Şimdi Ara

Metin2 Bütün sorularınız cevaplarım. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
31.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: S A H

quote:

Orjinalden alıntı: uysaltal

quote:

Orjinalden alıntı: S A H

Odin de oynuyorum 34 lvl im elimde +5 kdp var adamın biri kdp yaramaz tek el gibisinden birşeyler söyledi dolunay al sen dedi oyuna daha yeni başladım sayılır birşey bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevirinirim.

Bedensel im

Kdp'nin ortalamasıyla becerisini söler msn bi??

Ortalama %10,Beceri -4,Kdp +6 oldu

Kdp +7 oldu +0 aldım +7 ye kadar bastım bakalım ne zaman yakıcam Odindeki sayılı kdp lerden sanırım

• Bu kadar zamandır ortalıkta yoktum arkadaşlar kendimi sosyal yapmaya çalıştım ve başardım.Size de tavsiye ederim Metin2,Usko,Pvp serverları alayını bıraktım artık internetten oyun download edip oynuyorum.
    Topiğimde iyi ve ya kötü adı geçen herkese teşekkür ederim.
    Özellikle ViCt0r kardeşime teşekkürler.
    Hayatta ve oyunda başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

Bu kadar zamandır ortalıkta yoktum arkadaşlar kendimi sosyal yapmaya çalıştım ve başardım.Size de tavsiye ederim Metin2,Usko,Pvp serverları alayını bıraktım artık internetten oyun download edip oynuyorum.

sanada başarılar arabeskin kralı
  • quote:

Orjinalden alıntı: leaderknight

quote:

Bu kadar zamandır ortalıkta yoktum arkadaşlar kendimi sosyal yapmaya çalıştım ve başardım.Size de tavsiye ederim Metin2,Usko,Pvp serverları alayını bıraktım artık internetten oyun download edip oynuyorum.

Eyvallah kardeşim sağol
    Ama tek bir şey söylerim Allah kimseyi büyük konuşturmasın ARABESK diyince forumda "IaMChak0" yu bulun.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: leaderknight

quote:

Eyvallah kardeşim sağol
    Ama tek bir şey söylerim Allah kimseyi büyük konuşturmasın ARABESK diyince forumda "IaMChak0" yu bulun.

Eyvallah kardeş asıl ben teşekkür ederim sana sosyal olmak her zaman en iyisidir ve fazla arabeske takılıp içmek gibi

• Yo yo içmeye gerek yok 11 yıldır dinliyoruz çünkü artık hayatımızın bir parçası olmuş
  • Sen Varsınya hayatımda Yaşarım Hayatı Kuralsızca, Sen Yoksun ya Hayatımda Ölüm Kucaklar beni Son Anlarımda Seviyorum Seni Solmayan Papatya…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 27 Haziran 2009; 10:31:45 >
  • Beyler konuyu geyiğe çevirmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg

Beyler konuyu geyiğe çevirmeyelim

Afedersin, Bu konu geyiğe dönmüş değil sorusu olan varsa sorar bir arkadaşı forumdan uğurlayamayacaksan ne anlamı var bunun?
  • quote:

Konu bana ait değil mi ?
    Geyiğe de çeviririm Filede
    Sorun varsa sor.Her türlü yardımcı olmaya çalışıyoruz işte.
  • quote:

quote:

Konu bana ait değil mi ?

konu sana ait değil hiçbir şey sana ait değil olamazda zaten. hiçbirşeye çeviremezsin adamol. yardımcı olduğunda yok
  • quote:

quote:

quote:

Konu bana ait değil mi ?

konu sana ait değil hiçbir şey sana ait değil olamazda zaten. hiçbirşeye çeviremezsin adamol. yardımcı olduğunda yok

Sen kendini ne sanıyorsun? Günde 10 tane konu açıp kirletme bölümü.

IaMChak0: Hocam ben de mi bıraksam acaba?

• Altay serverine bazı pclerde girmiyonasıl düzeltilebilir?
    Sil baştan yükle ile düzelmiyo şimdiden sölim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

quote:

Konu bana ait değil mi ?

Sen kendini ne sanıyorsun? Günde 10 tane konu açıp kirletme bölümü.

IaMChak0: Hocam ben de mi bıraksam acaba?

ister 10 ister 100 sanane onun konularından yararlı bilgiler var

evet konuyu kirletmeyin arabesk konuşucaksanız müzik bölümüne

• Konun geyiğe döbnüşmüş olması yok herkesin soruları cevaplanıyor ben kimsenin sorunun cevaplanmadığını görmedim ama eğer zaten cevaplanmazsa geyiğe dönmüş olur bıdı bıdı evet çok konuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nbcheroes

Altay serverine bazı pclerde girmiyonasıl düzeltilebilir?
    Sil baştan yükle ile düzelmiyo şimdiden sölim

Sanırım Altay serverında hata varmış millette yanıyor neden kapalı kapalı diye kaç gündür .

@ank_yer_6

Valla kardeşim yapabileceksen bırak güzel bir şey yani hep sanal hep sanal nereye kadar para yatır emek ver geceni gündüzüne kat ne olur ?
    Ya ban yersin ya hack yersin
    Bir dışarı çık ortamlara takıl yapabilirsen devam et

@Plunder

Bir yere kadar haklısın kardeşim sende ama arabesk konuşmuyoruz.Şimdi müsade edersen devam edelim biz edeceğimiz kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 29 Haziran 2009; 10:54:38 >

• bence tartışma yapmak isteyen arkadaşlarla muhattap olmayın
  • Ufak bir tartışmaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 28 Ağustos 2009; 21:58:39 >
  • ben ilk defa oynuyorum oyunu, yaklaşık 15-20 gün önce başladım, 30 lvl suram var odin serverinda, buraya kadar düşe kalka geldim ama, bilmediğim o kadar çok şey varki oyun türkçe olmasa napıcaktım bilmiyorum :) öncelikle şunu sorucam elimde +4 dolunay kılıcı var, daha öncede geniş ve gümüş kılıç kullandım, ws lerde adamlara kılıçla 4-5 gibi komik rakamlarla vuruyorum, büyülerde sorun yok mesela +8 de karanlık vuruş ile 500-600 civarı enerjisini alabiliyorum ama kılıçla vurduğum hiç etkilemiyo, acaba silaha taş fln mı eklicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: mBenJi

ben ilk defa oynuyorum oyunu, yaklaşık 15-20 gün önce başladım, 30 lvl suram var odin serverinda, buraya kadar düşe kalka geldim ama, bilmediğim o kadar çok şey varki oyun türkçe olmasa napıcaktım bilmiyorum :) öncelikle şunu sorucam elimde +4 dolunay kılıcı var, daha öncede geniş ve gümüş kılıç kullandım, ws lerde adamlara kılıçla 4-5 gibi komik rakamlarla vuruyorum, büyülerde sorun yok mesela +8 de karanlık vuruş ile 500-600 civarı enerjisini alabiliyorum ama kılıçla vurduğum hiç etkilemiyo, acaba silaha taş fln mı eklicez

Vurdukların normal sanırım çünkü sura büyü üzerine kurulmuştur bu yüzden beceri hasarı yüksek olan silahlar kullanacaksın bunun için en iyi itemde beceri hasarı 15'in üzerinde olan bir dolunay..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.