< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Metin Uca hayatını kaybetti (12. sayfa)

-
-
ahuajuhsggdv adam ciddi ciddi aya gidilmedi diyor üstüne savunmak için yazılar yazıyor ulan akşam akşam iyi güldüm, seviye diplerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ey İsrâiloğulları! Size verdiğim nimetimi ve sizi diğer topluluklara üstün kıldığımı hatırlayın.
Bakara suresi 47. ayet
Bu ara tekrar kuran-ı okuyorum
şimdi bu starbucks protestoları gibi bütün kuran-ı mı yoksa sadece bu ayeti mi protesto etmeliyiz...
İsrailoğulları diğer topluluklardan üstün ise ve bu da kuran ile sabit ise
müslümanların israil ile savaşması kurana aykırı gelmez mi
-
"hatırlayın" diyor, geçmiş zaman var, maid 13 ve bakara 88'i oku..inşallah müslüman olursun nacizane
-
Maide 43-44 de çok ilginçmiş
İçinde Allah’ın hükmü bulunan Tevrat yanlarında olduğu halde seni nasıl hakem tayin ediyorlar; bunun ardından da yüz çevirip gidiyorlar. Onlar asla inanmış değildirler.
Kendilerini Allah’a vermiş olan peygamberlerin ve -Allah’ın kitabını korumaları kendilerinden istendiği için- rablerine teslim olmuş zâhidlerin, bilginlerin yahudiler arasında kendisiyle hükmettikleri, içinde hidayet ve nur bulunan Tevrat’ı elbette biz indirdik. Hepsi onun (hak olduğunun) şahitleri idi. O halde insanlardan korkmayın, benden korkun da âyetlerimi az bir bedel karşılığında satmayın. Kim Allah’ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.
neyse okumaya devam hafızaları tazeleyelim...
-
Toprağı bol bol olsun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21. Yüzyıl'da şu cümleyi kurmak için ya akılsız ya da aşırı cahil olmak lazım.
-
Asıl sizin kurduğunuz cümleyi sarfetmek için bu sıfatlara sahib olmak gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu aşıya bağlamanız saçmalık vakti gelenin ruhu bedenden çıkar Allah rahmet etsin.
-
meraklanma hallerder işin o kısmını.
-
bol olsun.
-
peygamber katlaeden başka bir kavim varmı.?
-
16 kb olan şey data değil, Github'da tutulan text dosyasının boyutu. Bunun içinde comment satırları da bulunuyor :). Bu kodlar Assembler ile birleştirilip program olarak AGC'ye yükleniyor. Yani bu kodlar AGC üstünde tutulmuyor, bu kodların çıktısı olan aplikasyon AGC'de çalışıyor. Ben megabaytlarca yer kaplayan kodları derleyip 32kb RAM'i olan mikrokontrolorde çalıştırıyorum. RAM'de önemli olan aynı anda ne kadar veriyi tuttuğundur. Bil. Muh. derslerinde dynamic memory allocation konusundan bahsedilirken sen uyuyordun sanırım. Kodların uzunluğu ile kullanılan kaynak arasında bir bağlantı yok. Sadece iki satır kod ile bir süper bilgisayarın bütün hafızasını kullanabilirim.
Işıma konusunda, demek ki güneşin yaydığı radyo dalgaları uzay araçlarıyla yapılan iletişimini engellemiyormuş. Bunun nesini tartışıyorsun anlamıyorum. Apolla aracıyla radyo dalgaları ile iletişim kurulmayacagını iddia ediyorsan, bütün uzay araçlarının süs olsun diye gönderildiğini iddia etmen lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İsa'yı bir yahudinin öldürdüğü söylenir
hristiyan dünyasındaki yahudi düşmanlığının temelini de bu yaratır...
-
benim dediğimi neden anlamak istemiyorsun?
karşında, sistemin merkezinde 1.2 milyon dünya'yı içine alacak nükleer bir reaktör var. A'dan Z'ye tüm ışımaları yayıyor.
Üst uzay'da sen 69 yılında sözüm ona bu reaktörden yayılan ışımalarda canlı yayın yaptın! bunu aklın mantığın alıyor mu?
yahu yakın zamandan örnek vereyim. Elon abin uzaya araç gönderdi. 2 sene önce de aracı sordular görüntü alınıp alınmadığını. Elon abin ne cevap verdi? "muhtemelen solar radyasyondan dolayı araç tahrip olmaya başlamıştır".
ben ünlü fizikçi değilim. sadece en basit hali ile anlatmaya çalışıyorum bilidiğim kadarıyla. bilgilerim de 69 yılında yapılan saçmalıklara inanmamamı söylüyor.
şu ram konusunda gelirsek; yahu kommentleri at. bir karakter kaç byte? orada kaç karakter var tek ünite üzerinde? derlenecek dosya ilk nerede tutulur? sen bu 13 kb veriyi nereye allocate edeceksin? daha derlemede linklenecek kısım varsa onları da manyetik belleğe alacak. eee diğer ünitelere bakıyorsun yine benzer 10 - 20 kb arası. düşün şimdi yazılımlar için derleyicilerde otomatik garbage colletcor var. eskiden o da yoktu. şu anki gibi disposable da kullanamıyordun. komple sıfırlıyordun assembly ile yanılmıyorsam. yani mantıksız.
keza o dönemlerde ayrıca şimdiki gibi diskler yoktu. delikli kartlara basıp aktarıyordun :) sen bu halde benden aya gidildiğine inanmamı istiyorsun.
senin 32 kb ram'e yüklediğin veri muhtemelen eprom üzerinde derleyici ile bu işi yapıyorsun. lakin bugünki işlemciler bile fark ediyor. onlar üzerinde bile bir bellek var ve ramden alıp alıp işliyor sonra geri atıyorsun. o yüzden bugünki işlemcilerle bile uzay'a gidemiyorsun, ama 69 da gittiğimize inanmamı bekliyorsun. uymuyor bana.
-
dinimizislam.com
Hazret-i İsa ölmedi, göğe kaldırıldı - Dinimiz İslamhttps://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=677 -
Gerçeği Bulyoutube
Dinler tarihi serisi, şimdiye dek anlatılmış en büyük hikaye olan Hristiyanlık ile devam ediyor. Bu din nasıl ortaya çıktı insan eliyle nasıl değiştirilip günümüzde ki haline getirildi, hepsini birlikte izliyoruz... Merhaba, Gerçeği Bul'a Hoş Geldiniz Antik tarih, din, bilim, felsefe gibi konuların yanında metafizik ve paranormal olaylarıda ele aldığım kanalımda, size mümkün olduğunca en gerçek bilgiyi en tarafsız şekilde sunmaya çalışıyorum. Genellikle haftada 1 video yüklediğim merak ve gizem dolu kanalımdaki videolarımı kaçırmamak için abone olmayı unutmayın! Hepinize İyi Seyirler...https://www.youtube.com/watch?v=N2QC6p1YPz4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X