Şimdi Ara

Metin 2 de Dava Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu metin 2 yi 2009dan beri zaman zaman oynarım 2014 den beri oynadığım asıl çarımı geçen ay 102 lvl yapmıştım oyuna 2 faktörlü doğrulama getirmişlerdi bu olay telimi değiştirince giremedim araştırdım benim gibi sorun yaşayanlar var şikayetvar sitesindede bu olayı şikayet eden çok gmler mesajlarımı geçiştiriyolar bi türlü çözüm bulamadım ben bu oyuna emek ve parada harcadım amacım ticaretle para kazanmaktı bunlara dava açmak istiyom ama oyunun kökeni almanyada ne yapmam gerek bi yardım edin

• Hicbirsey çıkmaz kanka.Marmara'dan selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki adımlı doğrulamayı otomatik olarak mı tanımladılar? Böyle bir şey yapacaklarını sanmam çünkü profesyonellik dışı bir hareket olur, sizin durumunuzdaki herkes mağdur olur. Yapılması gereken 2 adımlı doğrulamayı tavsiye etmek ama zorunlu kılmamaktır.

Eğer size emrivaki olarak tanımladılarsa onların suçu bence.

Eski numaranızı illaki birilerine vermişlerdir arayıp ulaşmayı ve durumu anlatmayı deneyin. Bana bir kere Garanti bankasından mesaj gelmişti halbuki o bankayla bugüne kadar hiç ilişiğim olmadı.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

telefonumu değiştirdim ama kullandığım aynı numara benim burda bi hatam yok yani telefonumu yeniledim

• geçende internet kafelere gittim denedim ordada olmadı ayrıca kafe sahipleride söyledi onlardada problem varmış yani bu sorun benen kaynaklanmıyo buda dava açmak için başka sebep yeterki diğer elemanlarda dava açsın iyi bi tazminat alınır bu metin 2 den yada çarlarımız düzelir

• Coldplay3517 kullanıcısına yanıt

en güzel sv bence tartılmasız

ben ezeldeyim yani şuanda oynamıyorum

ulan pazar item koyuyorum 1 hafta sürünüyor. üstelik ölü fiyatına koysan bile hemen çekilmiyor

deniz ünlüyü izliyorum ot mok bile koysan pazara gidiyor deli gibi ticaret dönüyor be

• bende barbarosda oynuyom genel bi sorun var ounda bu konuda güya hilecilere karşı gelmiş bi önlem bu bizim gibileride yakıyolar hesap paylaşımım yok sadece aynı maile bağlı hesaplar var onlar giriyo oyuna bi en önemli en yüksek lvlli çarım girmiyo oyuna bunlara dava açmak gerek aslında birleşip o zaman mecburen düzelir bu sistem yoksa başkalarınında başı yanacak bu sistemle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin 2 TR Neden Bozuldu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonunda oyuna girebiliyom artık başka bi tel aldım 2 faktörlü doğrulamada çalıştı ondan önceki bi iki telefonda çalışmamıştı bu olay samsung kullanıyodum önceleri çalışmıyodu şimdi venüs go kullanıyom onda açtı

• oynama bence hele sakın para yatırma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

artık kuzu uyandı d öylesine oynucam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.