Hakan Şükür'ü kalpten tebrik ediyorum. Şöyle bir hesap yaptım, Şükür bile Allah uzun ömürler versin kendi rekorunun kırıldığını görmeyebilir.Yani bir 30-40 yıl sonra belki. Şimdi sorum herkese. Üç golcüden (Oktay, Çolak ve Şükür) hangisi gerçek kral. KAZIM KANAT BU SORUYA YAZISINDA CEVAP VERİYOR.. İŞTE KAZIM KANAT'IN YAZISI SİZE GÖRE GERÇEK KRAL HANGİSİ..Futbolun yazılmayan altın kuralı şudur; Golcüler ve ötekiler! Bu nedenledir ki gol atanlar hep kahramandır.
Şimdi tüm zamanların rekorunu kırmaya hazırlanan Hakan Şükür'ü kalpten tebrik ediyorum. Şöyle bir hesap yaptım, Şükür bile Allah uzun ömürler versin kendi rekorunun kırıldığını görmeyebilir.Yani bir 30-40 yıl sonra belki. Şimdi sorum herkese. Üç golcüden (Oktay, Çolak ve Şükür) hangisi gerçek kral. A-Yaşam biçimi ve Galatasaraylı duruşu ile unutulmaz bir efsane olan (Hayatında hiç yuhalanmadı, ıslıklanmadı. Herkes O'nu çok ama çok sevdi) Metin Oktay mı? B-Galatasaray ve Fenerbahçe'de attığı o unutulmaz güzel golleri ile (Ah o özel hayatı yok muydu?) hala hatırlanan bir Tanju Çolak mı? C-Günümüzün hücum oyuncusu ve golcüsü Hakan Şükür mü? Bana sorarsanız önce şuna bakarım: Goller nasıl gollerdi? Yani Metin Oktay'ın Fener ağlarını yırtan golünü, Tanju Çolak'ın Neucheatel'e attığı o falsolu golü nasıl unuturum. (Hem bu iki kral gollerini kaç maçta atmıştı?) 2-Düşünüyorum da Hakan Şükür'ün onca golü arasında beynime kazınanı yok. Zorlayınca İsviçre'ye sol ayağı ile 30 metreden attığı gol bir de Belçika'ya kule gibi yükselip kalecinin üzerinden attığı gol. Hepsi bu. ÖZEL MESAJ; Metin Oktay'ı hiçbir futbolcu ile insan olarak ve golcü olarak kıyaslamam. Kıyaslarsam taş olurum. Şunu da unutmayın. Oktay bugün oynasaydı bu top, bu ayakkabı ve bu halı gibi sahada 500 golü çoktan aşardı. http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=32094
1 -Metin Oktay 2- Hakan Şükür 3- Tanju Çolak
metin oktayla diğerleri karsılastırılamaz bile ve en çok dikkatimi çeken ilk 3 kendini gs ye adamıs insanlar hiç bjk den veya fb den yok
10 numara forma giyen
Valla ben de bu tür sorularda hemen hatırlamaya çalışınca iki gol hatırlıyorum biri Prekazinin füzesi öbürü de Beşiktaşlı Recebin orta sahanın taç çizgisinden salladığı gol.Metin Oktayı zaten görmedik.Tanjunun gollerinin çoğu kale sahasındaki karambol golleriydi.Hakan ınkiler malum. Kazım Kanat tutturmuş havada yere paralel asılı kalıp gol atacakmışsın en güzeli oymuş falan.O öyle golleri sevebilir ben uzaktan kaleci avlayan golleri severim bir başkası kafa golünü sever bu böyle uzar gider.Onun derdi Hakanla Tanjuyu küçümsemek başka bişey değil.
Prekazi bir efsane zaten ne füzeler cakio onunde adam duramiodu.Ama soruya yanıtın tabikide Taçsız Kral Metin Oktay
metin oktay tabiki fenerlisi beşiktaşlısı bile söylüyorsa kalamısta fenerbahce tesislerinde adamın heykeli varsa konusacak bişe yok
hakan şükür benim bi türlü ısınamadıgım oyunculardan biri ayrıca rekor kırcam diye diretmesi dahada antipati yapıyor amacın rekor kırmak ocak ayından itibaren 5 ay oyunca gol atamamısın rekor kırsan ne kırmasan ne bu sene kırarda sizde kurtulursunuz bizde
tanju çolak izleme fırsatı buldugum jübilesine gittigim tek oyuncu ucan kafa goleri hala aklımda ayrıca gol ortalaması da çok yüksek
Gol kralı lakabını insanlar kendileri kazanabilir ancak ''Taçsız Kral'' lakabını başkaları verir.Kimin ne kada kral olduğunu burada başka takım taraftarları dahi tartışmaz.Hangisi kral diye kocaman başlık Gs'a yakışmamış!!!
kanat kim ya ,, ne dinlerim ne bakarım. sevmediğiniz yazar yorumcu varsa iyi kötü hiçbir tepki vermezseniz , reytingini artırmazsanız bittiği an o andır. kralımızı herkes biliyor sana mı soracaz , hastalığını bile reyting yapanlara aldanmayın arkadaşlar
Metin OKTAY Hakan ŞÜKÜR Tanju ÇOLAK
Tabii ki Metin Oktay;Oktauy'ın oynadığı dönemde hakan da tanju da; Metin Oktay'ın gol sayısına yaklaşamazdı, nedeni gayet açık, o zor şartlarda topa bile zor vurulurken, fileleri yırtmak hele ki gol kralı olmak her baba yiğidin harcı değildir. Şuan günümüz sahalarında ve günümüz teknolojisinde Metin Oktay gerçekten kaç kez gol rekoru kırardı diye düşünmekten kendimi alamıyorum!
Metin Oktay
Tanju Çolak
Hakan Şükür
Metin Oktay Hakan Şükür Tanju Çolak
GERÇEK KRAL EZELİ RAKİBİNİN FORMASINI GİYMEZ
1-Metin Oktay 2-Hakan Şükür
Gerçek kralın büyük hataları da olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Agent_47
GERÇEK KRAL EZELİ RAKİBİNİN FORMASINI GİYMEZ
Metin Oktay
taçsız kral 1:metin oktay bir izmirli olarak guru duyoym
Futbol her geçen gün gelişiyor.Bu yüzden modern futbolun son temsilcisi Hakan şükür zoru başarmışdır. Metin oktay vefat ettiği için efsane olarak anılmaktadır.Tanju çolak hapis yatmış.Fener ve galatasarayda oynamıştır.Bu faktörler onun kariyerini gölgelemiştir.