Şimdi Ara

Metin2 Bütün sorularınız cevaplarım. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
31.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cikogfb

quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

@Victor

o zaman yaz oraya madalyonla 21 die dediği laf şu Max 30. Seviye dediğine bakma en fazla 21 Senn Sorunun Varsa Doktora Görün

Kimin anladığıda önemli ama benim anlatmak istediğimi anlamamış olmanda normal burda seninle uzun uzun tartışmak istemiyorum diyorumya ben gayet iyiyim evlat bir sorunun varsa pm at konuşalım neden sorun yaratıyorsun yoksa sende yeni ByFake sin ehh ne olacak +1 diye alıntı yapılan konudan sonra tekrar +1000 yapmanın anlamı onu doğrulamak değil post kasmaktırmesaj sayını artırmak yerine engin bilgilerini doğru bir şekilde paylaşta bizde güzelce anlayalım

seni bu forumda çok büyütmüşler sende havalanmışsın

Beni kimse büyütmedi ve bende havalanmadım bak insan gibi muamele ediyorum anlamıyorsun güzelce davranıyorum gene birşey anlamıyorsun derdin varsa pm at terbiyesizlik yapma yaş sormam ama ben senden gerçekten şüpheleniyorum asılında beyin yaşına inanırım fakat ufak 3-5 yaşındaki çocukların beyin yaşı en fazla sadece çişini yapmayı bilmesidir değil mi ?

• ßeyler 2 madalyon harcamam sonucunda 3. madalyonda 100 tane okçu kesebildim.E şimdi ne zaman gelecek zırhlı at kitabı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrMAST3R

ßeyler 2 madalyon harcamam sonucunda 3. madalyonda 100 tane okçu kesebildim.E şimdi ne zaman gelecek zırhlı at kitabı?

Yaklaşık 1 gün sonra 500k verip alıcaksın seyisten haber verir zaten sağda görev şeklinde
  • quote:

quote:

ßeyler 2 madalyon harcamam sonucunda 3. madalyonda 100 tane okçu kesebildim.E şimdi ne zaman gelecek zırhlı at kitabı?

Yaklaşık 1 gün sonra 500k verip alıcaksın seyisten haber verir zaten sağda görev şeklinde

Sağol.

ßi sorum olucak:11. seviyeden sonra binicilik klavuzu okusak görev yapmadan 12 olurmu?

• quote:

ßi sorum olucak:11. seviyeden sonra binicilik klavuzu okusak görev yapmadan 12 olurmu?

Binicilik kilavuzu at skili icin puan saglar sana şöyleki atin 21 lvl oldugunda 3 tane skill acilir bu skillere puan vermek icin o kitabi okursun eger basarili olursa 1 puan hak kazanırsın
  • quote:

quote:

Ek olarak gorevi teslim ettikten sonra 12 veya 24 saat sonra yeni atin hazir olur(yani bazen 24 saat beklemeye gerek kalmaz 12 saat sonrada hazir olabilir)

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Victor

o zaman yaz oraya madalyonla 21 die dediği laf şu Max 30. Seviye dediğine bakma en fazla 21 Senn Sorunun Varsa Doktora Görün

Kimin anladığıda önemli ama benim anlatmak istediğimi anlamamış olmanda normal burda seninle uzun uzun tartışmak istemiyorum diyorumya ben gayet iyiyim evlat bir sorunun varsa pm at konuşalım neden sorun yaratıyorsun yoksa sende yeni ByFake sin ehh ne olacak +1 diye alıntı yapılan konudan sonra tekrar +1000 yapmanın anlamı onu doğrulamak değil post kasmaktırmesaj sayını artırmak yerine engin bilgilerini doğru bir şekilde paylaşta bizde güzelce anlayalım

seni bu forumda çok büyütmüşler sende havalanmışsın

Beni kimse büyütmedi ve bende havalanmadım bak insan gibi muamele ediyorum anlamıyorsun güzelce davranıyorum gene birşey anlamıyorsun derdin varsa pm at terbiyesizlik yapma yaş sormam ama ben senden gerçekten şüpheleniyorum asılında beyin yaşına inanırım fakat ufak 3-5 yaşındaki çocukların beyin yaşı en fazla sadece çişini yapmayı bilmesidir değil mi ?

