< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 25 Ağustos 2025; 18:57:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Metal Gear Solid Δ: Snake Eater (Çıktı) PC ANA KONU (7. sayfa)

-
-
Merhabalar hocam,
Sizi cevapladım fakat seriye hakim diğer arkadaşlarımın yorumu da çok değerli :)
MGS adını çok duydum oynamak istiyordum, çıkış sırasına göre 3. oyun olmasına rağmen sanırım kronolojik olarak 1. oyunmuş. MGS ile ilgili hiç bir bilgim yok maalesef. Direkt bu oyuna dalsam kronolojik 1. olduğu için anlayıp keyif almam mümkün mü?
Bir de oyun lineer-hikaye mi open world tarzı mı arkadaşlar? Open world gına geldi :)
-
Merhaba, evet hocam kronolojik olarak ilk oyun olduğu için anlaşılabiliyormuş her şey. Tabi ilk iki oyuna göndermeler vardır illa ki, onları kaçırabiliriz. Oyun da lineer diye biliyorum. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam o zaman severim, gizli olup sıvışmayı zorunlu bırakan oyunları sevmiyorum sadece. Gizlilik + öldürme çok zevkli bi combo.
-
Bende ilk defa oynayacağım bölgesel fiyatlandırma süper olduğu için Deluxe sürümünü sipariş verdim. Konami gerçekten bölgesel fiyatlandırmada ülkemizde güzel işler yapmaya başladı umarım bu politikalarını bozmazlar. Ben ki KONAMİ oyunu almayan bir insan Slent hill 2 Slent Hill f ve Metal Gear oyunlarını almaya başladım.
-
Bu Remake aslında (tam remake mi bilmiyorum ama) Yeni oyuncular için yapılmış olduğu çok belli. Serinin aşığı biri olarak zaten aldım, TPS omuz kamera açısı bile çok büyük yenilik bence ve tek tuşla codex ve kamuflaj değişikliği önemli.
-
Çok tesekkürler hocam. :)
Herkese keyifli oyunlar şimdiden.
Bu arada oyunu almayı düşünenler;
Sipay'da Steam için %10 Cashback kampanyası var.
Not: Her ay max 150 TL yararlanılabiliyor.
150 TL'yi doldurmayıp, almayı düşünenler için belki düşünebilirsiniz.
-
Bu oyun Remastered tarafa daha yakın bence.
Remake (Yeniden Yapım):
• Baştan aşağı sıfırdan yapılıyor.
• Grafik motoru, oynanış mekanikleri, animasyonlar ve çoğu zaman senaryo düzenlemeleri yenileniyor.
• Orijinal yapım sadece ilham kaynağı oluyor.
Remastered (Yenilenmiş / İyileştirilmiş):
• Orijinal yapım korunuyor, sadece görsel ve ses kalitesi güncelleniyor.
• Çözünürlük, texture, ışıklandırma ve bazen ses iyileştirmeleri yapılıyor.
• Oynanış, seviye tasarımı veya senaryo değişmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 25 Ağustos 2025; 20:5:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam açıklamanıza gerek yok zaten biliyorum aradaki farkı, sadece özüne fazla sadık kalınan, kamera açısı ve görselliği ile değişen ''Remake'' olarak bize lanse edilen bir oyun. O anlamda söyledim.
Özüne fazla sadık kalmalarının sebebi Hideo Kojima'nın olmaması. Kojima'sız saçma sapan bir hale gelip, oyunun içine s*çabilirlerdi ki bunu bilerek yaptıkları bariz belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 25 Ağustos 2025; 20:6:39 > -
Şu ana kadar Gördüğümüz remasterlar çoğunlukla sadece çözünürlük yükseltme üzerine kurulu geneli böyle o yüzden bu açıdan bakarsak bu oyun daha fazlasını sunuyor bence zaten Bu serinin remaster versiyonları Ayrıca bir paket olarak çıktı arada uçurum var yani kıyas yapınca.
👍🏻 Aslında ben açıklamayı sizin için değil, hangi tarafa daha yakın olduğunu göstermek için koydum. Yani kafa karıştırıcı ve ikilemde bırakan bir durum. Ama yine de bana göre remastered’a biraz daha yakın gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet ben de katılıyorum. Ama dediğim gibi Kojima'sız o topa giremezler bence ya. Adam öyle bir oyun yapmış ki zamanında, yeni nesil bu haliyle yarın bitirsin, ben zamanında neden oynamamışım diyecek. Ki, Konami'nin de istediği bu. MGS'yi bilmeyen oynamayan insanlar için yapılmış Remastred-Remake..
-
Preload açıldı arkadaşlar. 90 GB. Hayırlı olsun.
-
Bu oyun zaten biraz test amaçlıymış. satışlar iyi olursa serinin diğer oyunları da yenilenebilirmiş.
Konami japonyada kumar makinalarından büyük paralar kazanıyor uzun yıllardır. Adamlar bu yüzden saldı oyun işini zaten..
-
Ön yükleme olmayacağını sanıyordum adamsın konomiko.
-
Indiriyorum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan187 -- 25 Ağustos 2025; 22:7:31 > -
Deluxe alanlara bu gece açılıyor, az kaldı king'e
-
Videolar da bir detay dikkatimi çekti yukarı da bir yerde % lik bir kısım var ne kadar yüksek ise o kadar zor düşmanlar tarafından fark ediliyoruz sanırım
Oblivion sonrası ikinci bir Remake-imsi oyun daha.
Şaka bir yana uygun fiyatı ile albenisi yüksek, birde keşke Türkçe gelseydi. Oynayan/oynayacak arkadaşlara iyi oyunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X