Şimdi Ara

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater (Çıktı) PC ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
9
Favori
9.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çocukken derken işte 20'li yaşlardaydık o zaman İlk çıktığında ps2'de oynamıştım bana göre de serinin en iyi oyunudur ama remake den aynı zevki alır mıyız bilmiyorum hem Yaş ilerledi hem mgs eskidi yine de dediğim gibi her halükarda alıp yine oynayacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hideo Kojima, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater'ı Oynamayacak

Orijinal Metal Gear Solid 3: Snake Eater, zamanının çok ötesinde mekaniklere sahip bir başka MGS oyunuydu. Konami, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ile oyunu baştan aşağı yenileyerek bu oyuna saygı duruşunda bulunuyor, ancak Hideo Kojima yakın zamanda bu oyunu oynamayacak.

Ama siz Metal Gear Solid Delta: Snake Eater hakkındaki düşünceleri için buradasınız, değil mi? Aslında anlatacak pek bir şey yok, ancak Kojima'nın tepkisi ilginç. Metal Gear Solid 3 Remake çıktığında oynayıp oynamayacağı sorulduğunda Kojima gülerek, "Hayır, oynamayacağım " dedi.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater (Çıktı) PC ANA KONU
    Metal Gear Solid Δ: Snake Eater (Çıktı) PC ANA KONUx (formerly twitter)
    Insider Gaming (@InsiderGamingIG) on X
    https://x.com/InsiderGamingIG/status/1950870921226367462

• Ana oyunu oynamamıştım konsolum olmadığı için kısmetr remakeymiş re 2 ve 3üde böyle oynamıştım

• Metal Gear Solid Δ: Snake Eater'ın açılış videosu.

Metal Gear Network - MGN (@MGSMGN) on X
    https://x.com/MGSMGN/status/1952547854071030191
  • Metal Gear Solid Δ: Snake Eater’ın çıkış fragmanı yayınlandı.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater (Çıktı) PC ANA KONUPlayStationyoutube
    Your Mission: Eliminate Your Mentor. METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER will be released on August 28, 2025 - Pre-Order Now! METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER is a remake of the 2004 game METAL GEAR SOLID 3: SNAKE EATER. The remake maintains what players loved from the original: story, characters, voice acting, gameplay and music presented now in an even more immersive experience. ©Konami Digital Entertainment #ps5 #ps5games #MetalGearSolid #MGSDelta #MGSΔ #MGS3 #SnakeEater
    https://www.youtube.com/watch?si=w6lKUvoQ3SjWHGmG&v=ajh3YHJ6baI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Ağustos 2025; 22:3:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan 20 dakikalık ara sahne yayınlandı.

https://x.com/MGSMGN/status/1958518884040159514

Bu da Spygea adlı yayıncıdan 22 dakikalık oynanış videosu. Gayet güzel görünüyor. Farklı oynanış videoları da gelecektir.

https://x.com/MGSMGN/status/1958530290370183530
  • Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İncelemeleri Yayınlandı!

Metacritic: 83 PC

GameInformer: 9

ShackNews: 9

GameSpot: 9

NoisyPixel: 9

Critical Hits: 8.5

GamesRadar+: 8

IGN: 8

ScreenRant: 8

Inverse: 7

Wellplayed: 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 22 Ağustos 2025; 10:37:50 >
  • 50 dakikalık RTX 5090 ile 4K oynanıış video yayınlandı.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater - The First 50 Minutes ( RTX 5090 4K 60FPS Ultra Settings)

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater (Çıktı) PC ANA KONUIGNyoutube
    Check out the first 51 minutes of Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. As is tradition with Snakes adventures, theres a whole lotta talking at the start. Gameplay was captured on PC using an RTX 5090 GPU with all the graphics set to their highest possible settings. 00:00 - Halo Jump Prep 03:56 - The Virtuous Mission 10:04 Halo Jump and Landing 13:46 - A quick Chat 16:00 - Gameplay 40:02 - Who is Thunderbolt? 43:26 - Some Fancy Shootin' #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?si=e7t97lssKd-wYqRg&v=N2A-QEtLgwM&feature=youtu.be

