Şimdi Ara

'METİN 2 GÜZEL BİR OYUN DEĞİL' DİYENLER; METİN 2 BİR OYUN DEĞİLDİR. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2009 da başladım alestada sarı bayrak ne gunlerdi be sabaha kadar oynadığımı bilirim o lonca savaşları kavgalar dostluklar bayrak basmalar modaydı o zamanlar 5 6 kişi bayrak bastınmı aşşadan yazıp yardım istenirdi kule yapmak çok zevkliydi ozamanlar 15 20 kişi ile kule yapılırdı +9 item basmak kolay değildi zamanında bi ara 9 kdp basmıştım sevinçten arkdşımı öpmustum tabi oyun artık eskisi gibi değil

• Ben oyuna başladığım zaman metin2_tur serveri vardı sonra Alesta tramola falan oldu. Oynadığım zamanlarda çok keyif alıyordum sonra oyun bozuldu botlar çıktı rekabet için ben de bot satın aldım biri ss almış banladılar asıl hesabım aynı epostada olduğu için o da gitti bıraktım. 10 yıl oldu belki oynamayalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 Ye Yıllarımı verdim :) Hatta Gerçek Hayatta Düğünüme EdiLee ( Engin Abi ) Geldi Ne Ortamdı Ya 29 Yaşındayım Ama Hala Deli Gibi Oynayasım Var Ama Malum Oyunun içine Ettiler Güncelleme Getir Eyvallah Ama Sürekli Yeni Server Oyunu Mahfetti Bence

• kafan güzel heralde silkroad knight gibi mmoların yanında 2. sınıf bir mmo metin 2

• quote:

Orijinalden alıntı: inthedarkness

kafan güzel heralde silkroad knight gibi mmoların yanında 2. sınıf bir mmo metin 2

yazdığımı okumadan yorum yazmışsın

• Yüzlerce liralık itemlerimiz varken oyundan tanıştığımız adama vs atması için ödünç verirdik, hiç sıkıntı yaşamadan geri alırdık. Adam kendini 23 yaşında bursadan ahmet olarak tanıtıyordu ama belki 16 yaşında muğladan veliydi. Belki de bu kadar güven duyarak salaklık yapıyorduk ama başımıza en ufak yanlış gelmedi ve bu durum karşılıklıydı.

Sohbet ortamı kısmına katılıyorum ama metin2 aynı zamanda güzel bir oyun. Dediğiniz gibi oyun renginin mat olması görüşü kolaylaştırırken kılıç çevirme, bıçak çevirme gibi çok etkileyici görselleri vardı. HP ve SP kontrolünü, grup üyelerinin canlarını, etkisi süren buffları, skilleri ve kısayolları çok rahat görebildiğin bir arayüzü vardı. Knight, karahan, ikv gibi oyunların grafikleri hem ruh sıkıcı hem de vasat bir arayüzü vardı.

• Çok zamanımı verdim. En son 2012-2013'de bıraktım sonra aralıklarla her sene 1-2 hafta pvp oynadım,artık ona da bakmıyorum pek. Oyunun muhabbet,dostluk kısmı çok farklıydı,özlenen kısmı oyundan ziyade oyunun ortamıydı.Gerçekten altın bir oyuncu kitlesi vardı orada. Oyun insanlara çok şey öğretti, en azından o zamanlar güven-dostluk-arkadaşlık güzel şeylerdi sanal ortamda. M2'den gerçek hayata dair çok şey öğrendim ama en net diyebileceğim , eğer bir adam online oyunda adamsa gerçek hayatta adam gibi adamdır, şaşmaz bu %90..

Ve son olarak acı bir gerçek,hiçbirimiz artık bu ya da başka bir oyundan asla eski M2 kadar zevk alamayacağız... Efsane oyundu,bir daha gelmeyecek. Oynadığım ve bu kadar zaman ayırdığım için pişman değilim,yine olsun yine yaparım. Tüm eski M2 tayfaya selam "METİN 2 GÜZEL BİR OYUN DEĞİL" DİYENLER; METİN 2 BİR OYUN DEĞİLDİR. 

• Biz bu oyunu sülalecek oynardik lan ne günlerdi sabahatan aksama kadar oynuyorduk zaman cok hizli gecerdi

• KO dan gerisi yalandı

• Metin2 hayatın içinden bir oyundu.. Pazar stratejisi gerçek hayat ile aynı.

nadir bulunan + basma itemleri ile oyunda iyi para kasıyordum. benim amacım lvl atlamak yüksek lvl olmak değildi 69 lvl suram vardı lvl'inde en güçlü karakter olmaktı. full efsunlu itemler dizmek çok zordu pahalıydı.

Metin2 oynarım diye 3 ay önce bilgisayar aldım. eski tadı kalmamış bırakalı 8 sene olmuştu.

kimse ws atmıyor lonca savaşları olmuyor herkes pazarda para kasma derdinde

• Bu SS geçen seneye kadar oynadığım sunucudan çekilmiş bir SS. İsmini vermicem ancak bir P sunucu idi. Hala daha kalabalık bir sunucu. 2015'i görünce bir duygulandım.

• Konuyu görünce ben de duygulandım.Pegasus'taydım.Yanlış hatırlamıyorsam 45-46 dolaylarında oyunu bırakmıştım.Eşyalarım çalınmış,başkalarının eşyalarını çalmıştım :).O günler geri gelmeyecek,bu arada Metin2 kadar güzel ve aynı tarzda oyun önerilerine açığım.

• "METİN 2 GÜZEL BİR OYUN DEĞİL" DİYENLER; METİN 2 BİR OYUN DEĞİLDİR.

• Bu dediklerin zaten her mmorpg de olan birşey. Saatlerce Exp kasildigi için muhabbet etmek olağan.

• Şu an 1299 sürüm ko resmi olarak gelse Türkiye’de başka oyun oynanmaz. Merdiven altı serverlarla kurulan pvplerde akıl almaz kalabalıklar var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.