Şimdi Ara

Metin2 Bütün sorularınız cevaplarım. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
31.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: leaderknight

itemlerini ve zihinselmi bedenselmi olduunu yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz

zihinsel itemler +6 kaplan +5 askeri tırmık kritik +3 lü falan filan
  • bence ya yabani okçularda kas yada çölde hangisinde daha çok exp veriosa ve rahat kesiosan orda kas
  • 39 lvlim zihinselim beceri sıfırlatmak istiyorum acep nasıl beceri sıfırlatabilirim yaşlı kadın beceri sıfırlatmıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1o -- 2 Haziran 2009; 20:20:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih1o

39 lvlim zihinselim beceri sıfırlatmak istiyorum acep nasıl beceri sıfırlatabilirim yaşlı kadın beceri sıfırlatmıyor ?

zihinselsen artık bedensele geçmen söz konusu değildir.
    eğer yanlış verdim falan diyorsan sanırım beceri sıfırlama kağıdı vardı eple alınan
    ama masterlarını 17 diye sayıyor.yani 20de master olduysa güçlü beden(örnek) sana 17 puan verir 3 puan zarar olur bunuda belirtiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Uğur.

quote:

39 lvlim zihinselim beceri sıfırlatmak istiyorum acep nasıl beceri sıfırlatabilirim yaşlı kadın beceri sıfırlatmıyor ?

eğer yanlış verdim falan diyorsan sanırım beceri sıfırlama kağıdı vardı eple alınan
    ama masterlarını 17 diye sayıyor.yani 20de master olduysa güçlü beden(örnek) sana 17 puan verir 3 puan zarar olur bunuda belirtiyim

evet ama onun taktiği var skille 17 puan veriyosun sonra karakter değişikliği diyorsun giriyorsun master olmuş ben hep öyle yapardım hepde olurdu ya

• quote:

Orjinalden alıntı: ByErgi

quote:

quote:

evet ama onun taktiği var skille 17 puan veriyosun sonra karakter değişikliği diyorsun giriyorsun master olmuş ben hep öyle yapardım hepde olurdu ya

Galiba bu bug düzeltildi

• ep de hangi seçenekle beceri sıfırlatcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Orjinalden alıntı: ByErgi

quote:

quote:

Galiba bu bug düzeltildi

İşe Çok Yarıyodu Ama

• quote:

Orjinalden alıntı: leaderknight

bence ya yabani okçularda kas yada çölde hangisinde daha çok exp veriosa ve rahat kesiosan orda kas

Teşekkürler.Bıraktım aspendos u zaten kdp +0 300m ne yapayım öyle serveri odin i bekliyoruz şimdi
  • Peki ben nerde kasayım?
    Lw. 37
    +9 Baltalımızrak /+0 sogutma +0 kavrama /
    +7 Olumcul / %2 Kılıc savunması %3 hasarı spden götürme +0 yasam tası/
    +6 gumus bilezik
    +5 Altın Bezeli ayakkabı / 200 hp /
    +0 Abanoz kolye / 300 hp %2 hasarı spden götürme
    +4 Abanoz küpe
    +7 Demir kask
    +6 Beşgen Kalkan
    At 1 Lwl
    Sun Zi 1 Lwl
    Dönüşüm 3 Lwl
    Kombo 1 Lwl

İtemlerde
    +9 Balta /kırık taş/
    +7 Ejderha Plaka / +2 hız diğeri kırık /
    Bedensel: hava kılıcı m1 öfke 16

benim en kısa sürede 42 olmam lazım nerde kasabilirm so da 2 slot toplayıp kesiyorum ama en kısa sürede 42 olmam lazım ondan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 6 Haziran 2009; 9:58:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

Peki ben nerde kasayım?
    Lw. 37
    +9 Baltalımızrak /+0 sogutma +0 kavrama /
    +7 Olumcul / %2 Kılıc savunması %3 hasarı spden götürme +0 yasam tası/
    +6 gumus bilezik
    +5 Altın Bezeli ayakkabı / 200 hp /
    +0 Abanoz kolye / 300 hp %2 hasarı spden götürme
    +4 Abanoz küpe
    +7 Demir kask
    +6 Beşgen Kalkan
    At 1 Lwl
    Sun Zi 1 Lwl
    Dönüşüm 3 Lwl
    Kombo 1 Lwl

İtemlerde
    +9 Balta /kırık taş/
    +7 Ejderha Plaka / +2 hız diğeri kırık /
    Bedensel: hava kılıcı m1 öfke 16

benim en kısa sürede 42 olmam lazım nerde kasabilirm so da 2 slot toplayıp kesiyorum ama en kısa sürede 42 olmam lazım ondan soruyorum

Mistiklerde veya çölde kasabilirsin

• çölde bir yer buldum çekince baya exp oluyor
  • quote:

çölde bir yer buldum çekince baya exp oluyor

Çekince derken
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

çölde bir yer buldum çekince baya exp oluyor

Çekince derken

Hile
  • herneyse soru devam
  • Arkadaşlar hayatımda ilk defa online oyun oynayacağım :D Neyse 1 saat önce yükledim ve açınca şöyle bir yazı çıkıyor.

http://img190.imageshack.us/my.php?image=logr.jpg

Sizce bu hatayı nasıl düzeltebilirim ? Lütfen bende oynamak istiyorum bu oyunu. Bu sabah kuzenimde oynadıki ancak 9 lvl olabildim :D:D Çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enesaygün

Arkadaşlar hayatımda ilk defa online oyun oynayacağım :D Neyse 1 saat önce yükledim ve açınca şöyle bir yazı çıkıyor.

http://img190.imageshack.us/my.php?image=logr.jpg

Sizce bu hatayı nasıl düzeltebilirim ? Lütfen bende oynamak istiyorum bu oyunu. Bu sabah kuzenimde oynadıki ancak 9 lvl olabildim :D:D Çok hoşuma gitti.

BiLgisayarım nerdeyse dosya Metin2_Turkey/Pack
    dosyasına Girin LocaLe_traddr Dosyasını SİLİN

• Odin de oynuyorum 34 lvl im elimde +5 kdp var adamın biri kdp yaramaz tek el gibisinden birşeyler söyledi dolunay al sen dedi oyuna daha yeni başladım sayılır birşey bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevirinirim.

Bedensel im
  • quote:

Orjinalden alıntı: S A H

Odin de oynuyorum 34 lvl im elimde +5 kdp var adamın biri kdp yaramaz tek el gibisinden birşeyler söyledi dolunay al sen dedi oyuna daha yeni başladım sayılır birşey bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevirinirim.

Bedensel im

Kdp'nin ortalamasıyla becerisini söler msn bi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: uysaltal

quote:

Orjinalden alıntı: S A H

Odin de oynuyorum 34 lvl im elimde +5 kdp var adamın biri kdp yaramaz tek el gibisinden birşeyler söyledi dolunay al sen dedi oyuna daha yeni başladım sayılır birşey bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevirinirim.

Bedensel im

Kdp'nin ortalamasıyla becerisini söler msn bi??

Ortalama %10,Beceri -4,Kdp +6 oldu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.