Şimdi Ara

'METİN 2 GÜZEL BİR OYUN DEĞİL' DİYENLER; METİN 2 BİR OYUN DEĞİLDİR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Alesta mı Yakamoz mu ney bundan 12-13 yıl önce daha 4-5 server var.

Adamın biri 70 level üstünde +0 siyah çelik zırhı arkasından bütün haritayı 40 kişi koşmuştuk ''abi abi'' diyerek.  

Bu arada +0 siyah celik +9dan daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis söylediklerin çok doğru. Bilmiyorum belki küçüktüm sorumluluklarım falan yoktu o yüzden çok güzel geliyordu belki ama oyunun teması müziği dediğin gibi muhabbeti efsaneydi. Zannediyorum sen de o zamanları özlüyorsun aslında oyunu değil de oyunu oynadığın zaman ki ruh halini o saflığı özlüyorsun.
    Mesela bir arkadaşım vardı. Birbirimizi reelde tanımıyorduk ama birbirimize değerli itemler verip alıyorduk. O güven duygusu bile çok güzeldi.
    Güzel konu açmışın tebrik ediyorum hocam. Ama üzülerek söylüyorum ki o zamanlar bir daha gelmeyecek. Bir daha o saf çocuksu duygulara sahip olmayacağız. Bir daha okuldan gelip hızlıca oyunun başına o şevkle oturmayacağız. O zamanları düşünmesi bile huzur veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeslanınKalfası

Reis söylediklerin çok doğru. Bilmiyorum belki küçüktüm sorumluluklarım falan yoktu o yüzden çok güzel geliyordu belki ama oyunun teması müziği dediğin gibi muhabbeti efsaneydi. Zannediyorum sen de o zamanları özlüyorsun aslında oyunu değil de oyunu oynadığın zaman ki ruh halini o saflığı özlüyorsun.
    Mesela bir arkadaşım vardı. Birbirimizi reelde tanımıyorduk ama birbirimize değerli itemler verip alıyorduk. O güven duygusu bile çok güzeldi.
    Güzel konu açmışın tebrik ediyorum hocam. Ama üzülerek söylüyorum ki o zamanlar bir daha gelmeyecek. Bir daha o saf çocuksu duygulara sahip olmayacağız. Bir daha okuldan gelip hızlıca oyunun başına o şevkle oturmayacağız. O zamanları düşünmesi bile huzur veriyor.

Soguk ve kasvetli bir cumartesi günü saat 16:42.. Dışarıda yağmur.. battaniyenin içine girip metin2 oynarken icerden annen yemek hazır diye seslenir.. bu hissiyatı özledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 23 Eylül 2020; 1:47:15 >

• ejderha zırh ve su perisi düşürmüştüm kızıl ormanda ama pek anlamıyordum oyundan müziğinin ilginç bir bağımlılık yapıcı etkisi vardı.Annem kalk artık yeter diye diye bağırırdı bir anda babam gelip modemi sökerdi o derece bağlıydım o zaman aldığım zevki şuanki hiçbir oyunda alamam.
    Good old days....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vücudun sıcacık fakat ellerin üşür çünkü elin dışardadır mt2 oynuyordur...

• Beni bu oyuna çeken grafikleri değil animasyonları olmuştu. Yetenekler kullan beni diye bağırıyordu adeta...

Oyuna girmeyeli nereden baksan 10 yıl olmuştur. Sahi ya, o kadar oldu mu? Ben gidip bir köşede ağlayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Hiç bir oyun bu oyun kadar gerçekten bakışma hissini veremez..

Hepinizin yazdıklarını okudum. Kalbim parçalandı. Ben de o sohbeti özlüyorum. Özellikle balık tutarken o muhabbeti anlatmak, betimlemek yok abi. O denli mükemmel. +2 dolunayımı + basmıyordum yanar diye. Piyasa mükemmeldi. Madalyon satıyorduk. Öyle 50m yang havada uçuşmazdı. Oyunun manzarası fenaydı. Güzel kardeşlerim cidden başkaydı. Sevdiğin insanla seyredecekdin orayı. Ben bir kadına aşık olmadım oyunda yaşım küçüktü ama olanları görünce onları çok iyi anlıyorum güzel anılar yaşadığınıza adım gibi eminim. O günler asla geri gelmeyecek...

"METİN 2 GÜZEL BİR OYUN DEĞİL" DİYENLER; METİN 2 BİR OYUN DEĞİLDİR.

• ilk sevgilim metin2 de olmuştu nickname i gençfenerli idi kendisine buradan selam olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Sabah 6 ya kadar durduklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam

oyss cok sexymissin

• Ağlıcam şimdi

• Oyuna bı girim dedim indirdim bı girdim şehirde 10 tane mesaj geldi hepsi bot hesap GM lerden birisi oyundaydi ona söyledik banladi hepsini 5 dakika sonra birdaha geldiler çok değişik olmuş la oyun

• bende hep bi dolunay kılıcım olsun isterdim

• Ben hep 7x ve çekme hilesi açardım. Bir yandan diğer pencerede kız şamanla kendimi kutsatırdım. Sonra ban yiyince bıraktım. Tüm hesaplar aynı e postadaydı bir de

• hayattan ilk kazığı bu oyundan yedim çarımı çalmışlardı

• Türkler arasında tuttuğu ve insanların çocukken oynadığı için sevdiği diğer tüm uzakdoğu mmorpgleri ile aynı olan oyun

• +1 Ek olarak bir mmorpg oyunun tutması çok zordur.. KO ve mt2 bunu başarmış 2 oyundur..

bir çok oyunu denedim ama sarmadı (metin2 de sarmamıştı 2 kardeşim deli gibi oynardı)

• illa sohbet arıyorsanız yaşınız 16 yaş altıysa girin sanalika.com oynayın en azından orada kız da var.

• Bence o chat kültürü oyundan sonra oluştu.

• Silkroad Online "METİN 2 GÜZEL BİR OYUN DEĞİL" DİYENLER; METİN 2 BİR OYUN DEĞİLDİR. 

• metin2 aslında bakarsan çok kötü bir oyun. düzgün bir mmorpg deneyimi sunmuyor ve oldukça kalitesiz. ama zamanında oynarken çok severdik, çok güzel anılar yaşadık bu oyunda o yüzden yeri başka oluyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.