Şimdi Ara

Messiah (2019) | Netflix (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
6.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziye 10 uzerinden 9 verebilirim surukleyici merak uyandirici ve konuyu cok guzel islemisler netflix isteyince yapabiliyor helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi gittikçe tutuyor, mesih rolünü oynayan adam tr 'ye gelsin, 2 ayda köşeyi dönmezse ben de bişey bilmiyorum demektir.

• Dizi gayet iyi. Orjinal diliyle izlenirse daha çok içine çekiyor. Sonuna kadar merakla izledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezon gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum. Konuşmalar çok etkileyici. Aşırı sürükleyici dizi.

Bence Mesih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 9 Ocak 2020; 23:41:12 >
  • Mesih bile ortadoğuda daha fazla dayanamayıp, yeni dünya Amerika'ya kaçtı.
  • 1. Bölümü izledim ilk görüşlerim çok güzel ve etkileyici olmuş, Sonraki bölüm ve bölümlerde neler olacağını merak ediyorum bu duygu çok güzel işte.
  • Bende bu tarz konulara (deccal,mesih,dabbetül arz,yecüc-mecüc vs.) çok meraklıyımdır ve ciddi araştırmalarım olmuştur.Bu yüzden diziyi izledim ve ilk sezon bitti.Bana abartılacak kadar sürükleyici gelmedi.Yani sırf deccal ve mesih konusundan bile yüzlerce hadise çıkar bu dizi aksiyon konusunda biraz yavan kalmış.

Deccalin sol gözü kör alnında kafir yazıyor hadislerde geçenlere göre , insanları öldürüp dirilebiliyor da bu tasvirlere göre adamın deccal olması zor ama bana pek mesih gibi de gelmiyor.Çünkü adam benim için dinlerin önemi yok diyor.Hadislere geçenlere göre Hz.İsa yeryüzüne indiğinde Mesihin arkasında namaz kılacaklar.Namaz da islamdan başka bir dinde yok.Adam zaten herhangi bir dinle ilgili hiçbir dini aktivite yapmıyor.Mesih olması imkansız.Deccal değil mesih değil ne bu adam ? Şarlatan mı ? O zaman adamları nasıl diriltti :) Açıkçası bana saçma bir dizili gibi geldi.Muhtemelen diğer sezonları izlemem.

• Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt

Diriltme olmadı oradaki çocuğun bir önceki bölümde keçilerimi aslanlardan kurtardım demesi var. Yani palavracı. Uçağın düştüğü yeri tekrar izle pilot yere çakılmaması için kaydırmış. Suda yürümesi ilizyon. Hapisaneden yetkili kaçırdığını itiraf etti önceki bölümlerde . Ama çözemediğim tek yer teksas Ta fırtınalı yeri neden seçti ve fırtınada sadece kilise ayakta kaldı . O fırtınada neden ölmedi bu işte beni diziyi izlemeye yöneltti

• 8 bölüm izledim bi süre sonra dizi durağanlaşıyor sanki ama bölüm süreleri kısa olduğu için sorun olmuyor, Merak uyandırı güzel dizi şuana kadar beğendim kesinlikle.
  • bayram değil seyran değil netflix(abd) bu yüksek bütçeli diziyi neden yaptı?

Homeland'ın sihirbazlar çetesindeki kurguyu andıran bir yapım, tipik propaganda burada da var.

adam İranlı arkasında Ruslar var, zencinler ilk fırsatta yağmalamaya başladı bakın zenciler böyle işte gibi unsurlar klasikleşti.

dizi kurgusuna sadık kalırsa adam deccal, inanışa göre önce deccal gelecek ne olduğu ortaya çıkınca asıl mesihe kimse inanmayacak zaten adamın bakışında ego fışkırıyor.

ama ben dizinin kgb'nin büyük projesine bağlayacaklarını düşünüyorum.
  • 1-2 bölüm sıkıcıydı.

iyi dizi, izlenir.
  • mesih'i oynuyan adam oyunculuğunu konuşturmuş.mesih öl de ölelim
  • Bence dizide Mesih diye gösterilen şahıs Deccal
    soyunup sınırı geçen
    çocuk ta Messih olabilir yada Mesih diziye sonradan yani 2. Sezon gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 13 Ocak 2020; 8:26:32 >
  • Diziyi bitirdim. 7,5/10

Mesih değil.

Konu ilk sezonda kapandı bence. Ha uzatırlarsa bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 13 Ocak 2020; 23:14:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

1. sezon bitti.

son sahnedeki olaya bakarsak adam
    mesih.

eğer
    mesih ise artık kimse inanmaz büyük ihtimal.

eğer
    mesih değilse dizinin bu adamın arkasındaki gücü işlemek dışında bir konusu kalmıyor, zaten son bölümlerde gördük kaldı ki mastermind bu adam.

bakalım 2. sezon nasıl olacak.

Bence son sahnede kimseyi diriltmiyor. Çocuk aslan hikayesi gibi abartıyor.

• İzlenmesi gereken bir dizi.Yanlız ilk bölüm çok sıradan.Acaba izlemesem mi dedirtiyor ama 3 bölüm itibari ile hareketleniyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu diziyi izledim bitirdim sindiremedim diziyi izlediğime pişman oldum keşke izlemeseydim dedim kendime ve o an aklıma preacher ın son sezonunu izlemediğim aklıma gelince hemen açtım tak tak tak preacher son sezonu izlersin tüm bölümleri kendime geldim yeminle iyiki ardından preacher ı izledim anca toparladım

• Fırtınada sadece kilisenin ayakta kalması . Orada neden bulundu . Kız kasabanın yok olacağını rüyasında görmesi tek bu sebepten dizi kendini izlettiriyor

• Bitti.

10/6

Çok hype yapan bir dizi değil. 10 bölüm merakta bırakması sıktı.
  • Dizi merak uyandırıyor ama çok boş sahneler ve uzatıldığı çok belli saçma sapan isanların hayatuna değiniyo ama bir yere bağlanmıyor o kadar begenmediğimi söylüyemem
    10/7
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.