Şimdi Ara

Metal Gear Rising: Revengeance (Lightning Bolt Action) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
2
Favori
16.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: squall06

Normal modda ilk seferde geçtim son boss'u zor olmamış bence..

Ben Hard'da geçtim bana da zor gelmedi oyunda parry yapmakta usta olduktan sonra hiç bir zorluğu yok tüm oyun kolay oluyor.
  • Başlıyorum haydi bismillah

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Başlıyorum haydi bismillah

Gecmic olsun.

Hosgeldin bu arada.

• Hoşbulduk hacı, oyunu beğendim bu tarz oyunlara hasret kaldım en son ng3'ü bitirdik galiba o da 1 yıl oluyor,neyse dmc ile bu götürür beni
  • quote:

Hoşbulduk hacı, oyunu beğendim bu tarz oyunlara hasret kaldım en son ng3'ü bitirdik galiba o da 1 yıl oluyor,neyse dmc ile bu götürür beni

bitti mi, askerlik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

quote:

Hoşbulduk hacı, oyunu beğendim bu tarz oyunlara hasret kaldım en son ng3'ü bitirdik galiba o da 1 yıl oluyor,neyse dmc ile bu götürür beni

bitti mi, askerlik?

Yok izindeyim 2 ay kaldı mayıs'ta evdeyim inşallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conerland

quote:

bitti mi, askerlik?

Yok izindeyim 2 ay kaldı mayıs'ta evdeyim inşallah

eyvallah, hayirli teskereler adamim.

• quote:

Başlıyorum haydi bismillah

kaka la sen süresiz ban yememişmiydin
  • Bu oyunu tanıtıldığından beri bekliyordum oyun harika ara videolarda gayet güzel ama ben daha soluk soluğa geçen ara videolar bekliyordum neyse, hareketleride geliştirdikten sonra oyun çok çok iyi bi hal alıyo bosslar zor ama hard moddan itibaren zorlamaya başlıyo asıl şu MANSOON adlı Boss çok uyuz onu iyi bi derece ile geçmeyi daha başaramadım ama az kaldı dayak yiye yiye onada bi taktik bulmaya çalışıyorum amaç hiç darbe almadan geçmek bakalım başarabilecezmi bu arada herkesin en çok şikayet ettiği yer son Boss olan SENATOR un fırlattığı demir yığını kesmek bende ilk başta normal modda oyunarke attığını kesiyodum 4 tane nokta denk gelmesede 2- veya 3 noktaya denk gelse kabul ediyodu ama HARD MOD da maalesef 4 te 4 tutturmamız gerekiyo dün gece o kadar çok uğraştım daha ilk attığındakini bile geçemedim bi türlü tutturamıyom hepsini bide 3 - 4 defa kesmeniz gerekiyo ölme eşeğim ölme ama kendimce sonunda bi taktik buldum %90 başarı sağladım ve sonunda hard moddada rahatlıkla geçmeyi başardım SENATÖRÜ ben ps3 te oynyuorum Blade moda girdikten sonra SOL Analog ta sağa sola yukarı aşağı oynatmayı yuapıyorum SAĞ Analog lada 360 derece çevirmeyi ama 360 derece çevirme olayı çok hassas o yüzden baya uğraştıyo şimdi sol analog yön verme çok zor değil sol elinizle kolu güzelce tutun hehe onu geçiyorum sağ analoğu da elinizle tutun parmağınızla değil aaaa dikkat edin elinizle size demir yığınını fırlattığı zaman elinizle tutun 360 derece çevirmek için 4.parmağınız ps3 çe göre KARE tuşunun üstünde olsun yani 3 parmakla sağ analoğu 360 derece dönüşü kontrol edeceksiniz kılıcı denk getirdiğinizde hemen 4.parmağı KARE ye basın ben bu şekilde anca başarabildim ve Hard Modda fırlattıklarının bir tanesini bile denk getiremeyen ben bu şekilde yaparak attıklarının hepsini kesmeyi başardım artık o olaydan korkum kalmadı hatta sırf eğlencesine bile girip denedim bu şekilde nerdeyse hep tutturuyorum sizde bu şekilde yaparsanız büyük ölçüde başarılı olursunuz, ama bu dediğim şekildede biraz pratik yapın meraketmeyin hemen alışacaksınız şimdiden herkese SENATÖR le kapışmasında bol şanslar

• Dün akşam ben de son boss a geldim. Yaklaşık 20 dakika kastıktan sonra bıraktım. Daha geçemedim.