Nerde Oturuyosun ? Söle Bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikogfb -- 25 Nisan 2009; 17:57:51 >

• Kop şurdan tartışma topiğimi bu yeter artık 3 gündür ses çıkarttığımız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 25 Nisan 2009; 19:40:27 >
  • söylemeyim söylemeyim diyorum post kasmaktan başka bişey yapmıyorsun insan gibi muamele ettik adam ol yeter
  • @IaMChak0
    sesini çıkarsan kaç yazar

@ViCt0R
    sen benim attığım postlarımı sayıyosun sende millete diyordun bir ByFake gitti diğeri geldi diye bide ByFake'yi sevmiyordun adamın imzasının aynısını sen yapmışsın be pes
    Sen zannediyorsunki bu bölümde beni seviyorlar aslında seni seven az bu sitede benim bir sürü arkadaşlarım var msnde forumdan bahsettiğimiz zaman ... neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikogfb -- 25 Nisan 2009; 22:55:41 >
  • quote:

@IaMChak0

@ViCt0R
    sen benim attığım postlarımı sayıyosun sende millete diyordun bir ByFake gitti diğeri geldi diye bide ByFake'yi sevmiyordun adamın imzasının aynısını sen yapmışsın be pes
    Sen zannediyorsunki bu bölümde beni seviyorlar aslında seni seven az bu sitede benim bir sürü arkadaşlarım var msnde forumdan bahsettiğimiz zaman ... neyse

Cikocum seninle uğraşamam burada ADAM olan arkadaşlarımız dururken o yüzden kendi kendine yaz dur sen
    Evet arkadaşlar devam edin bu kendi kendini parçalasın belli ki dışarıdan yediği dayakları evinde işittiği azarları burada bizden çıkartmaya çalışıyor insan kişiliğini yansıtır ama sende o bile yok

• quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

@IaMChak0

@ViCt0R

Cikocum seninle uğraşamam burada ADAM olan arkadaşlarımız dururken o yüzden kendi kendine yaz dur sen
    Evet arkadaşlar devam edin bu kendi kendini parçalasın belli ki dışarıdan yediği dayakları evinde işittiği azarları burada bizden çıkartmaya çalışıyor insan kişiliğini yansıtır ama sende o bile yok

ben senin gibi süt değilim Sen Ancak Klavye Erkekliği Yaparsın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

@IaMChak0

@ViCt0R

ben senin gibi süt değilim Sen Ancak Klavye Erkekliği Yaparsın

Görebiliyorum

• Yukarda kalsın.
  • Selam benimd derdim agresif olmakta:grubumdaki adamın teki başka biriyle dövüşürken bir baktım benim ARKADAŞÇA olmuş size AGRESİF.Arkadaşçaya geri nasıl getirebilirim yada en azından agresiflikten kurtulabilecğim bir yöntem var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainbow05

Selam benimd derdim agresif olmakta:grubumdaki adamın teki başka biriyle dövüşürken bir baktım benim ARKADAŞÇA olmuş size AGRESİF.Arkadaşçaya geri nasıl getirebilirim yada en azından agresiflikten kurtulabilecğim bir yöntem var mı acaba?

Sanırım zen fasulyesi vardı.
    Birde devamlı exp kasman gerekli ki orası düşşün.
  • zen fasulyen varsa sağ tıkla puanın artar agresşflikten kurtulursun yoksa balık tutmadan gelen itemler var kraliçe eldiveni madalyon fln tam adlarını hatırlamıom bayadır oynamadığımdan onlarıda takarsan ölede hızlı agresiflikten kurtulursun yada hiç bişey yoksa normal lvlini kas ölede düşer..
  • Peki bu zen fasulyesini nasıl bulacam?Nerde vardır?
  • Ve de kaç k'dir yada yang?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainbow05

Peki bu zen fasulyesini nasıl bulacam?Nerde vardır?

Nerden çıktığı hakkında bir fikrim yok fakat pazarda satın alabilirsin eskiden 300-400k ydı şimdi fiyatlar uçtu en fazla tahminimce 1m dir yakamozda görmüştüm bu arada flood yapma arkadaşım msj ı editliyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.