Şimdi Ara

METABOLİZMA NASIL YAVAŞLAR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
61.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet metabolizmam çok hızlı bu yüzden de çok zayıfım. normal bi günde 1 yada 2 kez tuvalete çıkıyorum en az eğer çok yemek yediysem bu sayı daha da artıyor. kilo almak için denemediğim şey kalmadı ama anladım ki sorun yemeyle alakalı değil. napabilirim?

• kilo alıp napıcan? boşver, çok mu zayıfsın?
  • Zayıf olan kilo almak ister kilolu zayıflamak:) kal böyle bence.
  • 25 yaşından sonra bir şey yapmana gerek yok otomatik duruyor.
  • boyum 1.79 kilom 58. ya bi süre sonra alıcam belki biliyorum ama sonuçta bisüre sonra vücut oturuyo ve kilo alsan da kalıp kazanamıyosun kolların yine çelimsiz kalıyo omuzların gelişmiyo kısacası kilo vücuda dağılmıyo. haksız mıyım?
  • Haklisin :(
  • ya haklısınız kilolu olmak da iyi değildir ama kilolu olsam spor yaparım mesela spor yapmayı severim zayıf olduğum için mekik vs yapmıyorum hiç göbeğim yok çünkü. ama hadi görüntüyü geçtim kendimi güçsüz hissediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yiyerek kilo alamıyorsan vücut geliştirme yapman lazım ve ona uygun bi beslenme programın olmalı. Çevren spor salonu falan varsa yazılabilirsin.
  • peki nasıl hızlanır çok yavaş bir metabolizmam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaBaRtMa_ToZu

peki nasıl hızlanır çok yavaş bir metabolizmam var

spor yaparak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SniperBomb

Yiyerek kilo alamıyorsan vücut geliştirme yapman lazım ve ona uygun bi beslenme programın olmalı. Çevren spor salonu falan varsa yazılabilirsin.

bu yaz diyetisyenden diyet listesi aldım spor da yaptım kendi çapımda evde düzenli olarak ama olmadı ya. diyet de diyetti yani günde 6 öğün neler yedim neler. 1 ay sonunda tartıldım 1 kilo bile almamışım daha da devam edesim gelmedi zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: acinar666

boyum 1.79 kilom 58. ya bi süre sonra alıcam belki biliyorum ama sonuçta bisüre sonra vücut oturuyo ve kilo alsan da kalıp kazanamıyosun kolların yine çelimsiz kalıyo omuzların gelişmiyo kısacası kilo vücuda dağılmıyo. haksız mıyım?

Yapıcağın şeyler basit body yapmaya başlarsan kas kütlesi olarak kilo alırsın.Eğer param var diyorsan piyasadaki weight gainerlerden al.Her yolu denedim diyorsun madem birde bunu dene ?
  • quote:

quote:

spor yaparak

Tembelim ben ya spor en fazla 1 hafta yapabiliyorum sonra sallaa
  • yatarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismky

quote:

quote:

spor yaparak

Tembelim ben ya spor en fazla 1 hafta yapabiliyorum sonra sallaa

benim de metabolizmam yavaş olsa keşke

• quote:

quote:

Yiyerek kilo alamıyorsan vücut geliştirme yapman lazım ve ona uygun bi beslenme programın olmalı. Çevren spor salonu falan varsa yazılabilirsin.

bu yaz diyetisyenden diyet listesi aldım spor da yaptım kendi çapımda evde düzenli olarak ama olmadı ya. diyet de diyetti yani günde 6 öğün neler yedim neler. 1 ay sonunda tartıldım 1 kilo bile almamışım daha da devam edesim gelmedi zaten..

1 ay kilo almak için çok az aslında. Hemde kiloyu kas kütlesi olarak alacağından senede 8-10 kilo kadar alsan iyidir. Spor için internetten de program bulabilirsin. Bir de yazın kilo almak daha zor derler ama doğru mu bilmem.

• quote:

quote:

quote:

1 ay kilo almak için çok az aslında. Hemde kiloyu kas kütlesi olarak alacağından senede 8-10 kilo kadar alsan iyidir. Spor için internetten de program bulabilirsin. Bir de yazın kilo almak daha zor derler ama doğru mu bilmem.

ya doğrudur ama işin bide şu kısmı var normal biri olmadığım için normal bi insanın 2 3 katını yemeden kilo alamıyorum. bu da biraz masraflı oluyo hele de şimdi yurttayım o yüzden daha da zor. gainer falan alsam olur mu acaba. gerçi o da pahalı ama

• yaa boşver altın gibi vücudun var, istediğini ye işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

yaa boşver altın gibi vücudun var, istediğini ye işte

o da doğru aslında buna da şükür
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

yaa boşver altın gibi vücudun var, istediğini ye işte

o da doğru aslında buna da şükür

yemek isteyip te gözü kalan milyonlarca obez varken süper bir durumdasın bence.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.