Şimdi Ara

Metin Akpınar'ın sözleri Sizce Suç mudur Değil midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle sorunlu ve suçlu bulunan metnin tamamını eksik gedik olmadan internet sitesinden aldığım haliyle birebir kopyalıyorum.

Ben de kendi yorumumu aşağıya ekleyeceğim.
    Internet Haber
    Metin Akpınar ne dedi olay sözleri ne tam metin
    http://www.internethaber.com/metin-akpinar-ne-dedi-olay-sozleri-ne-tam-metin-1929261h.htm

"Bireylerin özgür iradesiyle geleceklerini tayin edebildikleri rejim demokrasidir. Bizim polarizasyondan, bu kargaşadan kurtulabilmemizin tek çaresi de demokrasi diye düşünüyorum. Oraya ulaşabilirsek ne ala, kavga dövüş olmaz, biz bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak her faşizmin olduğu gibi, karşılaştığı gibi belki liderini ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki adı geçen başka liderlerin yaşadığı gibi kötü sonlar yaşayabilir ama bize yazık olur, biz harap oluruz.

Kim Rusya'ya döndüyse, iktidardan gitti onu da söyleyeyim. Adnan Menderes de randevu almıştı ihtilal oldu. Süleyman Demirel aynı şekilde Kuzey'e döndüğün de ihtilal oldu. Bakalım darısı kimin başına. "

İlgili videoyu da buldum kulaktan dolma olmasın ne demiş nasıl demiş herkesin izleyip yorum yazmasını isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 24 Aralık 2018; 12:18:36 >

• Mesela soylediklerinden hangisi bir kesimi asagilamis? Veya konustugu hangi kelimede akp veya rte geciyor? Demokrasi ile ilgili hangi soylemi yanlis? Mesela baska iktidar basa geldiginde icki icmeyen memur olamaz, veya chpli olmayan memur olamaz dediginde, veya kemal kilicdaroglu oglunu kizini bilimum akrabasini devlette farkli gorevlerde gorev vermesine sen itiraz etsen ve chpliler sen elestirdin diye hain ilan ederlerse seni bu demokrasiye girer mi? Her elestiren hain, akp ye oy vermeyen musrik, tayyibi kabul etmeyen yoldan cikmis mi oluyor?
    Ben açıkcası başıma bir şey gelmeyecek ise Demokrasinin önemini ve değerini göstermesi bakımından bir suç göremedim konuşmasında!

Hatta demokrasi dışındaki her tür kalkışma ve hareketin, faşizan tavır ve halkın üzerinde karar verme durumunun öncelikle liderler üzerinde şiddete ardından da halkın acı çekmesine ve düzenin bozulmasına neden olacağını söylüyor.

Ben böyle anladım.

Liderinizi öldürün asın demiyor ki tam tersi demokratik olarak çözelim sorunlarımızı bunlara kalkışmayalım eskide kalan bu örnekler olaylar hoş değil diyor. Bu niye asma kesme yanlısı gibi algılandı anlamadım?

Açıkcası videoda da tamamını seyrettim muhalifeti de iktidarı da düşünen dengede bir konuşma yapmış. Manipülasyon yapmamış.

Umarım ben doğru değerlendiriyorumdur ve bir suçu olmadığı kanıtlanarak serbest kalmasını umuyorum.
  • Ben açıkcası başıma bir şey gelmeyecek ise Demokrasinin önemini ve değerini göstermesi bakımından bir suç göremedim konuşmasında!

Hatta demokrasi dışındaki her tür kalkışma ve hareketin, faşizan tavır ve halkın üzerinde karar verme durumunun öncelikle liderler üzerinde şiddete ardından da halkın acı çekmesine ve düzenin bozulmasına neden olacağını söylüyor.

Ben böyle anladım.

Liderinizi öldürün asın demiyor ki tam tersi demokratik olarak çözelim sorunlarımızı bunlara kalkışmayalım eskide kalan bu örnekler olaylar hoş değil diyor. Bu niye asma kesme yanlısı gibi algılandı anlamadım?

Açıkcası videoda da tamamını seyrettim muhalifeti de iktidarı da düşünen dengede bir konuşma yapmış. Manipülasyon yapmamış.

Umarım ben doğru değerlendiriyorumdur ve bir suçu olmadığı kanıtlanarak serbest kalmasını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 24 Aralık 2018; 12:48:18 >
  • açıkça hakaret var .

bir gazeteci proveke edebilir hakaret edebilir .fatih portakal mesela adama boşuna kızıyor bizim kesim adamın işi o.

sanatçıysan sen oraya çıkıp hakaret edemessin.

alenen bir kesimi aşşağılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

açıkça hakaret var .

bir gazeteci proveke edebilir hakaret edebilir .fatih portakal mesela adama boşuna kızıyor bizim kesim adamın işi o.

