Şimdi Ara

Metal müzikle ilgili yaşadıklarınız/sohbet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk ben anlatayım, dışarda arkadaşımın yanında müzikle ilgili sohbet ederken enden yaşça baya küçük bir çocuk(5. sınıf sanırım)"Eren sen metalci misin?" diye sordu. Bende evet dedim çocuğa hiç metalciye benzemiyorsun metalcilerin her yerinde delik küpe piercing falan olmaz mı dedi.
    Benim tepkim

Siz de böyle olaylar yaşıyorsanız anlatın gülelim

• Senden yaşça büyük çocuk beşinci sınıfa mı gidiyo?Sen kaç yaşındasın?
  • Banada satanist diyorlarOlum akşama size gelecem kedide getirelim keseriz diyorlarBöyle yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Senden yaşça büyük çocuk beşinci sınıfa mı gidiyo?Sen kaç yaşındasın?

Yasca kucuk diyor ama, lisede hatta universitede bile olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi kesiyo muhabbeti yapan mizahi anlayışı 0 olan ırka, kedini alıp ayinlerimize katılabilirsin diyorum.
  • Kedi kesiyonuz mu diyorlar genel olarak, bende hep alt gifteki tepkiyi veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 21 Ağustos 2012; 21:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

kedi kesiyo muhabbeti yapan mizahi anlayışı 0 olan ırka, kedini alıp ayinlerimize katılabilirsin diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Exorcist

Kedi kesiyonuz mu diyorlar genel olarak, bende hep aynı tepkiyi veriyorum.

/>

Ne tür bi tepki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

quote:

/>

Ne tür bi tepki?

.gifteki şekil.Cevap bile vermiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

/>

Ne tür bi tepki?

Tamam dostum yazdıktan sonra çaktım olayı zaten

• quote:

Ne olcak bizim halimiz?Metalciyim diye ben şahsen hep dışlanıyorumÇevremdekilerin tamamı saçma sapan bir müzik olan arabeks rapçi.Zaten imzamda yazıyor metal müziğin ne olduğu.
  • Neden başınızı sallıyorsunuz diye soran olmuştu.
  • quote:

quote:

Ne olcak bizim halimiz?Metalciyim diye ben şahsen hep dışlanıyorumÇevremdekilerin tamamı saçma sapan bir müzik olan arabeks rapçi.Zaten imzamda yazıyor metal müziğin ne olduğu.

ya kafana takma.8 melodilik serdarın şarkılarını dinleyen insanlar tarafından dışlanmak iyi birşey.
    Metal müzik nefes almak gibi, damardaki kan akışını hızlandırmak, hayata yeniden bağlanmak gibi ruhun derinliklerine kadar işleyen bir kültürdür.

• siyah giydiğin zamanki genel tepki zaten uyy satanistmisin sen bu ne siyah siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

quote:

quote:

ya kafana takma.8 melodilik serdarın şarkılarını dinleyen insanlar tarafından dışlanmak iyi birşey.
    Metal müzik nefes almak gibi, damardaki kan akışını hızlandırmak, hayata yeniden bağlanmak gibi ruhun derinliklerine kadar işleyen bir kültürdür.

Çok haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Senden yaşça büyük çocuk beşinci sınıfa mı gidiyo?Sen kaç yaşındasın?

Anasınıfındaydım okula başlıcam yeni ama okumayı ve yazmayı daha önceden öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie The Head -- 22 Ağustos 2012; 0:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Fight Fire With Fire,Pussy , One , ve tabiki Fade To Black tam anlattığın gibi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahitder -- 22 Ağustos 2012; 15:08:27 >

• Satanist-ateist-gibi kelimeler diyorlar genelde.Gittiğim okul iyi bir okul değildi.Arebesk rep dinliyenler beni hiç rahat bırakmazdı.
  • "Rakı sofrasında ne dinlenir?" diye muhabbetimiz olmuştu bir ara. Kimisi Maiden'ı açtık arkadaşlarla falan dedi. Birisi ben Müslüm dinlerim hiç kusura bakmayın dedi.

Şahsen ben öyle bir ortamda TSM dinlerim. Metal dinliyoruz diye ota boka bulaştırmanın alemi de yok. Kendi kültürümüzü de bilelim biraz.
  • Satanist diyorlar, laf anlatmaya çalışıyoruz. Böylelerine satanistmiş gibi davranıp kurban olmaları için ciddi ciddi ikna etmeli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.