< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 24 Aralık 2018; 12:18:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 24 Aralık 2018; 12:18:36 > |
Mesela soylediklerinden hangisi bir kesimi asagilamis? Veya konustugu hangi kelimede akp veya rte geciyor? Demokrasi ile ilgili hangi soylemi yanlis? Mesela baska iktidar basa geldiginde icki icmeyen memur olamaz, veya chpli olmayan memur olamaz dediginde, veya kemal kilicdaroglu oglunu kizini bilimum akrabasini devlette farkli gorevlerde gorev vermesine sen itiraz etsen ve chpliler sen elestirdin diye hain ilan ederlerse seni bu demokrasiye girer mi? Her elestiren hain, akp ye oy vermeyen musrik, tayyibi kabul etmeyen yoldan cikmis mi oluyor?
|
Ben açıkcası başıma bir şey gelmeyecek ise Demokrasinin önemini ve değerini göstermesi bakımından bir suç göremedim konuşmasında!
Hatta demokrasi dışındaki her tür kalkışma ve hareketin, faşizan tavır ve halkın üzerinde karar verme durumunun öncelikle liderler üzerinde şiddete ardından da halkın acı çekmesine ve düzenin bozulmasına neden olacağını söylüyor. Ben böyle anladım. Liderinizi öldürün asın demiyor ki tam tersi demokratik olarak çözelim sorunlarımızı bunlara kalkışmayalım eskide kalan bu örnekler olaylar hoş değil diyor. Bu niye asma kesme yanlısı gibi algılandı anlamadım? Açıkcası videoda da tamamını seyrettim muhalifeti de iktidarı da düşünen dengede bir konuşma yapmış. Manipülasyon yapmamış. Umarım ben doğru değerlendiriyorumdur ve bir suçu olmadığı kanıtlanarak serbest kalmasını umuyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 24 Aralık 2018; 12:48:18 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 24 Aralık 2018; 12:41:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 24 Aralık 2018; 16:26:14 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |