Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Teknoloji Sohbetleri' 2. sezon ilk program yayın tekrarı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
1
Favori
8.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut bey güzel yayınınız için teşekkürler

• mühendislik için laptop nasıl olmalı,işlemci,çözünürlük ekran kartı ne derece önemli.(programlama ve autocad için)

• Abi süpersin her hafta sonu bekliyoruz böyle :)

• oppo kullanıyordun ne oldu
    kaç cep kullanmaktasın

• Yeni çıkan 5k imac'in amd ile gelmesi çok kötü değilmi zaten hackintosh yapsak bile amd en zor çalışan kartlar birde sonuçta bu maci ev kullanıcısı almaz iş yapıcak kişi alır iş yapan adamlarda olabildiğince amd den uzak duruyor sizce bu durum ne olur ?

• Hocam sitede artık pek donanım incelemesi görmüyoruz.Neden hep mobil cihazları inceliyorsunuz?Donanım incelemelerimi özledik.

• Lisanslı Windows 8 kullanıyorum.Her güncellemede bilgisayar şişiyor mu veya başka bir deyişle yavaşlıyor mu? Öyle bir şey duymuştum ne kadar doğru bu?
    Teşekkürler.

• Hocam sizce LG G3 almak mantıklı mı ? G2'nin üstüne eklenen pek birşey yok biliyorsunuz yeni modelde,aradaki fiyat farkına değer mi ? Ayrıca çerçeve kalınlığı artmış gibi gördüm G3'te düşünceleriniz neler?
  • merhaba, kullandığınız bir slr makina var mı? özellikle aynasız hangi makina tavsiye edersiniz?
  • Mesut Reyiz Casper via v5 midaha iyi yoksa vestel 5,0 x mi daha iyi

• abi çok saol bilgi için teşekürler
  • Windows 10 ücretsiz olarak Windows 8 sahiplerine gelecek, peki bunun net tarihi belli midir? Güncelleme olarak bizlere geldiğinde hemen yüklemek sağlıklı olur mu sizce? Çünkü Pc lerimizde yüklü olan ne varsa driver ve uyumluluk sorunu meydana gelme durumu yaşanabilir. Teşekkür ederim.

• ekran kartınız r9 290x sanırım :) hangi üreticiden aldınız?

• nexus 6 yı kısda geçtin

• iyi akşamlar mesut bey intelin önceden notebook anakartalrını güncelliyordu ama son zamanlarda en son modelin güncellemesini bile vermiyor.

• Biz Teşekkür ederiz

• 2K ekranlar ve 64 bit mimarisi mobil cihazlar için ne kadar gerekli sizce? 64 bit daha büyük registerlar ile daha fazla ram kullanımına ve daha geniş bir instruction set ile daha hızlı işlemlere olanak sağlasa da mobil cihazlarda bu denli bir hafızaya ve instruction sete ihtiyaç var mıdır? Onun yerine veri yolu hızlarını artırmaya yönelik çalışmalar ya da Samsung'un yaptığı gibi 20 nm ve altında teknolojilerle üretim çalışmaları,performans açısından, daha verimli olmayacak mıdır? 2K ekranlar için ise grafik ara birimlerinin henüz hazır olmadığını düşünüyorum. Üreticilerdeki bu ısrarın sebebi sadece kağıt üzerinde şampiyon olmak için midir? Sony Xperia Z3 ile en güzel hamleyi yaptı bence ve Z4'te (söylentilere göre) 810 işlemci ve 2K ekrana geçiş yapmayı düşünüyormuş. Sizce ne kadar doğru bir hareket bu? Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim, görüşlerine önem verdiğim bir insansınız.

• Gece izleyim unutmazsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sisteminde güvenliği dert edinenler amerika savunma bakanlığı, başkan Obama gibi blackberry cihazlara yönelebilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 20 Ekim 2014; 0:55:31 >
  • Koskoca mesut reyiz 480p ile video çekmiş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.