kitapla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 13 Nisan 2009; 17:26:48 >

• @Victor

o zaman yaz oraya madalyonla 21 die dediği laf şu Max 30. Seviye dediğine bakma en fazla 21 Senn Sorunun Varsa Doktora Görün
  • quote:

@Victor

o zaman yaz oraya madalyonla 21 die dediği laf şu Max 30. Seviye dediğine bakma en fazla 21 Senn Sorunun Varsa Doktora Görün

Kimin anladığıda önemli ama benim anlatmak istediğimi anlamamış olmanda normal burda seninle uzun uzun tartışmak istemiyorum diyorumya ben gayet iyiyim evlat bir sorunun varsa pm at konuşalım neden sorun yaratıyorsun yoksa sende yeni ByFake sin ehh ne olacak +1 diye alıntı yapılan konudan sonra tekrar +1000 yapmanın anlamı onu doğrulamak değil post kasmaktırmesaj sayını artırmak yerine engin bilgilerini doğru bir şekilde paylaşta bizde güzelce anlayalım

• Aslında oyun hosuma gıtmıstı ama Hile cenneti oldugu ıcın bıraktım.
    Bi gun tek basıma kasarken adamın bırı geldı hızlı kosma ve hızlı vurus acmıs
    takır takır kestı gıttı levelıde benden azdı.
    sonra metın tası kesıyosunuz bırı gelıyo hıel acık tabı hızlı hızlı kesıp gıdıyo.

Boşa emek harcamaktan baska bısey degıl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

Aslında oyun hosuma gıtmıstı ama Hile cenneti oldugu ıcın bıraktım.
    Bi gun tek basıma kasarken adamın bırı geldı hızlı kosma ve hızlı vurus acmıs
    takır takır kestı gıttı levelıde benden azdı.
    sonra metın tası kesıyosunuz bırı gelıyo hıel acık tabı hızlı hızlı kesıp gıdıyo.

Boşa emek harcamaktan baska bısey degıl.

Gülü seven dikenine katlanır
  • Koptuk buradan...
  • quote:

Koptuk buradan...

evt ya artık metin2 sohbet bölümünden konuşuyorz
  • quote:

Orjinalden alıntı: leaderknight

quote:

Koptuk buradan...

evt ya artık metin2 sohbet bölümünden konuşuyorz

Boşver moruk ya öyle arada bir girip takılıyorum sizinle olmak için
  • Evet yeni at zırhlamalarda 100 akrep okçu veya Yılan okçu istiyor...Bizim 5-6 madalyonumuz gitti zırhlkanmadı..Kendi başıma 50 tane ksetim eskisi gibi zannettim ama öyle değilmiş..
  • Beyler oyunda yeniyim de beceri kitapları skili 1 puan mı arttırıyor direk master mı yapıyor birde şu anda Estergon'da 23 lvl savaşçıyım en kısa 30 olmak için nerde kasmam gerekir
  • quote:

quote:

@Victor

Kimin anladığıda önemli ama benim anlatmak istediğimi anlamamış olmanda normal burda seninle uzun uzun tartışmak istemiyorum diyorumya ben gayet iyiyim evlat bir sorunun varsa pm at konuşalım neden sorun yaratıyorsun yoksa sende yeni ByFake sin ehh ne olacak +1 diye alıntı yapılan konudan sonra tekrar +1000 yapmanın anlamı onu doğrulamak değil post kasmaktırmesaj sayını artırmak yerine engin bilgilerini doğru bir şekilde paylaşta bizde güzelce anlayalım

seni bu forumda çok büyütmüşler sende havalanmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: M.Baros15

Beyler oyunda yeniyim de beceri kitapları skili 1 puan mı arttırıyor direk master mı yapıyor birde şu anda Estergon'da 23 lvl savaşçıyım en kısa 30 olmak için nerde kasmam gerekir

Bir skill master olmadan BK okuyamazsın. M1 olduğunda skill, kitabı okursun ve şansın varsa M2 olur. M3 yapmak için 2 kitap okuman gerekir. M4 yapmak için 3, M5 için 4...... öyle öyle Perfect Master'a kadar gider.

Bir de, skillin özel kitapları vardır. Okuyunca başarılı olursa başarı puanı kazanırsın. O puanlarla da beceriye seviye atlatırsın. Yani, M1'se M2, M2 ise M3...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.