![]() ![]() ![]() ![]() Proje Yöneticisi Çeviri Test Paketleme Merhaba arkadaşlar @Team NINJA 'nın hazırlamış olduğu Nioh 2 PC translate yama ile karşınızdayız.Oyunun linki bir aksilik olmazsa cumartesi gecesi yüklenecektir.Not:Görüntüler PS4 den olup yama pc ye ait olacaktır. Discord adresi: https://discord.com/invite/zV7t4ax Yama link: https://sinnerclownceviri.com/threads/nioh-2-translate-tuerkce-yama.297/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 20 Şubat 2021; 14:27:40 > |
NIOH 2 TRANSLATE PC TÜRKÇE YAMA YAYIMLANDI

-
-
Ellerinize sağlık hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atessivasEllerinize sağlık hocam.
Team NINJA'nın eline emeğine sağlık normal yama çıkana kadar idare edicek bir yama hazırladı bizler için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
-
Teşekkürler, elinize sağlık.
-
Elinize sağlık bekliyoruz.
Yakuza serisinede el atılsa keşke. :)
-
Tşkler hocam bende bunu bekliyordum cansınız -
Yama yayimlanmistir.Sitemize kaydolarak eski yeni oyunları ücretsiz olarak indirmeye devam edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kayıt oldum fakat burada mesaj yazma yetkiniz yok diyor haliyle link'ede ulaşamıyorum :(
Not: cevap yazabildim sonunda teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinakkas -- 20 Şubat 2021; 19:2:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkinakkashocam kayıt oldum fakat burada mesaj yazma yetkiniz yok diyor haliyle link'ede ulaşamıyorum :(
Not: cevap yazabildim sonunda teşekkürler
Hotmail de sıkıntı vardı belki ondandır.Keyifli oyunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownHotmail de sıkıntı vardı belki ondandır.Keyifli oyunlar.
Alıntıları Gösterhocam üye oldum ama onay gelmedi..
-
quote:
Orijinalden alıntı: lazoerhocam üye oldum ama onay gelmedi..
Alıntıları Göstertamamdır üstat..tekrar emeğinize sağlık..bu arada mhw inşallah geliyor :))
-
emeğe saygı, ancak şu linki görmek için üye ol saçmalığına girmeseydiniz keşke. 10 senedir rastlamamıştım böyle birşeye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 21 Şubat 2021; 1:13:30 > -
archive_19 orginal dosya yedeği olan varmıdır ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: FerreTarchive_19 orginal dosya yedeği olan varmıdır ?
-
kardeşim teşekkür ettim
-
Geç mi kaldık şimdi biz buna :(
Linkler patlamış site yeni servere taşınıyoruz diyor. Nereden bulabilirim acaba türkçe yamayı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: NefreliusGeç mi kaldık şimdi biz buna :(
Linkler patlamış site yeni servere taşınıyoruz diyor. Nereden bulabilirim acaba türkçe yamayı ?
Site bakimda bir iki güne açılacak insallah.
-
teşşekkürler emeğinize sağlık..
-
Steam versiyonu ile uyumlu yama varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolsuzkrak -- 17 Ağustos 2021; 10:43:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X