Şimdi Ara

Mete Düren'in aciklamalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tikir tikir isleyen takima bu aciklamayi yapmak ne kadar dogrudur ? ayni sekilde bugun demirorende benzer bir aciklama yapti. tayfur hocanin takima su asamada karismamasi lazim. heleki yoneticilerin bu sekilde bir aciklama yapmasi cidden amatorce... ne tur bir insan boyle bir aciklamadan sonra isine motive olabilir ? yazik ve en onemlisi ayip oluyor carvalhal'a.

"HAVUTÇU NE ZAMAN İSTERSE..."

Tayfut Havutçu hakkında açıklamalarda bulunan Mete Düren, "Bu galibiyeti Tayfur hocamızın Başkan Demirören ile evinde izlemesi de ayrı bir sevinç kaynağı oldu. En büyük temennimiz yürüyen hukuki süreç sonunda tüm bu badireleri atlamak. Aynı şeyleri söylemekte fayda var. Tayfur Havutçu bizim teknik direktörümüz. Kendisi zor bir dönemden geçiyor. Kendisine gelmesi lazım. Ailesiyle evinde bir süre geçiremesi lazım. Bunları doğal görmek lazım. Bir süre sonra hoca nasıl bir karar alacaksa bunu saygıyla karşılayacağız ve birlikte Beşiktaş için en iyisini yapmaya çalışacağız. Carlos hoca başarılı gidiyor. Hepimiz onu takdir ediyoruz. Şu an Beşiktaş'ın bir hoca problemi yok. Şu anda Carlos Carvalhal vekaletten yönetiyor, hocamız Tayfur Havutçu'dur. Ne zaman isterse takımın başına gelip geçebilir. O kadar güzel bir takımımız var ki herkes bu takımın başında olmak ister" şeklinde konuştu.

http://www.haber1903.com/futbol/havutcu-ne-zaman-isterse-h7851.html

• Son derecede yanlış su adamdan bi kurtulamadık gitti ya
  • Carvalhala ayip olmus
  • diren ve efsane ol carvalhal
  • malesef böyle bi açıklama yaptı ama taraftarın carvalhale hertürlü destek çıkacağını düşünüyorum en azından sezonu bitirmeli önümüzdeki senede tayfur gelse bile carvalhal kalmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

diren ve efsane ol carvalhal

• O açıklamayı Mete Düren yaptıysa rahat olun Tayfur hoca seneye takımın başına geçecek hacılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merak etmeyin beyler hiç kimse başarılı adamı işinden etmez. tamam bizim yönetim bazen biraz manyakça davranabiliyo ama onlar bile yapmaz bunu
  • Ya bu adamlar gercekten kafasiz. Hakikaten boyle aciklamami yapilir.
  • Yalnız mete düren ilk defa bir türk takımı gruptan 1. çıkıyor demiş. 2009 2010 sezonunda yanılmıyosam 13-16 puanla bizde grup 1.liğini garantilemiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Yalnız mete düren ilk defa bir türk takımı gruptan 1. çıkıyor demiş. 2009 2010 sezonunda yanılmıyosam 13-16 puanla bizde grup 1.liğini garantilemiştik.

ayni sezonda fb de 1. cikmis, spor gecesi programinda soylediler.
  • Bu mete duren iyiki Allah 1 demiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

merak etmeyin beyler hiç kimse başarılı adamı işinden etmez. tamam bizim yönetim bazen biraz manyakça davranabiliyo ama onlar bile yapmaz bunu

Bizde rahmetli Başkan Canaydın öyle bir hata yaptı ve uzun yıllar bunun ceremesi çekildi .(Lucescu olayı).Carvalhal Beşiktaş için çok çok iyi bir tercih.
  • Şu takımı bu adamın elinden alıp Tayfur'a verirlerse yazıklar olsun.

Tayfur'un da böyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama olurda o da bu teklifte bulunur veya kabul ederse ona da yazıklar olsun.

Her maçta Beşiktaş'ın çocuğu Tayfur diye bağırıp, Carvalhal'e tezahürat yapmayan, maçın bilmemkaç dakikasında Mourinho kesilip Carvalhal 'i asan kesen tüm taraftara da yazıklar olsun.

Hele bir de rakip takım oyuncusuna bir şeyler atanlar vardı, onlara sevgilerimi akabinde ilettim...

Sonuç olarak; Beşiktaş UEFA'dan elense de(ki kaçımız finali hayal edebiliyor ki?) ligde çok çok iyi işler yapamasa da bu takımın teknik direktörü Carvalhal'dir... Alın teriyle geldi buralara ADAM.
  • yahu tayfur'a jest olsun diye söyledi onu... medya sürekli bu soruyu sorunca ne desin, tayfur artık kendi yolunu çizsin diyecek hali yok ya... hem resmiyette tayfur değil mi beşiktaş'ın teknik direktörü.

medya arkasında carvalhal'e destek veriyorlardır bence merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Bu mete duren iyiki Allah 1 demiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Şu takımı bu adamın elinden alıp Tayfur'a verirlerse yazıklar olsun.

Tayfur'un da böyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama olurda o da bu teklifte bulunur veya kabul ederse ona da yazıklar olsun.

Her maçta Beşiktaş'ın çocuğu Tayfur diye bağırıp, Carvalhal'e tezahürat yapmayan, maçın bilmemkaç dakikasında Mourinho kesilip Carvalhal 'i asan kesen tüm taraftara da yazıklar olsun.

Hele bir de rakip takım oyuncusuna bir şeyler atanlar vardı, onlara sevgilerimi akabinde ilettim...

Sonuç olarak; Beşiktaş UEFA'dan elense de(ki kaçımız finali hayal edebiliyor ki?) ligde çok çok iyi işler yapamasa da bu takımın teknik direktörü Carvalhal'dir... Alın teriyle geldi buralara ADAM.

+1

Genelde Janti ile dusuncelerimiz zittir ama bu sefer katilmamak elde degil... Dun geceki macta golden sonra sus pus olan seyirciye de acayip sinir oldum, golden sonra yapilan tezahurati evden yapsaniz da olur sivrizekalilar

Yine Tayfur'a tezahurat yapildi ama Carvahal icin birsey duymadim, sanirim tribun liderleri yada yonetimin bu konuda aciklamadiklari bir tutum var

• Kaç aydır Carvahal geçici, Tayfur hoca çıkana kadar takımın başında denmiyormuydu?
  • Aylardır bas bas sölüyor adamlar tayfur aklanınca yeniden görevinin başına geçicek diye

E adam çıktı işte istediği zamanda geçer takımın başına

carvalhal'da yardımcı kalır gerekirse alt yapıya verilir kardeş kardeş geçinip giderler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Şu takımı bu adamın elinden alıp Tayfur'a verirlerse yazıklar olsun.

+1

Genelde Janti ile dusuncelerimiz zittir ama bu sefer katilmamak elde degil... Dun geceki macta golden sonra sus pus olan seyirciye de acayip sinir oldum, golden sonra yapilan tezahurati evden yapsaniz da olur sivrizekalilar

Yine Tayfur'a tezahurat yapildi ama Carvahal icin birsey duymadim, sanirim tribun liderleri yada yonetimin bu konuda aciklamadiklari bir tutum var

yanlis duymadiysam yapildi aga carlos carvalhal tezahurati.hatta hatirladigim kadariyla taydur havutcu tezahuratindan sonra yapildi hemen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.