Şimdi Ara

Mesut Çevik: 'bu iş kontrolden çıktı. Ormanlar, sahiller her yer başıboş köpek sürüsü dolu' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hayvanlar kontrol edilmeli. Özelllikle son yıllarda çok arttı bu köpek saldırısı vakaları. Hayvanları sevmek lazım zaten, insan kadar onların da yaşamaya hakları var bu dünya da fakat iş birbirine zarar verme konusuna geldiğinde maalesef önlemler alınmalı. Kaç kez benim başıma bisiklet turlarım sırasında başıma geldi. Çok şükür ciddi bir durum olmadı benim açımdan ama çevremde daha ciddi saldırılara uğrayanlar oldu. Onlar için de zor bu sıkışık şehirler de, ufacık köpek barınaklarında sıkış tepiş yaşamak ama bir çözüm bulunmaalı bu işe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvanlar'dan daha tehlikeli bir grup varsa oda çakma hayvan severlerdir gözlemleyin sokak köpeklerin'den daha fazla insana saldırırlar bu yüzden bir laf vardır hayvanlar sahipleri kadar kötüdür diye hayvan severler çok kötü insanlar ve insanlara saldırıyorlar besledikleri hayvanların saldırması normal yani bu ülkenin sorunu hayvanlar değil sahte hayvan severlerdir

• usmcsas kullanıcısına yanıt

büyük geçmiş olsun...

• sub182 S kullanıcısına yanıt

o başı boş gezen köpekler senin cocuğunu ölümüne sebep olursa başka konuşurdun allah korusun ! kimse hayvana suç vermiyor çünkü hayvan ama kontrolsüz şekilde heryerde yem verip çiftleşen köpeklerden sebeb insanlar zarar görüyor ! benim de köpeğim var ! ama benim evimde benim arazimde benim kontrolümde ! o sokak köpeği ne zaman seni yaralandırdığı zaman o zaman görüşürüz tepkin ne olur !

• Köpekler geçen sene terörden daha fazla can aldı.

• Hepsini uyutmak sart

• Ben hayvansever bir insanım köpekleride severim.Ama sokakta bu kadar fazla köpek olmasının bir mantığı yok.Köpekler yine olsun sokak köpekleri bizim kültürümüzde vardır ama bu köpekler çeteleşip sürü halinde gezmeye başladıklarında sıkıntı oluyor.Köpek sayısının kontrol altına alınması lazım.Bunu devlet yapacak.Ama başımızda devlet diye bir oluşum yok.Çin Rusya gibi asya ülkelerinde bile devlet her karış toprağını kontrol altında tutar toplumsal düzeni sağlar bu düzene uyacaksın ben devletim der.Bizde de saldım çayıra mevlam kayıra pakistan gibi bir ülke

• Türkiyede yaşamıyor o. Uzaktan konuşmak kolay. Hem burada yaşamıyor hem de ülkenin herşeyine burnunu sokuyor. Derdini çekmediği ülkenin konuları hakkında yorum yapmak ne güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 11 Mart 2022; 5:21:59 >
  • Köpektaparların savunması şu, ben ezberledim artık. Başıboş sokak köpeği problemi var diyorsun. Cevap şu: Eee nolmuş, tecavüzcü problemi de var de var, katil de var, Suriyeli problemi de var. Kafa yapıları bu.

• Köpektapar deyip duruyorsun. Kimsenin köpeğe taptığı yok. Algı oyunu yapıp da köpekleri insan hayatından söktürtmeyiz. Arapları aramıza doldurdunuz, şimdi de insanları asosyalleştirmek ve aptallaştırmak için hayatlarındaki kedi, köpek, telefon, araba, gezme tozma ne varsa göz diktiniz.

Bizi robot yapacak adam daha doğmadı! Boşa uğraşma. Köpeğimizle de oynarız, çimlere de uzanırız, gitarımızı da çalarız, sevgilimizle de gezer tozarız. Seni de yobazatapar olarak adlandırabiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

Duygu sömürüsü ✔️

Mağdur edebiyatı ✔️

Sığınmacıları konuya dahil edip hedef saptırma ✔️

sorunları sıraya koyarak erteleme gayreti ✔️

Al sahipli köpeğini gezdir dayı. kim karşı çıkıyor ki Mesut Çevik: "bu iş kontrolden çıktı. Ormanlar, sahiller her yer başıboş  köpek sürüsü dolu"  ama çimenlere dışkılayınca onu poşetle alıp çöpe at çevreye zararlı.

