![]() Özel teşekkür:Dokuların gözükmeme problemini çözdüğü için @clasherbecks61'e teşekkür ediyorum. BİLGİ Yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir. V2 sürümüne güncellenmiştir. Olabildiğince uygun kelimeler kullanarak daha anlaşılır bir seviyeye getirilmiştir. Oyundaki dokuların neredeyse hepsi çevrilmiştir. Bölge isimlerinin dokuları sonra vakit bulursam eklenecektir. Oyunu baştan sona oynayacam ve hatalı yerler bulundukça yamaya güncelleme gelecektir. Herhangi bir sorun yaşarsanız konu altından yorum olarak bildirin. Oyundan atma sorunları giderilmiştir. Destek olan kişilere şimdiden teşekkürler. KURULUM 1-Rar içindeki .NET 9 x86 ve NET 9 x64 programlarını kurun ve ardından Setup.exe programını çalıştırıp Reloaded II kurulumunu gerçekleştirin. 3-Reloaded-II.exe programını çalıştırıp ilk görselde belirtilen + simgesine tıklayıp oyunun .exe dosyasını programa ekleyin. 4-Rar içinde ki Mods klasörünü Reloaded-II ana klasörünün içine atın ve sorarsa hepsini değiştirin. 5-Tekrardan Reloaded-II programını çalıştırın oyunun ikonu sol tarafta görselde ki gibi belirmesi gerek. 6-Oyunun ikonuna tıkladıktan sonra 2.Görselde ki gibi 3 adet mod belirmesi gerek eğer - şeklindeyse onları + konumuna getirin. 7-Ardından Create Shortcut tıklayıp masaüstüne kısayol oluşturun ve yamanız hazır.Böylece her defasında girmenize gerek kalmaz. NOT 1:Dokuların görünmesi için Ayarlardan "Doku Kalitesi" kısmını Normal yapın. NOT 2:Hangi sürümü kullanıyorsanız onu indirin yanlış indirirseniz yama çalışmaz. NOT 3:Reloaded II yöneticisinin güzel yanı oyunun dosyalarına müdahale etmez dışardan çalıştırır. ![]() ![]() Orjinal sürüme sahip olup 3 mod seçeneğini göremeyenler şu adımları uygulasın. 1-Manage Mods>Türkçe Yama Orjinal Sürüm tıkladıktan sonra alt taraftan (metaphor.exe_dup) yerini + konumuna getirin. ![]() EMEĞİ GEÇEN Story Master İNDİR Metaphor Refantazio Türkçe Yama (Orjinal Sürüm) V2 Metaphor Refantazio Türkçe Yama (Korsan Sürüm) V2 Yamaya Destek Olmak İsterseniz İBAN:TR65 0011 1000 0000 0122 3450 50 Emrullah Elik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 30 Nisan 2025; 17:42:46 > |
Metaphor: ReFantazio Türkçe Yama [DeepL]

-
-
Merhabalar orjinal sürüme ( Steam ) sahibim .. Dedikleriniz yaptım. Üç tane mod çıkmıyor. iki tane mod çıkıyor. Orjinal sürümü indirdim. Ekran görüntüsü yukarıdaki gibi. Güncelleme: Korsan sürümü indirdim sonra. Çalıştı. Anlamadım. Korsan sürümde üç tane mod çıkıyor. Orjinal de çıkmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 24 Mart 2025; 0:55:34 >
-
Bir yerde hata yaptınız muhtemel görünmesi gerek çünkü adımları sırayla uygulayın.
-
Eline sağlık.
-
Teşekkür ederiz. Yama şimdilik iyi duruyor. İlerleyen zamanda hata çıkarsa karşıma bildiririm.
-
elinize sağlık dedikleriniz yapmama rağmen orjinal sürümde dediğiniz gibi 3 mod değil 2 mod çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teomaann -- 24 Mart 2025; 13:53:59 > -
3 defa yaptım.. Üçünde de aynı. Sadece 2 mod çıkıyor. Üç mod çıkmıyor.
-
Mods klasörünün içeriğini atar mısın
-
Teşekkürler. Çok güzel çalışıyor...
-
içerik olarak Orjinal yamayı yüklediğimde bunlar var. Şu anda 5. kez dediğinizi yaptım yine üç tane mod görünmüyor. İki tane mod görünüyor. Win11 X64 kullanıyorum ondan mı acaba dedim ? Ama şimdiye kadar hiçbir yama ile ilgili bir sorun yaşamadım. İlk defa oluyor.
an itibariyle görünen modlar bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 24 Mart 2025; 21:56:26 >
-
Bende de aynı. İki mod görünüyor. Orj. Sürümde üç mod yok görünüyor.
-
selamlar öncelikle elinize sağlık yamayı dediğiniz gibi kurdum lakin oyuna girmek için masaüstündeki kısayola tıkladığımda bir dizi ''prompt''tan sonra oyun hiç açılmıyor tepki bile vermiyor yani en son görünen kısım bu (korsan oyun)
-
öncelikle elinize sağlık daha oynama fırsatım olmadı ama yamayı kurdum. Sadece yukarıda söylenen gibi steam versiyonunda iki tane çıktı bende de. orijinal olmayan sürüm ile deneyince Türkçe yapabildim.
-
Güzel yama olmuş teşekkürler yama için. Korsan sürümdeki bende "Büyük puntolu menüler hariç" herşey türkçe menülerin açıklamalarıda türkçe.
-
Yama için teşekkürler.
-
Bende de aynısı oluyor. Ne yaparsam yapayım düzeltemedim.
-
Orijinal sürümde iki mod göründüğünü söyleyen arkadaşlar, Manage Mods kısmından eksik olan modu Metaphor: ReFantazio'ya geçirirlerse sorun düzelecektir. Bende de iki mod görünüyordu, bu şekilde düzelttim ve şu an Steam üzerinden Türkçe oynuyorum. Yama için çok teşekkürler, elinize emeğinize sağlık!
-
Elinize sağlık hocam büyük bir oyunu çevirmişsiniz, teşekkür ederim. Bu yaz İnşallah sizin yamanızla bu güzel oyunu deneyeceğim.
-
benim de düzeldi. sağolsun @Story Master halletti. Ellerinize sağlık.
En Beğenilen Yanıtlar

Türkçe Yama V2 sürümüne güncellenmiştir. 12.Günden 13.Güne geçerken ki oyundan atma sorunu giderildi. Herb-Seller (Aktar)'da konuşmaya çalışırken oyundan atma sorunu giderildi. 6.Ay 24.Günde Gallica'nın "O... kesinlikle eksantrik biri, ama kötü birine benzemiyor... Sanırım ona alışacağız." konuşmasından sonra oyundan atma sorunu giderildi. Birçok özel isim,mekan,lakap,karakter isimlerinde ve cümlelerde düzenleme ve iyileştirme yapılmıştır. |
Benzer içerikler
- sniper elite 5 türkçe yama
- pillars of eternity 2 türkçe yama
- anno 1800 türkçe yama
- cities skylines türkçe yama
- daily lives of my countryside
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X