Şimdi Ara

Metin2 Bütün sorularınız cevaplarım. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
31.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • savaşçı dolunayı yada sura dolunayı dedikleri o sanırım, kılıcı haybeden taşıyoruz o zaman ws de :)

bendekinin beceri hasarı %5, bi de bunda ortalama zarar var yüksek olması daha mı iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mBenJi

savaşçı dolunayı yada sura dolunayı dedikleri o sanırım, kılıcı haybeden taşıyoruz o zaman ws de :)

bendekinin beceri hasarı %5, bi de bunda ortalama zarar var yüksek olması daha mı iyi

beceri hasarı bence yeterli +4 olmasından az vuruyosundur bence + bas ona +7 olursa süper olursun
  • Konuya yapılan açıklamaları toplamak maksadıysa bir mesajda ben yazayım evet vurduğun rakamlar komik olabilir ama sura zaten büyüleriyle atak yapan bir karakterdir ve en güçlü bir şekilde vurabilmesi için taktığı itemler büyü saldırılarını artırır ve savunma sağlar örneğin zeka veren itemler suralar için vazgeçilmezdir ve dolunaydaki beceri hasarı ortalama zarar yüksek olsa ne olur diyeceksin sonuçta bu kılıçla vurma hesabına göre yapılmış bir özellik seni fazla etkilemez ama beceri hasarı 10 15 gibi veya daha fazla değere ulaşır ve kılıcın +8 veya +9 olursa tabiki seni +65 de süper bir hortlak bulmadan idare edebilir diyeceğim o ki burda önemli olan zeka veren itemler beceri hasarı ve silahının upragede(yani+)si yanlız bunları yaparken defansını ve hp ni unutma tamam sura büyüleriyle çok güçlü damageler verebilir ama hp sini ihmal ettiği zamanda vsleri 3-5 saniyede sürebilir bunada dikkat etmelisin stat skill puanlarını nasıl dağıtacağınıda yeni bir konu açmadan arkadaşların açtığı sura konularını inceleyebilirsin iyi forumlar

• benim bugün oyuna girmedi nedense chler böyle görünüyor ------------- 2 saat bekledim bişey olmadı gene

ch1 ----
    ch2 ----
    ch3 ----
    c4 -----
  • tıkırdat sen onlara girmeyi dene ara sıra oluyo biz eskiden artemis açıldığında bütün chler full olurdu ch1 e girmek için o yöntemi kullanırdık
  • oyunu indiriyorum şu an bundan once ikv oynuyodum 17 lvel sıktı bıraktım bakalım bu nasılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

oyunu indiriyorum şu an bundan once ikv oynuyodum 17 lvel sıktı bıraktım bakalım bu nasılmış

bazı hataları hariç tüm online oyunlardan iyi bence
  • s.a arkadaşlar ...metin2 çin serverine nasıl kayıt yapabilirim oyunu indirdim ama kayıt yapamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
  • Bu oyundaki amacı anlıyabilmiş değilim diyelim ki

99 lvl olduk
    full item var +9
    herşey son katmanında artık
    loncamızda 1. sırada

ee bundan sonrası paso vs paso vs nereye kadar sıkıyor bir süre sonra ?

Knıghtdaki gibi bir pwp alanı yapılsa bu oyun çağ atlar parayada para demez neden böyle birşey yapılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Bu oyundaki amacı anlıyabilmiş değilim diyelim ki

99 lvl olduk
    full item var +9
    loncamızda 1. sırada

Knıghtdaki gibi bir pwp alanı yapılsa bu oyun çağ atlar parayada para demez neden böyle birşey yapılmıyor.

Gm lerin sadece parayı düşündüğünden olabilir ?
  • arkadaşlar bu oyunda sureklı ayı kopek kurt kesmekmı amaç gorevlerde hep aynı zaten çok rutın yanı WOWdakı gıbı çete kurmak başka çeteler e savaşmak yada buyuk canavarlı gorev yapmak yokmu 17lvl deyım canım sıkılmaya başladı. bırde exp.ler çok yavaş doluyo dunyaları kesıyorum genede dolmuyo exp.i çabuk nasıl doldurulrur tecrubelı arkadaşalr cevaplarsa sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .montana.

arkadaşlar bu oyunda sureklı ayı kopek kurt kesmekmı amaç gorevlerde hep aynı zaten çok rutın yanı WOWdakı gıbı çete kurmak başka çeteler e savaşmak yada buyuk canavarlı gorev yapmak yokmu 17lvl deyım canım sıkılmaya başladı. bırde exp.ler çok yavaş doluyo dunyaları kesıyorum genede dolmuyo exp.i çabuk nasıl doldurulrur tecrubelı arkadaşalr cevaplarsa sevınırım.

Loncalar var. 40 Lv de lonca kuruyorsun. Başka loncalara katılabiliyorsun. 2. Köye gidebilirsin. Orda rahatça 35 olursun.(Benim Tavsiyem 27 veya 28 lv) Daha sonra vadide, çölde kasmaya başlarsın.
  • 50 lvl im elimde +6 oniki ruh kılıcı +4 güç özelliklitaşları %5 yaratıklara güçlü %17 savaşçılara güçlü üstümde +6 mavitaş +3 yaşam taşlı, küpe abanoz +7, bilezik gümüş +7, demir kask +8,kolye neydi unuttum.

atım 14 lvl en iyi nerede kasılabilirim ?
  • quote:

50 lvl im elimde +6 oniki ruh kılıcı +4 güç özelliklitaşları %5 yaratıklara güçlü %17 savaşçılara güçlü üstümde +6 mavitaş +3 yaşam taşlı, küpe abanoz +7, bilezik gümüş +7, demir kask +8,kolye neydi unuttum.

atım 14 lvl en iyi nerede kasılabilirim ?

sonun ortasında 59 lvl e kadar kasıl
  • quote:

99 lvl olduk
    full item var +9
    loncamızda 1. sırada

Oyun zaten beta sürümde patchlerle yeni güncellemeler geliyo daha tr serverinde olmayan silahlar ve yerler var
  • quote:

99 lvl olduk
    full item var +9
    loncamızda 1. sırada

veya maradon yapsınlar adını doğrumu söyledim bilmiyorum alan var içine giriyolar herkez birbirine dalıyor ondan yapsınlar süper zevkli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

99 lvl olduk
    full item var +9
    loncamızda 1. sırada

veya maradon yapsınlar adını doğrumu söyledim bilmiyorum alan var içine giriyolar herkez birbirine dalıyor ondan yapsınlar süper zevkli olur

Demek istediğin arena galiba ama Np sistemi gibi mutlaka birşey gelecektir

• Konu coştu valla mart ayında açılmış eylüldeyiz yukarlarda..
  • [Kunye=Post kasıp durmasan ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

99 lvl olduk
    full item var +9
    loncamızda 1. sırada

Demek istediğin arena galiba ama Np sistemi gibi mutlaka birşey gelecektir

Evet arena idi Np sistemi falan gelsin ciddi ciddi oynarım

Alp Erén , Post kasıp durmasan

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.