Neresinde hakaret var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

açıkça hakaret var .

Mesela soylediklerinden hangisi bir kesimi asagilamis? Veya konustugu hangi kelimede akp veya rte geciyor? Demokrasi ile ilgili hangi soylemi yanlis? Mesela baska iktidar basa geldiginde icki icmeyen memur olamaz, veya chpli olmayan memur olamaz dediginde, veya kemal kilicdaroglu oglunu kizini bilimum akrabasini devlette farkli gorevlerde gorev vermesine sen itiraz etsen ve chpliler sen elestirdin diye hain ilan ederlerse seni bu demokrasiye girer mi? Her elestiren hain, akp ye oy vermeyen musrik, tayyibi kabul etmeyen yoldan cikmis mi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç veya değil bunun kararını ben veremem.
    Ama ülkede adaletin terazisinde şaşma var.
    Burası kesin.
    Metin akpınardan önce bi dünya adam var sorusturma açılması gereken. Onlara niye dokunulmuyor.
    Metin akpınarın suçu laik kesimden, Atatürkçü falan olması mı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 24 Aralık 2018; 12:41:39 >
  • Bu milletin .na koyacağız diyen bir iş adamı var, tüm ihaleleri de alıyor.

başka sözüm yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sucu mucu gec yaptığı sey agir sacmalik resmen ekmeklerine yag sürdü bu laflariyla

Ama tutuklanmasi cok yanlis olur tamam Türkiye darbe konusunda hassas bir ulke ama ifade özgürlüğü denen bir sey var

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Sucu mucu gec yaptığı sey agir sacmalik resmen ekmeklerine yag sürdü bu laflariyla

Ama tutuklanmasi cok yanlis olur tamam Türkiye darbe konusunda hassas bir ulke ama ifade özgürlüğü denen bir sey var
    Metin Akpınar olmasaydı başkasını bulacaklardı. Bunu söylemeseydi başka bir lafını bulacaklardı.

Tayyip Erdoğan'ın gücünü konsolide etmek için yarattığı sanal düşmanların sonu gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: yutto

Metin Akpınar olmasaydı başkasını bulacaklardı. Bunu söylemeseydi başka bir lafını bulacaklardı.

Tayyip Erdoğan'ın gücünü konsolide etmek için yarattığı sanal düşmanların sonu gelmez.

Alıntıları Göster
    Dogru diyorsun danışıklı dövüş bile olabilir

• Gelmişsin kaç yaşına , önemli bir oyuncu sanatçı kimliğin var , sevilen birisisin... Ne diye bu sözde solcu geçinen muhalefet dinozorlarının gazına geliyorsun.

Ben bunları da anlamıyorum. İmkanlarının elverdiği neyi isteyipte yapamıyorsunuz. Başkalarının hak ve özgürlüklerine müdahil olmadan. Bana bir şey söyleyin bakayım. ???

• Burdaki herkes biliyorki Metin Akpınar' ın o sözleri darbeden yana ve Erdoğan'a karşıydı.Yalnız olay bu değil Metin Akpınar yaşını başını almış bir adam. Darbe istese ne istemese ne kimse Metin Akpınar darbe olsun dedi diye darbe yapmaz. Bugün var yarın yok.

Bu konuşmasından sonra Tayyip Erdoğan' ın cevabı şu olmalıydı. " Açıkcası Metin Akpınar' ın böyle düşünmesi beni üzdü" bu kadar. Böyle bir şey söyleseydi RTE gözümde +1 puan kazanırdı. Lakin iyi veya kötü olayları RTE kendi lehine çevirmeyi iyi bilen bir lider. Metin Akpınar ortayı açtı Tayyip Erdoğan' da gole çevirdi olayın özeti bu.
  • Ulke de adalet yok Ilk defa bir tespitinize katildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garip bir şey yok söylediklerinde. Adamın bu söylerdiğinden çıkacak tek anlam Tayyip'in faşizan bir yönetim sergilediği ve demokratik olmadığı.

Konuşmasını bu temellere oturtup sonra bunun sonunun başka örneklerde nereye vardığını anlatmış.
  • İl teber İ kullanıcısına yanıt
    Şunu ciddi ciddi sormuyorsun değil mi? Yoksa gücten fazla mı sarhoş olmuşsunuz?
  • Ülkenin cumhuru ana muhalefet partisine ve geçmişine iltifat ediyor değilmi akboylar

• Abd, Avrupa gibi ülkelerde suç değil...Asya'ya, özellikle Orta Doğu'ya doğru yaklaştın mı suç olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 24 Aralık 2018; 16:26:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.