Gördüğüm kadarıyla son boss çok basit. Sadece şu tank fırlattığı zaman kesme olayını yapamadığım için geçemiyorum. Onun dışında karakterin hareketlerini biraz izledikten sonra her saldırısından kaçmak mümkün.

Zor olacağını düşünüyordum ama aslında çok basitmiş. Şu tankları kesme işini halledebilirsem çok rahat bitireceğimi düşünüyorum oyunu. Akşam biraz daha kasacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 8 Mart 2013; 13:31:28 >
  • Dün gece son boss a geldim. Şimdi açıp oyunu bitireceğim
  • Oyunu en basit seviyede oynayıncada mı bu oyunun son boss'u kasıyor ?
  • Arkadaşlar şu son boss yukarı çıkıp tank atıyor. O tankları bir türlü kesemiyorum. Tam olarak nasıl yapacaz bunu yaa delircem
  • Beyler oyun onca para verip almaya değer mi kimse yazmamış alıntılayıp cevap verirmisiniz bir son bossdur gidiyor biz paraya kıyıp oyunu alamadık:S

• hiç oturaklı bir oyun gibi gelmedi bana izlediğim videolardan olmamış sanki:( sitelerin yorumlarına bakıyorum ama 8.5tan aşağı veren yok şaşırdım aslında..
  • Yok son boss tu yok senatordu kanser olmaya gerek yok eskiden kasiyordum ama artik hic cekemem boyle gereksiz zor japon oyunlarini..oyun elimde mevcut ama yorumlardan sonra baslamayi dusunmuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Beyler oyun onca para verip almaya değer mi kimse yazmamış alıntılayıp cevap verirmisiniz bir son bossdur gidiyor biz paraya kıyıp oyunu alamadık:S

Benim de PS 1 den beri en sevdiğim oyunlardan biridir Metal Gear serisi artı Raiden de oyunda Snakeden sonra en sevdiğim karakterdir oyununu duyduğumdan beri beklemedeyim zaten tam bir Devil May Cry hastayım buda o türde bi oyuna benzediği için hep takipteydim benim kendi görüşümü soracak olursanız oyun süper ben çok beğendim EASY başladım şuan VERY HARD' dayım özellikle oyun zorlaştıkça çok daha eğlenceli oluyo eğer zoru seviyosanız zaten fazla söze gerek yok
    oyun biraz kısa olmuş ,biakımada bakıcak olursa zaten hangi oyun çok uzunki doğrusu bana oyun dayanmıyor aldığım hiç bir oyun bir haftayı geçmiyo her akşam 2-3 saat takılıyorum hafta sonu gelmeden bitiyo
    Sonuç olarak DMC türü oyunları seviyosanız ki bence bu oyun DMC 5 ten daha iyi hiç kaçırmayın
    beni soracak olursanız ben çıktığı gibi aldım her akşam başındayım mutlaka oynuyorum şuan amacımREVENGEANCE MODUNU açıp tümünü S RANK ile bitirmek tabi revengeance modada kuru kuru gidilmez tüm silahları full yapıp girişi yapıcam şuan puan toplamadayım silahları fulledimmi revenge moda hazırım demektir,şuna eminim bu oyunun çıkmasını dünyada en çok bekleyenlerden biri bendim

ÇÜNKÜ BU BENİM OYUNUM bekle PLATİN TROPHY geliorum

• 3 saat 58 dakikada bitti oyun. Şu oyun yoğunluğunda sırf adı metal gear diye başlamıştım ve biran önce bitsin diye, İyikide bitmiş. Dmc 5 bu oyunu 2 ile çarpar. Kötü oyun değil ama iyide değil. Metal gear isminden pirim yapıyor sadece.

Mgs 4 deki karizma Raiden gitmiş yerine tam bir şarlatan gelmiş.

6.5 / 10 fazlası işlemez.

• Hayatımda gördüğüm en karizma karakter bu oyunda sanırım. Raiden inanılmaz karizma olmuş, her hareketi abartı falan.
    Oyunun başlarındaki köpek bossu geçemedim bu arada. Çok zor yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Beyler oyun onca para verip almaya değer mi kimse yazmamış alıntılayıp cevap verirmisiniz bir son bossdur gidiyor biz paraya kıyıp oyunu alamadık:S

Kesinlikle degmez, alirsaniz acayip pisman olursunuz benden soylemesi. Bir kac saatte bitecek ama biraktigi kotu psikolojik etkiyi gunlerce surdurecek bir oyuna para verilir mi hic? Para verseler bir daha yuzune bakmam ben bu arada son bossu gecemeyenlerdenim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.