IGN İnceleme Videosu

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Review

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater (Çıktı) PC ANA KONUIGNyoutube
    Metal Gear Solid Delta: Snake Eater reviewed by Michael Higham on PC. Also available on  Xbox Series X|S and PlayStation 5. "While much of what I loved about Snake Eater is attached to the time and place of a boundary-pushing PS2 game in 2004, revisiting it through Metal Gear Solid Delta in 2025 came with a big burst of modernized nostalgia. It's not an expansive or complex game by today’s standards, and so parts can be underwhelming if you’re coming from a more modern Metal Gear. But it often shows how good stealth-action mechanics can age well, and the political drama with Kojima's signature brand of campiness is intact. To me, these are the things that make Metal Gear so memorable – and while some of it is eyerolling, the emotional highs of Snake Eater's story still hit as hard as I remember. Part of me is still curious about why this was made if it wasn’t going to come with more substantial changes outside of the visual upgrade, but if I were to point someone to one of the many versions available, this is the one I'd recommend, whether you're revisiting or playing for the first time. Kojima and the original team may not have been involved in this remake, but the spirit of Snake Eater persists." #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?si=yfqCeUcGs61m_P5V&v=gexyYomapjI&feature=youtu.be

• PS5 inceleme puanları iyi baya! classic çıktı denebilir üstelik Türkiye ye piyasa fiyatının yarısına steam de daha ne olsun.

• Metacritic 86... İyi bari beklediğimize değecek.

• R-10 kullanıcısına yanıt

Direct feed PC oynanışı ilk defa izledim 4K'da bir kaç SS de aldım; karakter detayları, çevre, kaplamalar kusursuz görünüyor. PS5 Pro'dan gelen videolara göre epey net ve detaylı, UE5 olmasına rağmen şaşırtılar ilk defa.

SH2'deki stutter ve flicker'ı yapmadan 4K da göreceklerimiz buysa kesinlikle PC'ye alırım oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 22 Ağustos 2025; 13:22:38 >

• Daha önce hiç MGS oynamadığım ve izlemediğim için bana yepyeni bir deneyim gibi gelecek. Beğenmeyenler genelde orijinal oyuna göre grafik dışında pek gelişim olmadığı için beğenmemişler. Ben orijinal oyunu bilmediğim için sıkıntı yok yani. Salı günü oynayacağız bakalım az kaldı.

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de sadece phantom u oynamıştım

• MGS serisini bende hiç oynamadım. Tamamen benim icin de yepyeni deneyim olucak. Metal Gear Solid Δ: Snake Eater (Çıktı) PC ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sipariş yaptık bakalım,puanlar beklediğimden daha iyi geldi. Gizlilik türü en sevdiğim oyun türü,bu türde artık oyun çıkmıyor.

Aynı durumdayız hocam. Mgs serisini hiç oynamadım. İlk kez bunu oynayacağımız için şanslı olduğumuzu düşünüyorum 🙂

Aynen öyle. Ben sadece 5. oyunu oynamıştım. Gizlilik oyunlarını sevenler için güzel bir oyun olacaktır. En çok merak ettiğim optimizasyondu. Orta seviye sistemlerde iyi çalışırsa alınır. Steam fiyatı da çok iyi.

• Bir türlü giremediğim bir seriydi artık bu oyunla başlayacağım. Kronolojik olarak aslında ilk oyun olması açısından doğru bir hamle yapmış konami.

Oyun zaten efsane, yenilenmiş görsellerde şahane gelsin de başlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 22 Ağustos 2025; 15:23:58 >
  • Son dakika sürprizi olmaz ise denuvo da yok oyunda. Konami aynı şekilde silent hill e de koymamıştı.

• https://www.atarita.com/metal-gear-solid-delta-snake-eater-inceleme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 22 Ağustos 2025; 15:49:1 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.