Şimdi Ara

Metin Uca hayatını kaybetti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
6.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanımadığımız kişi değildi, tanıdığımız kişiydi, adam müslüman değildi.

Adamın kapalı kadınlara karşı ettiği hakaretler, dua için söylediği laflar, beni gömmeyin yakın diyen adam müslüman olmaz bir kere çünkü müslümanlar toprağa gömülür, yeter bıktık şu müslüman olmayan adamları öldükten sonra zorla müslüman yapma hevesinizden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sething kullanıcısına yanıt

islam özelinde konuşursak,islamın yaşadığı varsayılan tek kanıtı kimse yanında yokken ve yalnız başına vahiy aldığını iddia eden 40 yaşındaki 1 kişidir,tüm temel buna dayanır(diğer semavi kitaplarda da bahsi geçen kişi bu değil tatava yapmayın).

Dünyada gelmiş geçmiş 4000 civarı din olduğu düşünülüyor,islamı bunlardan ayıran tek fark bu dine inanmayı seçmiş milyarlarca insan olması.

Unutmayın ki zamanında zeusada milyonlar inanırdı şimdi ancak dalga geçiyorsunuz

sonuca gelirsek dinleri insanlar yaratmıştır,eğer bir tanrı varsa insaların ne istediğini umursamaz

• AhmetYOL kullanıcısına yanıt

Olmayan sey nasip edemez.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

@Novagate adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Tanımadığımız kişi değildi, tanıdığımız kişiydi, adam müslüman değildi.

Adamın kapalı kadınlara karşı ettiği hakaretler, dua için söylediği laflar, beni gömmeyin yakın diyen adam müslüman olmaz bir kere çünkü müslümanlar toprağa gömülür, yeter bıktık şu müslüman olmayan adamları öldükten sonra zorla müslüman yapma hevesinizden

Tanımadığımız derken oturup sohbet felan ettin?

Bırakın bu insanlara sosyal medyada kulp bulma işlerini ölmüş gitmiş yok duası okunmaz yok namazı kılınmaz sanane ne?

Sürekli o dinsiz bu az dinli şu çok dinli ortaçağda hristiyanlar böylesi lan hala 400-500 eskisinin ilkelliğini yaşıyorsunuz bu kadar ilkelsiniz işte :)

Sen kendine bak napacan başkasının inancını

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    Yeniçeri sayesinde Viyana’ya kadar geldin yeniçeriler de Alevidir.Şimdi ötede radikalcilik oyna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslam dini eski kimliklerde vardı. Akp döneminde yapılan kimliklerde dini kısım hükumet tarafından kaldırıldı. Yani eski kimliği olsa dinini görürdük ama yeni kimliklerde göremiyoruz. Yeni kimliklerde din ibaresinin olmaması nasıl?

• evrim saçmalık demek cahilliktir. yazılım bilmiyorsundur mesela. o yüzden benim baktığım seviyeden bakamazsın kardeş. sana göre boş gelebilir. sonuçta anlayana sivri sinek saz :)

• birader. adam gelmiş "türklerin yüzünü gözünü biz düzelttik" yazmış. cevap olarak bu kişinin cahilliğini nasıl cevaplayabilirsin? sana soruyorum. ama sanırım o arkadaş da senin görüşten olduğundan ,benim yazdığım gözüne çarpmış ki bu kişi önce islamcılıktan, sonra osmanlıya, sonra oradan Türklüğe hakarete bağlamıştı. ama benim yazdıklarım sorun olmuş. ben üretmedim, bitirdim.

• Mekanı cennet olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.