Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Teknoloji Sohbetleri' 2. sezon ilk program yayın tekrarı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
1
Favori
8.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut Bey okul hayatınızı ve hangi bölümleri okuduğunuzu merak ediyorum kısacası hayatınızı merak ediyorum. :)
    Kısaca anlatırsanız sevinirim.
    Otobiyografi olsa fena olmazdı. :D

• Ahh reyis ahh.nerden nereye
  • windows 11 çıkana kadar windows 7ye devam gibi gözüküyor.240p ile ancak izleyebildim 480p iyi sayılır

• Telefonlarda 64 bit ne işe yarayacak?
  • Yayın güzel oldu ilk defa izledim canlı yayınını ama tekrarını :D
    Bu şekilde çok iyi en azından her hafta yapıcaksan mesela yayını en çok merak edilen konuların birkaçından bahsedin,tek bir konuya odaklanmayın,kafamızda soru işareti kalmasın.

• Abi ayrıca o t-shirtindeki tırtıklar AA açmamışsın ondandır.

• Gayet tatmin edici bir söyleşi oldu bence. teşekkürler...
  • YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    Yok oyle birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickname yerine ismim bulunsun: Alp Eren
    Merhabalar Mesut bey yeni yayın döneminiz hayırlı uğurlu olsun..
    Tanıdıklarıma General Mobile Discovery 2 telefon aldırttım fakat telefonun dokunmatiğinde hantallık ve hassasiyetsizlikler mevcut ( Discovery 1'in dokunmatiği yanında süper kalıyor diyebilirim ); kullanıcı forumunda da kullananların %70 civarı bu sebepten şikayetçiler.. Kronik bir sorun olduğu düşünülüyor olabilir neler yapmamızı tavsiye edersiniz bu durumu ilk kiminle nasıl paylaşmamız gerekiyor ?

• türkiyedeki exynos la snapdragonun alacağı lolipopu bir tutmayın.Almayacak note 3
  • Mesut hoca yine döktürüyor
  • M8'e ne kadar süre içinde Android L gelir abi bir fikrin yada bilgin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

imkansız arkadaşım.Androidin lolipopu sadece 64bit işlemciler için

Bişey bildiği yok sırf mesaj kasmak için konuşuyorsun

Xperia Z serisinin tümü L alacak hangisi 64bit.

Bilmiyorsun madem google var kullan ya bedava google yani kullanmaktan korkmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Telefonlarda 64 bit ne işe yarayacak?

İlk başta aşılamayan 4gb ram sınırı aşılacak ilerki teknolojilerde 2k nın da gelişip tüm cihazları saracağını düşünürsek 2 3 ramlar yetersiz kalacak

• Merhaba Mesut Abi Yayınların Harika Kaliteli Lütfen Daha Fazla Yayın Yap Ara Verme Seni Özlüyoruz :) Bir Sorum Olcaktı Arkadaşlara Ve Sana Sanal Studyo Oluşturmuşsun Evde Bende Üzerinde Çalışıyorum Ama Şuanlık Yeşil Perdeye Verecek Maddi İmkanım Yok Kısa Bir Süreligine Yeşil Fon Kartonu İle Denesem Bir Fark Olurmu Doku Veya Renderda Şimdiden Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Levın

Merhaba Mesut Abi Yayınların Harika Kaliteli Lütfen Daha Fazla Yayın Yap Ara Verme Seni Özlüyoruz :) Bir Sorum Olcaktı Arkadaşlara Ve Sana Sanal Studyo Oluşturmuşsun Evde Bende Üzerinde Çalışıyorum Ama Şuanlık Yeşil Perdeye Verecek Maddi İmkanım Yok Kısa Bir Süreligine Yeşil Fon Kartonu İle Denesem Bir Fark Olurmu Doku Veya Renderda Şimdiden Teşekkürler :)

Merhaba,

Arka plan bir şekilde yeşil olsun da ister perde ister karton olsun fark etmez :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michuuuu

M8'e ne kadar süre içinde Android L gelir abi bir fikrin yada bilgin var mı?

Merhaba,

HTC, Android L kaynak kodları yayınlandıktan sonra 3 ay içinde güncelleme vereceğini açıklamıştı.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelord03

Nickname yerine ismim bulunsun: Alp Eren
    Merhabalar Mesut bey yeni yayın döneminiz hayırlı uğurlu olsun..
    Tanıdıklarıma General Mobile Discovery 2 telefon aldırttım fakat telefonun dokunmatiğinde hantallık ve hassasiyetsizlikler mevcut ( Discovery 1'in dokunmatiği yanında süper kalıyor diyebilirim ); kullanıcı forumunda da kullananların %70 civarı bu sebepten şikayetçiler.. Kronik bir sorun olduğu düşünülüyor olabilir neler yapmamızı tavsiye edersiniz bu durumu ilk kiminle nasıl paylaşmamız gerekiyor ?

Merhaba,

Cihazı direkt servise götürün derim. Eğer birden fazla kullanıcı şikayet ediyorsa birlikte tüketici hakem yetine gidilerek belki telefon iadesi de sağlanabilir.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Telefonlarda 64 bit ne işe yarayacak?

Merhaba,

Çeşitli uygulamalarda performans artışı ve daha yüksek bellek miktarına sahip (4GB ve üzeri) telefonlar gibi faydalar sağlayacak.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • quote:

Orijinalden alıntı: zumber4428

Mesut Bey okul hayatınızı ve hangi bölümleri okuduğunuzu merak ediyorum kısacası hayatınızı merak ediyorum. :)
    Kısaca anlatırsanız sevinirim.
    Otobiyografi olsa fena olmazdı. :D

Merhaba,

Bu videomda bir çok detay mevcut.

http://www.youtube.com/watch?v=I82vB7kkIXQ

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.