Şimdi Ara

Kulaklıktan Müzik Dinlemek İçin Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İphone güç yetmez malum, benim için işlemcisi falan önemli değil. Kulaklık ses kalitesi çok çok iyi olan telefon aramaktayım. Eskilerin Nokia N91 , Benq-Siemens telefonları gibi.

Haftada belli günler koşuya çıkarım.Mp3 player alsam telefonu da gereksiz taşımak zorunda kalıyorum.

2000'li yıllarda bu alanda inanılmaz rekabet vardı, motorola e398,sony walkman serisi, siemens telefonlar,nokia birkaç modeli. Kimse iplemez olmuş.

elbette kulaklık kalitesi de önemlidir ama benim aradığım bu iş için özel ses çipi olan telefonlardır. Keşke SX1,N91 W810 gibi telefonları bulabilsem.

Bana eski yeni farketmez tavsiye edebileceğiniz model var mı? yeterki aradıklarında alo diyebileyim ve piyasada bulabileyim.Ayrıca yeni doğum yapmış dana gibi böğüren değil, kalitesi ,doygun ses veren birşey arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 2 Kasım 2023; 16:5:38 >

• htclere bak diyeceğim ama onlarda batarya ölü oluyor ve istediğin kadar değiştir gene bozuluyor htc10da kaç kere değiştirsem olmadı en son bıktım sattım

ses kalitesine önem veren pek firma yok dolby atmos olan cihazları var xioaminin 11t proda olması lazım mesela

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Yok hocam alayı faso fiso. Haricî ses çipi olmadığı sürece hiçbir anlamı yok.

Poco f5 var bunda da guya Dolby var ama kulaklık sesi tenekeye vurunca çıkaran ses gibi.

Demek ki kimse kulaklıktan müzik dinlemiyor.

1999 yılında çıkan Siemens sl 45 , günümüzdeki telefonları kulaklık sesinde dayak manyağı eder mesela.

Çare yok mezatçılara bakacağız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 3 Kasım 2023; 22:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.