Şimdi Ara

METİN OKTAY.. TANJU ÇOLAK..HAKAN ŞÜKÜR.. GERÇEK KRAL HANGİSİ ..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YALNIZ GOL KRALLIGIYLA DEGİL, BEYFENDİLİGİYLE, CENTİLMENLİGİYLE,GERÇEK BİR GS Lİ OLUŞUYLA TEK BİR KRAL VARDIR ODA METİN OKTAYDIR......

2-Tanju Çolak

3-Hakan Şükür

TEK AŞK GÖZTEPE
  • Metin oktay onu canlı olarak izliyemedm ama efsaneleri silinmiyecek efsane galatasaraylı Allah rahmet eylesin
    hakan şükür kişiliğiylede cok beyendiğim herkezin en çokta osman tamburacının hep pis laflarında kalan ama benim en sevdiğim futbolcu HAKAN ŞÜKÜR bizim millet maça göre adamı rezilde yapıo vezirde Hakan abim sen benim gönlümde hep kralsın Allah sana uzun ömürler versin
    tanju çolakiyi bi futbolcuydu
  • burada gözden kaçırılan bir nokta daha var. Kazım KANAT denen adamın Hakan Şükür düşmanlığı unutulmamalı. Adam yıllardır inatla Hakan ı eleştiriyor. En parlak zamanlarında da bu böyleydi.Akılda kalan golü yok demiş. Ben en az 10 tane jeneriklik gol sayarım. örneğin leeds united a attığı nefis gol. Hakan fanatiği değilim. ama bu kadar gol atmış birisinin golcülüğünü tartışmakta futbola hakaret olur.
    bi de Metin Oktay zamanında top yok, kale yok denmiş. Tamam da aynı olumsuzluklar kaleci ce defanslar için de geçerli. Ona kalırsa Hakan Şükür de dünyanın en iyi kalecilerini avlamış.yani düz mantıkla Hakanın ayakkabısı güzelse, kalecininde eldiveni güzel.
    Hakan daha iyidir diye bir iddiam yok. Ama lütfen takımımıza bu kadar emek vermiş, başarılı bir oyuncuyu haksız yere eleştirmeyelim.

• 30 sene önce bu soru sorulsa Metin Oktay,15 sene önce sorulsa Tanju Çolak,şimdi sorulduğu için Hakan Şükür.
    eski maçların özetleri veriliyor tvlerde.bir seyredin neden bahsettiğimi anlayacaksınız...

1-) Metin Oktay
    1-) Hakan Şükür
    1-) Tanju Çolak

www.muzikportali.tk | Video Klip Siteniz..
  • Ben Tanju Çolak derim. Kişisel fikrimdir ama gol becerisi en fazla olan bence Tanju aralarında.

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • ben 85liyim bir hakanı tam anlmıyla izleyebildim kabaca millete uyalım
    metin - hakn - tanju daha uygun

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Bana sorarsanız önce şuna bakarım: Goller nasıl gollerdi? Yani Metin Oktay'ın Fener ağlarını yırtan golünü, Tanju Çolak'ın Neucheatel'e attığı o falsolu golü nasıl unuturum. (Hem bu iki kral gollerini kaç maçta atmıştı?) 2-Düşünüyorum da Hakan Şükür'ün onca golü arasında beynime kazınanı yok. Zorlayınca İsviçre'ye sol ayağı ile 30 metreden attığı gol bir de Belçika'ya kule gibi yükselip kalecinin üzerinden attığı gol. Hepsi bu.
    ÖZEL MESAJ; Metin Oktay'ı hiçbir futbolcu ile insan olarak ve golcü olarak kıyaslamam. Kıyaslarsam taş olurum. Şunu da unutmayın. Oktay bugün oynasaydı bu top, bu ayakkabı ve bu halı gibi sahada 500 golü çoktan aşardı.
    http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=32094

Diyosun...Hakan ŞÜÜKÜr Bursadan GS ya geldiğinde daha çok asist özelliğine sahipti.Ne zaman FATİH TERİM 96 da geldi...Hakan tam anlamıyla golcü kimliğine kavuştu...Ben 1980 doğumlu biri olarak Metin oktayı izlemedim ama tANjuyuda izledim hakanıda...Tanju fırsatçı özelliği ile golü koklar ve iyi değerlendirirdi. Son vuruşları iyidi...ama hakanı daha yararlı bi forvet olarak görüyorum. Oynadığı her yıl kendini 1 kat daha geliştirmiştir...işte size hakanın akılarda kalacak bir kaç golü..

ayrıca metin oktayını1 golünü unutmuyorsun .. Tanjununkinide unutmuyorsun başka hangi gollerini hatırlıyosun anlayamadım...( sadece 1 tane aklında arkadaşın ama hakanın onca golünden 2 tanesini biliyor) Metin Oktay en büyük golcü derim. İzlemedim. Gollerini görmedim.Duyduklarım bunlar..Ama birazda görmek lazım. Tanju futbolcu olarak kişiliksizdir. Aynı dönemde oynadılar RIDVAN ile .. Rıdvanı daha çok severim .Galatasaraya gelseydi başta daha da büyük efsane olabilirdi...

