Şimdi Ara

Metal Müzik Dinlemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 3 senedir metal tarzda, melankolik, ritmik akışı ve bateri bas uyumu olan, parçalar çok hoşuma gidiyor. Metal Müzik dinlemek ergen isi bir şey mi? Yaşım 23, müslüman biriyim de. Dışarıdan bakınca size nasıl geliyor düşünceleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayata dair duyduğun öfkeyi açığa çıkaran müzik türü
  • Ergen değil, gerçek müziktir. Metal müziklerin piyano ve keman ile çalınışını dinle bi ve sözlerini de anla. Hayatı yorumlar, savaşa karşı veya savaş yanlısıdır, dini yorumlar, dini destekler, yobazlığın düşmanıdır, ağıttır, mutluluktur, insanlığı unutmayan müzik türüdür. Pentagram 1000 in the eastland dinlersin anlarsın. Klasik ve Metal müzikten başka Anadolu Rock, Jazz ve türkülerimizi dinlerim.
  • Musluman dinleyemezmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş benimde 23, bende dinliyorum. Hatta punk rock bile dinliyorum.

• @mmelihfb

Hayır hocam burada yanlış bir algı oluşmasın diye yazdım.

@osuruktanmadalya

Ben de kendimi buluyorum hocam. Boyle bazen bi misantropik havalara bürünüyorum. Senfonik metal vardı haggard bir ara dinlediğim.
    Dışarıdan bakan bi insan bizi saçma gereksiz buluyorlar mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 3 Kasım 2015; 21:04:19 >
  • başkaları saçma buluyor diye dinlemeyecek misin o zaman başkaları saçma bulucak diye bir sürü şey de yapmazsın ona buna göre değil kendi isteğine göre yaşa hayatı istediğin türü dinle metal çok saçma yeaa diyenlere de yav he he de geç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miekka

başkaları saçma buluyor diye dinlemeyecek misin o zaman başkaları saçma bulucak diye bir sürü şey de yapmazsın ona buna göre değil kendi isteğine göre yaşa hayatı istediğin türü dinle metal çok saçma yeaa diyenlere de yav he he de geç

Hehe :) Herkes yanlış anlıyor iste. Ben tabi ki kulağıma hoş geleni dinleyeceğim. Farklı görüşleri merak ediyorum

• Alternative Metal ve metalcore a gecis yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Reyiz

Alternative Metal ve metalcore a gecis yap

Onlar nasıldır hocam? Kulağıma hoş gelen şeyleri dinliyorum sadece. Bu terimleri ilk defa duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 3 Kasım 2015; 23:10:50 >
  • Müslüman adam metal dinlermi hacı ahirette ne dinledin dendiğinde metal mi diyecen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benjamin Greeg

Müslüman adam metal dinlermi hacı ahirette ne dinledin dendiğinde metal mi diyecen

Yok Serdar Ortaç desin
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Hocam muzik turleridir bunlar metalle iliskilidirler. Size onerim Metallica'ya cok kaptirmayin. Kaliteli onlarca grup var.
    Bass gitarla iliskim oldugundan baya tecrube ettim. Size TOOL dan Schism ve 46 and 2 adli iki sarkiyi onereyim metalcore olarak. Rammenstein da dinleyebilirsiniz.
    Ya da bir Red Hot Chili Peppers biraz daha rock gibidir ama guzeldir sarkilari. Sadece metale tikanmayin bir cok cesit var. Fakat benim metal koleksiyonum sinirli.
    Siz metalcore-alternatif metal-soft metal i biraz arastirin bu tarz gruplara yonelin.
    Belki ileride Rock a gecmek istersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Reyiz

Hocam muzik turleridir bunlar metalle iliskilidirler. Size onerim Metallica'ya cok kaptirmayin. Kaliteli onlarca grup var.
    Bass gitarla iliskim oldugundan baya tecrube ettim. Size TOOL dan Schism ve 46 and 2 adli iki sarkiyi onereyim metalcore olarak. Rammenstein da dinleyebilirsiniz.
    Ya da bir Red Hot Chili Peppers biraz daha rock gibidir ama guzeldir sarkilari. Sadece metale tikanmayin bir cok cesit var. Fakat benim metal koleksiyonum sinirli.
    Siz metalcore-alternatif metal-soft metal i biraz arastirin bu tarz gruplara yonelin.
    Belki ileride Rock a gecmek istersiniz

Teşekkürler hocam. Önerilerinize bakıyorum hemen. Kulağım biraz hard seviyor benim. Bateri ve bas,in elektro gitarla uyumu beni benden alıyor.

• Konuyla ilgilenen arkadaşlar su tarz neye giriyor acaba? Doom adli pc oyununun müziklerinin cover,lanmış halleri.

http://www.youtube.com/watch?v=DH_pVzEvFAc

• Hayır ister 10 yaşında istersen 70 yaşında ol bu normal bir durum.
    Ha kaliteli veya kalitesiz müzik dinlersin o sana kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik evrenseldir yalnız müzik evrenseldir diyoruz diye gidip arabesk dinlemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorWatson -- 4 Kasım 2015; 0:46:04 >
  • Dini açıdan mahsuru var mıdır yok mudur diye araştırıyorsan, dini kitaplara bakmalısını. Ona göre de davranırsın. Ergenlik konusuna gelecek olursak; Bende 22 yaşındayım. Ekseriyetle arka planda kalmış sağlam müzikleri tercih eder. Eğer ki insanlardan çekiniyorsan da çekinmemelisin. Herkesin tuttuğu kendine yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Dini açıdan mahsuru var mıdır yok mudur diye araştırıyorsan, dini kitaplara bakmalısını. Ona göre de davranırsın. Ergenlik konusuna gelecek olursak; Bende 22 yaşındayım. Ekseriyetle arka planda kalmış sağlam müzikleri tercih eder. Eğer ki insanlardan çekiniyorsan da çekinmemelisin. Herkesin tuttuğu kendine yani

Yok hocam diğer insanların ne düşündüğünü merak ediyorum sadece.

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Bana çocuk musun olm sen diyen de var, açıp dinleyen de. Bu konuda ciddi olarak seninle dalga geçen insanlar varsa hayatında, direkt çıkar gitsin onları
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.