Merhaba oyunu yakın bir arkadaşım istediği için giriştim ve bitti biraz işkence gibiydi dosya yapısı ama sonunda bitti dileyen arkadaşlar indirip oynayabilir. Virüstotal taraması yapabilirsiniz. Yama Steam sürümü ile uyumludur. İndirdiğiniz Dosyayı rardan çıkartıp NEEDY GIRL OVERDOSE\Windose_Data klsörünün içine atmanız yeterlidir. Yama Linki: V1.4.0 Güncelledim (30/Ekim/2024) Mediafire İyi Eğlenceler ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugzade -- 30 Ekim 2024; 20:13:12 > |
NEEDY GIRL OVERDOSE TÜRKÇE YAMA DÜZENLENMİŞ (DEEPL ) YAMA V1.4.0

-
-
yapılacağını bilsem 60 tl iken alırdım 8 dolar vermek abes kaçıyor biraz ama bir ara alırım belki. teşekkürler yama için
-
Hocam yamayı atınca oyun açılmıyor açılış ekranında kalıyor yardımcı olur musun
-
steam sürümü ile uyumlu korsanda çalışmıyor malesef unity oyunu olduğu için en ufak değişiklikte çalışmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugzade -- 11 Haziran 2024; 12:14:6 > -
çeviri için çok teşekkürler böyle bi oyunun cevirilceğini düşünmüyodum çok mutlu oldum, uzun süredir oynamayı çok istiyodum
-
ben steamdan orijinalini aldım yamayı indirdim ama oyun çalışmadı
-
Oyuna Güncelleme gelmiş Yamayı Güncelledim Tekrar indirip deneyin çalışacaktır.
-
Sırf teşekkür mesajı için hesap oluşturdum. Emek verdiğin ve zaman ayırdığın için çok teşekkürler. Çeviride oynadığım kadarıyla göze batan bir yer de görmedim, fazlasıyla kaliteliydi. Başka projelerini de görmekten memnuniyet duyarım.
-
Teşekkür ederim <3
-
şu anda güncel mi yama oyunu alacağım steamden ona göre
-
Çeviri için teşekkürler.
-
ben yükledim açtım oynadım da fakat chat kısmında mesajlarına cevap veremiyorum çünkü gözükmüyor bana yardımcı olabilir misiniz lütfen <3 ve çeviri için teşekkürler <3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newttg -- 23 Ağustos 2024; 2:47:18 > -
Çeviri için sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysra -- 6 Ekim 2024; 1:40:36 > -
Yeni update geldiği için yama çalışmıyor güncelleyebilir misiniz. Çeviri için teşekkür ederim
-
oyuna update gelmis yamyi guncellermisiniz suanda calismiyor
-
Güncelledim
-
Güncelledim oynayabilirsiniz
-
güncelledim iyi oyunlar
-
Ellerinize sağlık, emekleriniz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o'Deorain -- 30 Ekim 2024; 21:53:40 > -
harika yama cok iyi olmus ellerine saglik
Benzer içerikler
- cities skylines türkçe yama
- monster hunter world türkçe yama
- twin mirror türkçe yama
- high on life türkçe yama
- anno 1800 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X