1) Borussia dordmundhttp://www.youtube.com/watch?v=tiUW1Uok9XM&mode=related&search=
    2) Leeds Unitedhttp://www.youtube.com/watch?v=JGwK312Tu2g&mode=related&search=
    3) Milan http://www.youtube.com/watch?v=q2EBgg7zm-0&mode=related&search=
    4)juventus http://www.youtube.com/watch?v=Dd3YtmVGLA0&mode=related&search=

50 seçme golü http://www.youtube.com/watch?v=2GBsRTUHZ7U&mode=related&search=
    http://www.youtube.com/watch?v=38eThnUVgjs&mode=related&search= asansör..

• Alex De Souza

Şaka bir yana kaç maçta kaç gol attıklarına bakarsak sıralama ortaya çıkar. Tabi Metin Oktay'la son dönem futbolcularını karşılaştırmak yanlış olur.

metin oktayın zamanına yetişemedigim için bilmiyorum ama o zaman ki şartlarda top krampon kale direkleri vb. herşeyden tutunda bu gün nün şartları ile karşılaştırmayın

metin oktay agları yırttı saygım vardır ama belki o kale aglarının saglam oldugunu kim bilir ki ?

ama yinede sıralama yapsak

metin
    hakan
    tanju

• Metin Oktayı ayrı tutuyorum

Hakan Şükür 10 tane Tanju eder

gol ortalaması yüksekmiş kime atmış o golleri?

avrupa kupaları ve milli takımda kimin ortalaması yüksek?

şimdiki futbolda Tanjuya kaleyi göstermezler

para için fenere gitti bide çıkmış galatasaraylıyım diyo
  • tabikide metin oktay gönülden gerçek galatasaraylıydı ve hiç bir zaman unutulmaz
    1taçsız kral
    2tanjudur
    3hakan şükürdür gs ye çok şey verdi iyi birde insandır kendisi
    tek aşkıydı Galatasaray
    senin gibi cimbomluyu
    unuturmu bu taraftar.

METİN OKTAY.. TANJU ÇOLAK..HAKAN ŞÜKÜR.. GERÇEK KRAL HANGİSİ ..?
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE
  • hepsinin ortak bir yönü var bilin bakalım nedir
    Hakana laf edenindeHakan gibi bi forvet zor buluruz.Ayrıca kazım mısır kazma mıdır hakanın leedse attığı o golü unutan spor yazarı olmaz olsun.
  • ne mi varmış şunu söylesem yeter sana ama anlar mısın bilmem. araya başbakanları koyarak bir kızla zorla evlenip, kız boşandıoktan sonra depremde öldüğünde bir çiçek dahi göndermeyen bir adam. ben oyunculuğundan değil insanlığından bahsettim.

quote:

Orjinalden alıntı: razor111
    Hakan Şükürün insanlığında ne varmış?
    sen bi fenerli olarak gözüne bi gözlük tak
    kendi oyuncularını yorumla tabii
    Hakan Şükür gibi bi oyuncu bulabilirsen kendi takımında..

Orjinalden alıntı: KENZ

ne mi varmış şunu söylesem yeter sana ama anlar mısın bilmem. araya başbakanları koyarak bir kızla zorla evlenip, kız boşandıoktan sonra depremde öldüğünde bir çiçek dahi göndermeyen bir adam. ben oyunculuğundan değil insanlığından bahsettim.

quote:

Orjinalden alıntı: razor111
    Hakan Şükürün insanlığında ne varmış?
    sen bi fenerli olarak gözüne bi gözlük tak
    kendi oyuncularını yorumla tabii
    Hakan Şükür gibi bi oyuncu bulabilirsen kendi takımında..

Sık sık ne kızı nerden uydurudun anlamadım bi kanıt göstersene.Hakan gibi bi beyefendi bi insan Galatasaraya gelmez bi daha

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.