çağdaş ülkelerde yaşayanlar böyle yapıyor

Mesut Çevik: "bu iş kontrolden çıktı. Ormanlar, sahiller her yer başıboş  köpek sürüsü dolu"
    Mesut Çevik: "bu iş kontrolden çıktı. Ormanlar, sahiller her yer başıboş  köpek sürüsü dolu" ilkerözceliktwitter
    “Büyükçekmece Kiptaş konutlarının orası. Bu çocuğu elektrik çarpsa sorumlusu kim olacak. Şuan çocuğun akıbetini bilmiyoruz. Hergün onlarca olay duymaktan bıktık. Kamu görevlileri görevlerini ne zaman yapacak. Dünya-Ahiret sahipsiz insanlarız onu anladım…!!! @KopekSorunu https://t.co/H8JSC1rp5k”
    https://twitter.com/ByCorce/status/1501605109347893250?t=JUxEhdn6i9u0Om4y3uHJiA&s=19

Şu korkudan direğe çıkıp orada mahsur kalmış çocuk için de 2 saçmala da gülelim

Oyun oynamak istiyor o falan de hadi Mesut Çevik: "bu iş kontrolden çıktı. Ormanlar, sahiller her yer başıboş  köpek sürüsü dolu"  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 11 Mart 2022; 10:53:6 >

• Devlet çıkıp dese ki isteyen sahiplensin, yoksa barınağa veya uyutulmaya götürülecek 1 tane hayvansever çıkmaz ülkede.

Suriye liler içinde video çektiler. Evinize alırmısınız diye soruyor tabiii ki alırız din kardeşimiz şudur budur. Sonra var bir tane deyince, ama ben uzayda yaşıyorum neredeyse diyecek mazeretler.

Kimsenin bu boş beleş hayvanlarla uğraşmasını beklemeyin. Önlemlerinizi alın nasıl alıyorsanız.

• Her şeyde Batıyı, Avrupa'yı örnek gösterenler iş sokak köpeklerine gelince Hindistan'ı, Afrika'yı örnek alalım derdindeler... Buna tüm sözlüklerde "ikiyüzlülük" denir. Sokak köpekleri büyük bir sorundur ve bunu çözmesi gereken merciler hükümet ve belediyelerdir fakat onlar da sayıları az ama sesleri çok çıkan çakma! hayvanseverlerden!!! korktukları için kafalarını yan tarafa çevirirler. İlk seçimde kim bu sokak köpeği sorununu çözeceğim derse parti farketmeksizin oyum onundur. Bunu söyletebilmek için de seçime yakın bizlerin yüksek ses çıkartması ve bu sorunu siyasilerin gündemine alması gerekmekte.

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Çocuk zeka seviyesi 60 olan ana babadan doğuyor, kendi zekası da 50 olabiliyor. Bomboş araziye gidip kediye köpeğe işkenceye gidiyor tabi düşük zekalı olduğu için. Köpek de kendisine zarar vermek isteyen bu 50 IQ'lu çocuğa lan olm bas git diyor. Çocuk da ehüüü ehüüü köpeğin kolunu bacaaaağnı baltayla kesemedim diyip, baltayı da atıp direğe tırmanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Mart 2022; 14:15:27 >

tam oscarlık senaryo Mesut Çevik: "bu iş kontrolden çıktı. Ormanlar, sahiller her yer başıboş  köpek sürüsü dolu"  

Mesut Çevik: "bu iş kontrolden çıktı. Ormanlar, sahiller her yer başıboş  köpek sürüsü dolu"
  • Bugün market önünde 5 yavru gördüm yine. Durmadan beşer beşer ürüyorlar.

Bizim insanımızı ben çoktan çözdüm. Karar verme sorumluluğunu taşıyamaz, duygularıyla hareket eder ve bunu marifet bilir, sorunları görmezden gelerek yok olacağını zanneder ama işler son raddeye geldiğinde de olacağı varmışa getirir. Olacağı buydu zaten sana yüz kere anlattık ama görmek istemedin. Bu her konuda böyledir. Sen yüz kere söylersin. Bak buna önlem alınmazsa böyle olacak, şöyle olacak. Seni felaket tellalı görür ama hep senin dediğine gelir. Ama yine de dinlemez seni. Öyle bakar. Bir mucize olsa da her şey duzelse diye ama değişimin olabilmesi için önce kendinden başlaması gerektiğini anlayamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 11 Mart 2022; 21:15:46 >
  • CHP'liler neden köpek düşmanı

Ne içtin kardeş? Konuya mantıklı cevap veremiyorsun aklınca konuyu saptırmaya çalışmışsın onu da becerememişsin. Sahilde otururuz, robot yaparız, sevgili yaparız, bizi asosyalleştirime, telefomuza, arabamıza göz diktin, gezme tozma ne alaka.

Kardeş konu başıboş sokak köpeği problemi. Sen yanlış konuya yorum attın herhalde. Foruma bir dahakine ayık kafayla gir.

• Kısırlaştırılmalı hepsi. Eskiden zehirli etlerle telef ediliyordu sayıları arttıkça. Sokak köpeği seviciler evlerine alsın birer tane olay çözülür. Hepsimizin çoluğu çocuğu kardeşi yiğieni vs var illa birilerinin canı mı yansın cılkı çıkan ülkede.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.