oyun beli bir süreden sonra atmaya başlıyorne yapmalıyım |
Metaphor: ReFantazio Türkçe Yama [DeepL] (6. sayfa)

-
-
Atma sorunu çözüldü.Oyunu bitirenler var yama ile ,yapabileceğim bişey yok senin durumuna.
-
ben bu sitenden indirdim uyum sürüm varsa önerimisin çünkü bende atıyor https://www.fullprogramlarindir.net/metaphor-refantazio-indir-full.html
link 2den indirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samstr -- 9 Temmuz 2025; 18:30:14 > -
Başka sitelerden indirmeseydin keşke.Direk bu konudaki yamayı indirip dene.
-
tamam zaten yapmıstımyazıktan sonra dosya değiştirmedim sadece mods için dekiler hariç relod 2 içndeki
-
eski mods klasörünü sil, yamayı ardından tekrar kur
-
Hocam şuan oynanabilir durumda mı yoksa güncelleme yapacak mısınız?
-
Bende oynanılabilir durumda olmayan yama yok ve ekstradan hoşuma gitmeyen oyun içi kelimelere denk gelirsem düzenleyip tekrardan güncelleme gelicek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 14 Temmuz 2025; 12:54:23 > -
Teşekkür ederim hocam. Persona 5 Royal'i bitirdim ve hayran kaldım oyuna. Bunu da denemek istiyorum.
-
Oyunu bizzat kendim baştan sona bitirince final sürüme ulaşır yama çünkü irili ufaklı birçok kısım mevcut kafama yatan/yatmayan çoğu yeri düzenlerim (hatalı görünmese bile)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X